Νέα

Βανδαλισμοί στο μνημείο Μπελογιάννη

• Μέλος που άνοιξε το νήμα 1personanongrata
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 42K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.784
Πόντοι
1.206
το χειρότερο δεν είναι αυτό που κάνουν τα διεθνή ιδιωτικά λαμόγια έχοντας καταλύσει κάθε έννοια διεθνούς και κρατικού δικαίου.

είναι ότι έχουν πείσει ΤΟ ΜΕΣΟ ΜΑΛΑΚΑ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑΚΟ ΚΑΙ ΚΙΣΜΕΤ.

τραγική κατάσταση λεμε λαού και επιπέδου.  :rolleyes: :rolleyes: ειδικά αυτών που δηλώνουν επιστήμονες.

Περιμένω λογική πρόταση για το πως θα χτυπήσουμε τις αγορές και θα ξεφύγουμε από το κισμέτ από αυτούς που (με πολλά λεφτά από τον μπαμπά τους) δηλώνουν επαναστάτες (με πορσικά! ;) ;) )

Επισκέπτης
Περιμένω λογική πρόταση για το πως θα χτυπήσουμε τις αγορές και θα ξεφύγουμε από το κισμέτ από αυτούς που (με πολλά λεφτά από τον μπαμπά τους) δηλώνουν επαναστάτες (με πορσικά! ;) ;) )
Οι εχοντες(κατα δηλωση τους)assets στην αλλοδαπη δημοκρατικιαρηδες,που δακρυζαν με τον"ανθρωπο με το γαρυφαλλο"(παλι κατα δηλωση τους),τι προτεινουν?

OP
OP
1personanongrata

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Κάτι σαν Κερατέα στο πιο διεθνές δηλαδής;  :grin:

μωρό το κερατέα είναι το αποτέλεσμα αυτού που κάποιοι δεν αποδέχονται ως νομοτελειακό. δλδ ότι τα συμφέροντα του μπόμπολα όταν η τοπική κοινωνία δεν τα αποδέχεται δεν τα χρεώ στον φορολογούμενο της θεσσαλονίκης και του Κιλκίς πληρώνοντας χιλιάδες ώρες σε αστυνομικούς και καμμένη περιουσία του δημοσίου.
πρακτικά δλδ δεν είναι νομοτελειακό της μαλακίες της λίμαν μπράδερς και της γκόλντμαν σάκς με μια παρέα πουλημένων κυβερνώντων να τις πληρώνει ένας ολόκληρος λαός....

αυτό δε που με πειράζει δεν είναι να μου πούν ότι πρέπει να πληρώσω ΕΚΤΑΚΤΩΣ, αλλά να προσπαθούν να με πείσουν ότι έτσι πρέπει να λειτουργεί το σύστημα.
εξυπνο μωρό είσαι θα καταλάβεις τι εννοάω.

Επισκέπτης
Αυτο λεγεται και μπαλιτσα στην εξεδρα,η κανω λαθος?

nick025

Τιμημένος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2007
Κριτικές
12
Like
5
Πόντοι
5.175
κοπλιμάν μου κάνεις αγάπη;
μπα..
απλά συνήθως συμφωνώ με τα λεγόμενα σου
και συμπληρώνω δυο αράδες..
εσύ παρότι επιστήμονας έχεις απεπιστημονικοποιηθεί..

υ.γ. εκείνη τη μπύρα ακόμα την περιμένω..!..  

OP
OP
1personanongrata

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
δε δήλωσα ποτέ επαναστάτης.
δε δήλωσα ποτέ κάτοχος πορσικού.
εγώ δηλώνω απλά αυτά που βλέπω.
η οποιαδήποτε λύσις για να έρθει πρέπει πρώτα να υπάρξει εκπαίδευση του μέσου μαλάκα να εκτιμά περισσότερο τον εαυτό του και την προσωπικότητά του.

πέραν της μαλακισμένης λογικής του πάρε το μετανάστη σπίτι σου αφού ωρύεσαι, ούτε και αυτή είναι λύση.
πρόχειρα λύση δεν είναι να έχεις τον πάκη να πλένει τζάμια στα φανάρια.
λύση όμως είναι να τον βάλεις λχ σε ένα εργοστάσιο ανακύκλωσης να κάνει διαλογή και να πληρώνεται μέσω τροφής και διαμονής εντός εργοστασίου.
αυτό πρόχειρα μου ήρθε αλλά φαντάζομαι χρειάζεται να είσαι πυρηνικός επιστήμονας για να σκεφτείς αντί να χαλάς χιλιάδες ευρώ σε αστυνόμευση, δικαστήρια, φρόντεξ, λιμενικό και απελάσεις να κάνεις κάτι πιο δημιουργικό στην εγκαταλελειμένη ελληνική ύπαιθρο.

koproni65

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2006
Κριτικές
21
Like
360
Πόντοι
5.795
ηλίθιε δεν περίμενα να μπορείς να καταλάβεις ότι το ξημεροβράδιασμα συνδυάζεται με ασχολίες ακρως κερδοφόρες.
δεν φταις που είσαι ηλιθιος. το ξέρω. τα παράπονα πρέπει να τα κάνεις αλλού.
τό τί δηλώνει κάποιος στό ιντερνετ ασ το καλύτερο ειναι για ζωοπανήγυρι.....
τό τί βλέπει όμως???
εγώ βλέπω ένα ψυχαναγκασμενο ανθρωπάκι που ξημεροβραδιαζει με 44600 ποστ καί που τσακώνετε μέ έναν κωδικό...
και με 3 4 κλώνους τού εαυτού του....
συνέχισε τό τσίρκο με ακροατες τους κλωνους σου....
εγω παυω να συμμετεχω

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
μωρό το κερατέα είναι το αποτέλεσμα αυτού που κάποιοι δεν αποδέχονται ως νομοτελειακό. δλδ ότι τα συμφέροντα του μπόμπολα όταν η τοπική κοινωνία δεν τα αποδέχεται δεν τα χρεώ στον φορολογούμενο της θεσσαλονίκης και του Κιλκίς πληρώνοντας χιλιάδες ώρες σε αστυνομικούς και καμμένη περιουσία του δημοσίου.
πρακτικά δλδ δεν είναι νομοτελειακό της μαλακίες της λίμαν μπράδερς και της γκόλντμαν σάκς με μια παρέα πουλημένων κυβερνώντων να τις πληρώνει ένας ολόκληρος λαός....

αυτό δε που με πειράζει δεν είναι να μου πούν ότι πρέπει να πληρώσω ΕΚΤΑΚΤΩΣ, αλλά να προσπαθούν να με πείσουν ότι έτσι πρέπει να λειτουργεί το σύστημα.
εξυπνο μωρό είσαι θα καταλάβεις τι εννοάω.

Ως γνωστόν το να μη γίνουμε χαβούζα αλα ναπολιτανα είναι βασικός επιχειρηματικός στόχος του μπόμπολα...
Τι στο διάολο, να μην έχουν και κάτι άλλο να καταπατήσουν οι μελλοντικές γενιές κεατιωτών- που θα χτίσουν τα αυθαίρετά τους;

Αυτο λεγεται και μπαλιτσα στην εξεδρα,η κανω λαθος?

Για να λέμε όμως και του τραπεζίτη το δίκιο, τί άλλες εναλλακτικές έχουμε;
Και όχι, η εξουσία στα σοβιέτ, η κατάργηση της ατομικής διοκτησίας και η εγκαθίδρυση λαϊκής δημοκρατίας δεν είναι εναλλακτική...

OP
OP
1personanongrata

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
μπα..
απλά συνήθως συμφωνώ με τα λεγόμενα σου
και συμπληρώνω δυο αράδες..
εσύ παρότι επιστήμονας έχεις απεπιστημονικοποιηθεί..

υ.γ. εκείνη τη μπύρα ακόμα την περιμένω..!.. 

αφού ξέρεις ότι έχω πάρει σύνταξη και έχω αποσυρθεί αυτοεξοστρακισμένος.

Υ.Γ.
η κοινωνικη επιστήμη φτιάχνεται στο πεζοδρόμιο. όχι στα αριστοτέλεια και καποδιστριακά.

Επισκέπτης
λύση όμως είναι να τον βάλεις λχ σε ένα εργοστάσιο ανακύκλωσης να κάνει διαλογή και να πληρώνεται μέσω τροφής και διαμονής εντός εργοστασίου.
Η,σε κανα χωριο στην υπαιθρο απο αυτα που αδειασανε...παιδες παρτε τιποτε προβατα και γιδια,καντε ενα(συλλογικο)ψιλοκουμαντο με τα χωραφια και βλεπουμε στην πορεια.

Κατι θα θυμουνται τα γεροντια που απομεινανε για να δωσουν γραμμη.

Επισκέπτης
Για να λέμε όμως και του τραπεζίτη το δίκιο, τί άλλες εναλλακτικές έχουμε;
Και όχι, η εξουσία στα σοβιέτ, η κατάργηση της ατομικής διοκτησίας και η εγκαθίδρυση λαϊκής δημοκρατίας δεν είναι εναλλακτική...
Συμπερασμα απο το ανω ποστ:Το ζητημα ειναι πρωτα απ'ολα ΠΟΛΙΤΙΚΟ.

OP
OP
1personanongrata

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Ως γνωστόν το να μη γίνουμε χαβούζα αλα ναπολιτανα είναι βασικός επιχειρηματικός στόχος του μπόμπολα...

εγώ δεν έχω κανένα πρόβλημα να είναι επιχειρηματικός στόχος ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΜΠΟΜΠΟΛΑ.
γιατί όπως ο Καντάφι είναι πολιτικός φασίστας, ετσι και ο Μπόμπολας είναι επιχειρηματικός φασίστας.

γενικά στη φύση όπου βλέπεις τεράστια μονοτονία (πχ έρημος) κάτι δεν πάει καλά με την ζωη εκεί.
Κοινώς, όπως στη φύση η μονοτονία είναι φασισμός, το αυτό ισχύει και στην κοινωνία και τις δομές της.
κάνε τις αναγωγές σου.

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.784
Πόντοι
1.206
Βέβαια, αναρωτιέμαι τί στο διάολο έκαναν οι τράπεζες τα κέρδη των προηγούμενων ετών - διαβάζαμε επί χρόνια "€ 200.000.000 το εξάμηνο η μουνιτηςμαναςτης μπανκ, € 300.000.000 η μεσκιζουναραπηδες μπανκ" ...
Τα έφαγαν σε μπόνους ή αυτά τα κέρδη στην πραγματικότητα δεν υπήρξαν ποτέ;

Και μπόνους δοθήκανε και μερίσματα μοιραστήκανε, αλλά τα περισσότερα δεν υπήρξαν ποτέ διότι δεν εισπράχθηκαν, λογιστικά ήταν!

Παράδειγμα (πραγματικό). Αγοράζω προ διετίας ομόλογο Ε.Δ. στην βγενή των 100.000 με 92.000. Σε τρεις μήνες έχει πάει 104.000!! Δηλαδή "κερδίζω" 12.000!! Αλλά δεν τα κέρδισα ποτέ διότι δεν τα ρευστοποίησα (ατυχώς).

Σήμερα το ίδιο αποτιμάται 64.000!!! Δηλαδή χάνω 28.000. Αλλά δεν τα έχω ακόμη χάσει πριν το ρευστοποιήσω ή έρθει η λήξη του και το Ε.Δ. μου προτείνει διακανονισμό με σορτκατ 30 ή 35%. Σε αυτήν βέβαια την περίπτωση (της "ελεγχόμενης χρεοκωπείας"), αναρρωτιέμαι με τί "μούτρα" θα ξαναβγεί το Ε.Δ. στη γύρα για δανεικά. Εκτός αν μέχρι τότε γίνουμε πρωτογενώς αυτάρκεις με μηδενικό έλλειμα! :2funny: :2funny: :2funny:

Υ.Γ. Παντως εγώ στα περιουσιακά μου στοιχεία τα 64, για 64 τα αποτιμώ, όχι για 100!!

OP
OP
1personanongrata

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Η,σε κανα χωριο στην υπαιθρο απο αυτα που αδειασανε...παιδες παρτε τιποτε προβατα και γιδια,καντε ενα(συλλογικο)ψιλοκουμαντο με τα χωραφια και βλεπουμε στην πορεια.

Κατι θα θυμουνται τα γεροντια που απομεινανε για να δωσουν γραμμη.
κάτι τέτοιο δεν έκαμε και ο Καποδίστριας όταν προσπαθούσε να φτιάξει κράτος με ένα κάρο τοπικές φυλές;

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
Συμπερασμα απο το ανω ποστ:Το ζητημα ειναι πρωτα απ'ολα ΠΟΛΙΤΙΚΟ.

Τύπε, ακόμη και στις σοβιετικές δημοκρατίες όπου τα πάντα ήταν πολιτικά ζητήματα, από το τί βιβλία θα διαβάσουν μέχρι πόσα κιλά σιτάρι θα παράγουν, από έναν αμείλικτο κανόνα δεν μπόρεσαν να ξεφύγουν: Να βγάζουν λιγότερα απ' όσα ξοδεύουν...

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.784
Πόντοι
1.206
Οι εχοντες(κατα δηλωση τους)assets στην αλλοδαπη δημοκρατικιαρηδες,που δακρυζαν με τον"ανθρωπο με το γαρυφαλλο"(παλι κατα δηλωση τους),τι προτεινουν?

Το αυτονόητο! Το χέρι που δεν μπορείς να το δαγκώσεις το φιλάς!
Εκτός αν μπορείς (που δεν είσαι Νορβηγία για να μπορείς!) να το αγνοήσεις...

Επισκέπτης
Και μπόνους δοθήκανε και μερίσματα μοιραστήκανε, αλλά τα περισσότερα δεν υπήρξαν ποτέ διότι δεν εισπράχθηκαν, λογιστικά ήταν!

Παράδειγμα (πραγματικό). Αγοράζω προ διετίας ομόλογο Ε.Δ. στην βγενή των 100.000 με 92.000. Σε τρεις μήνες έχει πάει 104.000!! Δηλαδή "κερδίζω" 12.000!! Αλλά δεν τα κέρδισα ποτέ διότι δεν τα ρευστοποίησα (ατυχώς).

Σήμερα το ίδιο αποτιμάται 64.000!!! Δηλαδή χάνω 28.000. Αλλά δεν τα έχω ακόμη χάσει πριν το ρευστοποιήσω ή έρθει η λήξη του και το Ε.Δ. μου προτείνει διακανονισμό με σορτκατ 30 ή 35%.
Tρομερα πραματα μαθαινουμε αποψε...Με αλλα λογια το γκρηκ στεητ εξασφαλιζει(μεταξυ αλλων)δεσμευοντας(μεχρι στιγμης)καμμια 90αρια δις,οτι τα assets και τα μπονους των στελεχων των τραπεζων και οποιων αλλων παραμενουν εν ζωη.

OP
OP
1personanongrata

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Υ.Γ. Παντως εγώ στα περιουσιακά μου στοιχεία τα 64, για 64 τα αποτιμώ, όχι για 100!!

προφανώς επιστήμονα. τα σπίτια σου δεν μπορούν να γεννήσουν.
αντιθέτως το ΑΕΠ μιας χώρας μπορεί να αυγατίσει μια χαρά.
και μιας και είσαι και επιστήμονας θα σου δώκω και ένα παράδειγμα να το εμπεδώσεις.
Ενα αυτοκίνητο τρακάρει με 55χλμ/ώρα σε τοίχο και ο οδηγός έχει τέρμα γκάζι πατημένο.
Ενα ίδιο τρακάρει με την ίδια ταχύτητα και ο οδηγός έχει τέρμα φρένο πατημένο.
Ποιός θα πάθει λιγότερη ζημιά και γιατί;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom