Νέα

Βανδαλισμοί στο μνημείο Μπελογιάννη

• Μέλος που άνοιξε το νήμα 1personanongrata
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 42K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)

Φυλήςυχος Πολίτης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Μου φανηκε μαλακια κινηματογραφικα απο καθε πλευρα,και πολυ συναισθηματικη.

Επισης βγαζει πολιτικη θεση για το ολο ζητημα που ειναι ξεπερασμενη πλεον-ο καλος Πλαστηρας που ειχε δεμενα τα χερια,οι αμερικανοι που λυναν και δεναν και αλλα τετοια πατριωτικα.

ΙΜΟ ατυχη επισης η επιλογη του πρωταγωνιστη,καμμια σχεση με τον Μπελογιαννη φυσιογνωμικα.

Εχει την σημασια της για την εποχη που βγηκε στους κινηματογραφους,αλλα μεχρι εκει.

Ενώ ο μέγιστος Κατράκης μια χαρά υποδύεται τον Πλαστήρα!  :rockon:

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
Εγω δεν ειχα μπουκαρει πουθενα,13 χρονων ημουνα.

Αλλα τοτε(1981-1985)τα Ρηγκανικα επη δεν ειχαν και πολυ περαση στην Ελλαδα του Αντρε.

Κάνεις λάθος- το Τοπ Γκαν γαμούσε και έδερνε!  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.784
Πόντοι
1.206
κρυφόπουστας αριστερός ε;

Όταν εσύ ήσουν δεξιός, εγώ είχα κάτι αριστερά "στραβοπατήματα". Μόνο εσύ δικαιούσαι να αλλάζεις πολιτικές τοποθετήσεις;

Παρά ταύτα ο "πολιτικός διδακτισμός" του "Θίασου" δεν μου άρεσε. Όμως η κινηματογραφική του γραφή άφησε εποχή και δημιούργησε σχολή.

(Μην το "ξεσκίσεις" με ααααααααααααααχαχα και άλλες τέτοιες ανοησίες το θέμα. Το λήγω, εκτός αν έχεις να ανιπαραθέσεις κάτι σοβαρό επί των όσων ελέχθησαν)

Φυλήςυχος Πολίτης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Επειδη βγηκε με εκλογες ο Αδολφος νομιμοποιειται να ανοιγει ΚΖ?

Eπειδη ο Πλαστηρας ηταν(κεντρωος κιολας)εκλεγμενος κοινοβουλευτικα ειναι λιγοτερο μεθοδευση,η μεθοδευση που οδηγησε στην δικη Μπελογιαννη,και που δεν εκανε ΤΙΠΟΤΕ(παροτι μπορουσε,για τον Πλαστηρα λεω)για να μην γινει η εκτελεση?

Δεύτερη μέρα και δεν απαντάς. Και όλο γύρω-γύρω το πας.

Μεθόδευση ήταν το να βρεθεί φάτσα με την ποινή θανάτου; Ή γενικότερα οι κατηγορίες ήταν πλεκτάνη;

Δηλαδή:

ΗΤΑΝ ΤΕΛΕΙΩΣ ΑΘΩΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΚΑΝΕΙ ΤΙΠΟΤΕ;
ή
ΟΚ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΉΤΑΝ ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΟΙΝΗ ΘΑΝΑΤΟΥ;

OP
OP
1personanongrata

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Όταν εσύ ήσουν δεξιός, εγώ είχα κάτι αριστερά σταβοπατήματα. Μόνο εσύ δικαιούσαι να αλλάζεις πολιτικές τοποθετήσεις;

Παρά ταύτα ο "πολιτικός διδακτισμός" του "Θίασου" δεν μου άρεσε. Όμως η κινηματογραφική του γραφή άφησε εποχή και δημιούργησε σχολή.

(Μην το "ξεσκίσεις" με ααααααααααααααχαχα και άλλες τέτοιες ανοησίες το θέμα. Το λήγω, εκτός αν έχεις να ανιπαραθέσεις κάτι σοβαρό επί των όσων ελέχθησαν)

πολύ σοβαρά την πήρες τη μαλακία μου.
τι άλλο να πω....
τα λέει όλα η σιωπή.

OP
OP
1personanongrata

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866

Μεθόδευση ήταν το να βρεθεί φάτσα με την ποινή θανάτου; Ή γενικότερα οι κατηγορίες ήταν πλεκτάνη;

Δηλαδή:

ή

δεν υπάρχει κάν η δίκη.
στρατοδικεία εν καιρώ ειρήνης μόνο στην δημοκρατική μας ελλάδα μπορούν να εφευρεθούν για απλούς πολίτες.

Επισκέπτης

Δηλαδή:

ή
Απαντησα αλλα οχι σε αυτο το νημα.

Φυλήςυχος Πολίτης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
166
δεν υπάρχει κάν η δίκη.
στρατοδικεία εν καιρώ ειρήνης μόνο στην δημοκρατική μας ελλάδα μπορούν να εφευρεθούν για απλούς πολίτες.

Ε, ας μην ήταν στρατοδικείο ρε παιδιά. Ας ήταν πολιτικό δικαστήριο (ποινικό, ξέρω κι εγώ).

Έκανε κάτι; Ετοίμαζε κάτι; Έστω και 1% από ό, τι τον κατηγόρησαν ίσχυε;

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.784
Πόντοι
1.206
πολύ σοβαρά την πήρες τη μαλακία μου.

Σ' αυτό έχεις δίκιο!
Εδώ τρία θρεντς πιο κάτω έχουνε πνιγεί στα σορόπια με την Ελίτ Έμιλυ διάφοροι "αγαπητικοί" κι εμείς που μάλλον δεν γαμάμε (πουτάνες εγώ το δήλωσα πως σταμάτησα!) μαλακιζόμαστε με τον Μπελογιάννη που είναι πάνω από μισό αιώνα μακαρίτης...

Φυλήςυχος Πολίτης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Απαντησα αλλα οχι σε αυτο το νημα.

Τι μουνι της λασπης που είσαι ώρες-ώρες. Την Παναγία μας βγάζεις. Ποιό νήμα είναι; Ιστορία: Αναδρομή στους αιώνας των αιώνων άμήν;

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Σ' αυτό έχεις δίκιο!
Εδώ τρία θρεντς πιο κάτω έχουνε πνιγεί στα σορόπια με την Ελίτ Έμιλυ διάφοροι "αγαπητικοί" κι εμείς που μάλλον δεν γαμάμε (πουτάνες εγώ το δήλωσα πως σταμάτησα!) μαλακιζόμαστε με τον Μπελογιάννη που είναι πάνω από μισό αιώνα μακαρίτης...

ψιτ να εισαι επιεικης γιατι κει που ειναι ησουνα ε  :grin:

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.784
Πόντοι
1.206
ρε μηπως ο παιχτης θελει να πει οτι η αριστερα δεν ειναι κομμα ειναι κωμα και δε τον πιανεις?

Τί να υποθέσω κι εγώ ρε Έκτορα; Κι αυτό είναι μια πιθανότητα. Αφού ο παίχτης δεν απαντάει θα μείνουμε με την απορία. :cheesy: :cheesy: :cheesy:

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.784
Πόντοι
1.206
ψιτ να εισαι επιεικης γιατι κει που ειναι ησουνα ε  :grin:

Μιλάμε όμως για πολύ και απροκάλυπτο σορόπι ρε παιδί μου! "Μας έλειψες" και "θέλουμε πολύ να σε συναντήσουμε" και "κι εγώ θέλω πάρα πολύ" (αν μου σκάσετε μια 500άρα βεβαίως!) και άλλα τέτοια.
Εγώ πρέπει να παραδεχθείς πως υπήρξα συγκρατημένος. :grin: :grin: :grin: (Και όχι και τόσο κορόιδο οικονομικά)

Φυλήςυχος Πολίτης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Αυτο.

Εφοσον η διαδικασια ειναι εξ αρχης κουκουρουκου,καθε συζητηση σχετικα με την ενοχη η την αθωοτητα ειναι ειτε αχρηστη,ειτε εκ του πονηρου.

Μας λές τώρα γιατί συνδέεις το αξιόποινο της πράξης με το τί γίνεται μετά;

Σαν να οδηγείς μεθυσμένος, να τρέχεις υπερβολικά, να περάσεις και με κόκκινο και ο αστυνομικός εκτός από τα πρόστιμα που θα σου κόψει, να σου σπάσει και τα παΐδια. Το ότι ο αστυνομικός μετά κάνει κάτι παράτυπο, παράνομο, μεθόδευση κτλ, δε σημαίνει ότι είσαι αθώος.

Μην μπλεκόμαστε.

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
Μας λές τώρα γιατί συνδέεις το αξιόποινο της πράξης με το τί γίνεται μετά;

Σαν να οδηγείς μεθυσμένος, να τρέχεις υπερβολικά, να περάσεις και με κόκκινο και ο αστυνομικός εκτός από τα πρόστιμα που θα σου κόψει, να σου σπάσει και τα παΐδια. Το ότι ο αστυνομικός μετά κάνει κάτι παράτυπο, παράνομο, μεθόδευση κτλ, δε σημαίνει ότι είσαι αθώος.

Μην μπλεκόμαστε.

+1...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom