Νέα

Βάνα Μπάρμπα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Milfakias
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 469
  • Εμφανίσεις 117K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

FROID

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2005
Κριτικές
1
Like
161
Πόντοι
16
παρκαρει μπροστα στο παρκινγκ μου με ενα νοικιαρικο που ειχε leasing , την βλεπω ομως και της λεω μην το αφησεις γιατι σε 5'  πρεπει να φυγω και με εχεις κλείσει  , καλα καλα μου λεει , να πεταχτω ενα λεπτο στο ταδε μαγαζι και εφυγα , λεω οκ δεν γαμιεται ..

περναει κανα τεταρτο πουθενα η τυπισσα , και αρχιζω να φορτωνω , παω στο μαγαζι που μου ειχε πει οτι θα πηγαινε ρωταω την τυπισα που εχει το μαγαζι και την ξερω περασε απο εδω το τσοκαρο ?, μου λεει ναι και πηγε προς τις καφετεριες ...

ΑΑΑ ρε πουστη λεω , περνω τροχαια λεω παιδια ελατε επειγον για ενα σηκωμα γιατι με εχουν κλεισει και πρεπει να παω νοσοκομειο , οντως τα παιδια σε 10 λεπτα ηρθαν , η αλλη βεβαια αφαντη , λεω ρε πουστη δεν θα με γαμησεις εσυ , περνω τηλ την εταιρια απο το νοικιαρικο που το τηλ ειναι κατω απο την πινακιδα, το σηκωνει μια τυπισσα και της λεω το ταδε αυτοκινητο με εχει κλεισει επικοινωνηστε με τον ιδιοκτητη να ερθει να το μαζεψει , εντωμεταξυ οταν μιλαγα με την τυπισσα τα τυπακια οι τροχαιοι ειχαν κοτσαρει το αμαξι απο τις ροδες και ετοιμαζοντουσαν να την κανουν , και στο ιδιο λεπτο που μπαινουν στο φορτηγακι σκαει η διάσημη τρεχοντας να προλαβει γιατι πιθανον την ειχαν παρει τηλ απο την εταιρια .

Παρακαλαει εκει τους τυπαδες , αλλα την εγραψαν κανονικα γιατι τους ειχα φορτωσει εγω πριν , και την κανανε , και αρχισε να με καντηλιαζει , του τυπου ξερεις πια ειμαι εγω και θα γινει το ελα να δεις και τα ρεστα , την αρχιζω και εγω σε κατι καντηλια , ειχαν βγει ολοι απο τα μπαλκονια εξω και κοιταγαν , βριζομασταν κανα 5 λεπτο ,εγω μεσα στο αμαξι και αυτη ορθια διπλα στο παραθυρο , της λεω πριν φυγω ξερεις που μενω ελα αυριο για τα ρεστα , και την εκανα , βεβαια αυτη συνεχιζε να βριζει.
καλα ξηγηθηκες αμα φερθηκε ετσι πρεπει να ναι κωλοχαρακτηρας...

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.578
Πόντοι
12.756
παλιοπουτανεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεες  :rockon:

αυτα ειναι , με το λεμονακι να σκαει παω και τα τσιρτσιριζει το κρεας

URL]]

FROID

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2005
Κριτικές
1
Like
161
Πόντοι
16
πρεπει να τον ειχε φαει τυπε , αλλα δεν υπηρχε περιπτωση να ελεγαν τιποτα ... καλα παντρεμενος και που ηταν τι σχεση εχει ?
κατσε καλα η γυναικα του δεν ηταν καμια τυχαια θα την ειχε θαψει ρε μαγκα αμα της ειχε φαει τον αντρα.

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.578
Πόντοι
12.756
καλα ξηγηθηκες αμα φερθηκε ετσι πρεπει να ναι κωλοχαρακτηρας...

Μαγκακι το παιζει τυπε , και αν ψαρωσεις την γαμησες , ερχετε με εναν αερα και τουπε που δεν μπορεις να φανταστεις .... αφου εχει μαθει να περναει το δικο της ...

FROID

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2005
Κριτικές
1
Like
161
Πόντοι
16
αλβανοφαρα λεμε....

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.578
Πόντοι
12.756
κατσε καλα η γυναικα του δεν ηταν καμια τυχαια θα την ειχε θαψει ρε μαγκα αμα της ειχε φαει τον αντρα.

λαθος τυπε , μαλλον θα την ειχα θαψει τα παλικαρια του αν εκανε καμια κινηση , η γυναικα του ηταν καψουρα με αυτον πολυ τυπε , η πολυ καψουρα κανει κακο ομως ...Και εγω σου λεω οτι ηξερε , αφου ειχε βουηξει ο τοπος..

tzooon1989

Μέλος
Εγγρ.
16 Φεβ 2013
Like
5
Πόντοι
6
Μαγκακι το παιζει τυπε , και αν ψαρωσεις την γαμησες , ερχετε με εναν αερα και τουπε που δεν μπορεις να φανταστεις .... αφου εχει μαθει να περναει το δικο της ...
αυτες ειναι της καρπαζιας,να ξερετε...για πολυ κλασιμο στη μαπα... :badair:

yorkie

Global Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
11 Απρ 2012
Κριτικές
228
Like
18.812
Πόντοι
35.668
ρε παιδες τον εφαγε τελικα τον βαρδινογιαννη πανω στο σεξ :knockinb:
ο ανθρωπως  ηταν παντρεμενος τοτε νομιζω
πως δεν εγινε μανουρα :police: :uzi: :hammer:
αμα το περιστατικο εγινε στο γραφειο του κιολας?
μαλλον ακομα ενας αστικος μυθος της αθηνας???
Από ανακοπή πήγε..άσπρες σκόνες δηλαδή.
Σε ξενοδοχείο συνέβη.

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.578
Πόντοι
12.756
Από ανακοπή πήγε..άσπρες σκόνες δηλαδή.
Σε ξενοδοχείο συνέβη.

Στο ξενοδοχειο λες να πηγε μονος ? και γιατι να μην πιει σπιτι του ? δεν πιστευω να μην τον αφηνε η μαμα του

yorkie

Global Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
11 Απρ 2012
Κριτικές
228
Like
18.812
Πόντοι
35.668
Στο ξενοδοχειο λες να πηγε μονος ? και γιατι να μην πιει σπιτι του ? δεν πιστευω να μην τον αφηνε η μαμα του
Θα έφερνε τη βίζιτα σπίτι του?  :think:
Το είχαμε μάθει από το προσωπικό του ξενοδοχείου,αυτή τη στιγμή έχω κολλήσει,δε θυμάμαι ποιό ήταν,πέρασαν και 15 τουλάχιστον χρόνια.Άυριο μπορώ να ρωτήσω

FROID

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2005
Κριτικές
1
Like
161
Πόντοι
16
μεχρι και για τριο εχουνε πει...παντως η βανα εχει αφησει να εννοηθει οτι ειχαν σχεση σοβαρη...

alkinos32

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2010
Κριτικές
14
Like
105
Πόντοι
376

Βάνα Σταθερή Αξία. Πάνω φώτο 1984 Στάρ Ελλάς.

Παρόμοια θέματα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom