Νέα

Βανδαλισμοί στο μνημείο Μπελογιάννη

• Μέλος που άνοιξε το νήμα 1personanongrata
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 42K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

dexter_morgan

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαρ 2011
Like
0
Πόντοι
0
Δες και την Ελένη να αποκτήσεις ολοκληρωμένη εικόνα...
Δείχνει τί έκαναν οι επίτροποι του κκε...

Ρε άτομο , για τον Μπελογιάννη είναι το thread , τι σχέση έχει αυτό που λες τώρα;
Εγώ για μια ταινία έγραψα που έχει σχέση με το θέμα.
Τι ναι αυτά.....;
Οι δικοί σου και οι δικοί μου και τρίχες κατσαρές...
Αλλά αυτά μας φάγανε γι αυτό φτάσαμε σαν χώρα εδώ που είμαστε τώρα.
Είμαστε έθνος ανάδελφον.

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
Παραδόξως κι εμένα μου είχε αρέσει παρά την έντονα, μονομερώς φορτισμένη, πολιτική της θέση.

Είχε κάτι από σοβιετικό ρεαλισμό και θύμιζε έντονα θρησκευτικό μπη μούβυ για βίους αγίων...

Ρε άτομο , για τον Μπελογιάννη είναι το thread , τι σχέση έχει αυτό που λες τώρα;
Τι ναι αυτά.....;
Είμαστε έθνος ανάδελφον.

Ό,τι κατάλαβες τύπε...
Εδώ έφτασαν στη δίκη του κωλοκοτρώνη, η επικληση μιας τανίας πγια τη δράση των επιτρόπων του δσε σε πείραξε.

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Τι ναι αυτά.....;
Είμαστε έθνος ανάδελφον.

σωστα. δε μας εφαγε η μορφωση μεσα απο ταινιες. και γω παιχτη δεν τοξερα οτι ηταν γιγαντας και καθραμπας ο ξερξης μεχρι που ειδα το 300

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.784
Πόντοι
1.206
Τι ναι αυτά.....;
Είμαστε έθνος ανάδελφον.

Μάλλον επειδή είσαι νέος δεν έχεις πάρει πρέφα πως τα θρεντς κατά κανόνα "ξεσκίζονται" με απίθανα σπαμς.
Οπότε η αντιπαράθεση μιας ταινίας απέναντι σε μια άλλη σε πείραξε;

Εδώ για τον Παρθενώνα είχαμε καμιά 15αριά αλλεπάλληλα ποσταρίσματα. Είχαν αυτά σχέση με τον Μπελογιάννη;

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
Ντοκουμεντο λεμε... :jerking:

Για αυτό είχατε μπουκάρει στις αίθουσες που την έδειχναν, όπως οι παραθρησκευτικοί στον τελευταίο πειρασμό,για να προστατέψετε το λαό από την παραπληρόφόρηση.
Ούτως ή άλλως για σένα είναι light- έχει ελάχιστες εκτελέσεις.
Εσύ για να φταχτείς θέλεις Κατύν και πάνω.

Επισκέπτης
Τί σόι παραλληλισμός είναι αυτός τώρα; Τί θέλεις να πεις με αυτό. Και ο Παπανδρέου βγήκε με εκλογές. Και ο Καλιέντε...
Επειδη βγηκε με εκλογες ο Αδολφος νομιμοποιειται να ανοιγει ΚΖ?

Eπειδη ο Πλαστηρας ηταν(κεντρωος κιολας)εκλεγμενος κοινοβουλευτικα ειναι λιγοτερο μεθοδευση,η μεθοδευση που οδηγησε στην δικη Μπελογιαννη,και που δεν εκανε ΤΙΠΟΤΕ(παροτι μπορουσε,για τον Πλαστηρα λεω)για να μην γινει η εκτελεση?

kosamf

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Δεκ 2009
Κριτικές
25
Like
1.915
Πόντοι
2.537
Δεν γνωριζα την ειδηση...Απο εδω τη βλεπω πρωτη φορα. (σε σαιτ για μπουρδελα!)
Διαβασα παραπανω καποιες αποριες σχετικα με το τι εχει προσφερει στην Ελλαδα ο Μπελογιαννης. Απαντηση: Στην Ελλαδα ως κρατικο μηχανισμο,τιποτα. Στον ελληνικο λαο παλι, τιποτα το συγκεκριμενο και απτο. Τιποτα περισσοτερο απο ο,τι στον Αμερικανικο,στον Γαλλικο ή τον Κουρδικο λαο... Για οσους ομως προτιμουν να βλεπουν τους λαους ολου του κοσμου ως ενα συνολο, και να μην τους διαχωριζουν απο εθνικα συνορα, ο Μπελογιαννης προσφερε. Αγωνα εναντια στην απανθρωπια και την αλητεια. Ο αγωνας του ηταν αγωνας της ανθρωποτητας ολοκληρης, οχι των Ελληνων. Οποτε,δεν υπαρχει λογος να λαμβανει καμια τιμη απο το Ελληνικο κρατος.
Για τη βεβηλωση:
Ειναι αλλο ενα δειγμα οτι η ακροδεξια εχει αποθρασυνθει τελειως, και αρχιζει να εγκαθιστα μια ατυπη χουντα στην καθημερινοτητα μας. Ειτε στον Αγιο Παντελεημονα, ειτε μεσα στο δημο της Αθηνας,ειτε μεσα στα ΜΜΕ. Ο Καρατζαφερης βγαζει στα γκαλοπ 10%. Αυτο θα πρεπει να προβληματισει τις ανευθυνες και ηλιθιες ηγεσιες της Αριστερας, που αντι να μπουν δυναμικα στην κοινωνια, καθονται και μετρανε τα κουκια και τις καρεκλες τους.

dexter_morgan

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαρ 2011
Like
0
Πόντοι
0
σωστα. δε μας εφαγε η μορφωση μεσα απο ταινιες. και γω παιχτη δεν τοξερα οτι ηταν γιγαντας και καθραμπας ο ξερξης μεχρι που ειδα το 300

Είναι και πολύ βάσιμος ο παραλληλισμός σου.
Ότι να ναι αρκεί να πούμε την εξυπνάδα μας.

Επισκέπτης
Σου φάνηκε πολύ συναισθηματική και όχι αρκετά επαναστατική ε;!

Σε κάθε περίπτωση ησύχασα που δεν έχουμε τα ίδια γούστα...
Μου φανηκε μαλακια κινηματογραφικα απο καθε πλευρα,και πολυ συναισθηματικη.

Επισης βγαζει πολιτικη θεση για το ολο ζητημα που ειναι ξεπερασμενη πλεον-ο καλος Πλαστηρας που ειχε δεμενα τα χερια,οι αμερικανοι που λυναν και δεναν και αλλα τετοια πατριωτικα.

ΙΜΟ ατυχη επισης η επιλογη του πρωταγωνιστη,καμμια σχεση με τον Μπελογιαννη φυσιογνωμικα.

Εχει την σημασια της για την εποχη που βγηκε στους κινηματογραφους,αλλα μεχρι εκει.

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.784
Πόντοι
1.206
Είχε κάτι από σοβιετικό ρεαλισμό και θύμιζε έντονα θρησκευτικό μπη μούβυ για βίους αγίων...

Κάπως έτσι ήταν, αλλά προσωπικά τις ταινίες δεν τις βλέπω για όσα λένε, αλλά για το πως τα λένε. Και αυτή ήταν "καλογραμμένη"

Εδώ έχω δει τον Θίασο δυο φορές!! :o :o :o  Ολόκληρο και σε κινηματογραφική αίθουσα μιλάμε! :grin: :grin: :grin: :grin:

OP
OP
1personanongrata

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Κάπως έτσι ήταν, αλλά προσωπικά τις ταινίες δεν τις βλέπω για όσα λένε, αλλά για το πως τα λένε. Και αυτή ήταν "καλογραμμένη"

Εδώ έχω δει τον Θίασο δυο φορές!! :o :o :o  Ολόκληρο και σε κινηματογραφική αίθουσα μιλάμε! :grin: :grin: :grin: :grin:

κρυφόπουστας αριστερός ε;

OP
OP
1personanongrata

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Καπως ετσι.

Ο ξενος παραγοντας και οι τραγικοι δικοι μας.

Εγραψα πολιτικη θεση,να συμπληρωσω και ιστορικη.
εγώ λέω να τους γράψεις όλους στ αρχίδια σου και να μην πορώνεσαι

dexter_morgan

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαρ 2011
Like
0
Πόντοι
0
Μάλλον επειδή είσαι νέος δεν έχεις πάρει πρέφα πως τα θρεντς κατά κανόνα "ξεσκίζονται" με απίθανα σπαμς.
Οπότε η αντιπαράθεση μιας ταινίας απέναντι σε μια άλλη σε πείραξε;

Εδώ για τον Παρθενώνα είχαμε καμιά 15αριά αλλεπάλληλα ποσταρίσματα. Είχαν αυτά σχέση με τον Μπελογιάννη;

Δεν θα βάζω σειρά σε κάθε άσχετη απάντηση στο φόρουμ , δεν είναι αυτός ο σκοπός μου.
Αλλά σε απαντήσεις που αναφέρονται σε δικό μου πόστ όταν δεν βαριέμαι και είναι άσχετες θα απαντώ ρε φίλε.

Επισκέπτης
Για αυτό είχατε μπουκάρει στις αίθουσες που την έδειχναν, όπως οι παραθρησκευτικοί στον τελευταίο πειρασμό,για να προστατέψετε το λαό από την παραπληρόφόρηση.
Ούτως ή άλλως για σένα είναι light- έχει ελάχιστες εκτελέσεις.
Εσύ για να φταχτείς θέλεις Κατύν και πάνω.
Εγω δεν ειχα μπουκαρει πουθενα,13 χρονων ημουνα.

Αλλα τοτε(1981-1985)τα Ρηγκανικα επη δεν ειχαν και πολυ περαση στην Ελλαδα του Αντρε.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom