διομήδης
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 26 Δεκ 2008
- Like
- 30.411
- Πόντοι
- 5.006
και αυτή κοντά σου μένει;<ωριμάζει> πολύ κοντά μου,δυστυχώς , έλα για καφέ σπίτι και πεταγόμαστε ....μιά βόλτα
....είσαι σίγουρος ....όμως ?
και αυτή κοντά σου μένει;<ωριμάζει> πολύ κοντά μου,δυστυχώς , έλα για καφέ σπίτι και πεταγόμαστε ....μιά βόλτα
....είσαι σίγουρος ....όμως ?
και αυτή κοντά σου μένει;
Πρόσεχε μη σε πατήσει σε καμιά παραλία(και δεν εννοώ με τ αμάξι)έχω ...μέλι ..πανάθεμά με ;)
Ρε παίχτη, αυτή η φωτό έχει καμία σχέση με την άλλη που εσύ ο ίδιος έχεις ποστάρει;
Προφανώς η άλλη είναι η πραγματική, γι' αυτήν εδώ θα έχει γίνει κανένα 6ωρο φωτοσόπ!
Aγαπήτε και 6ώρο photoshop έχει και 6ώρο μακιγιάζ έχει πριν την φώτο,
το σύνολο 12ώρο,
αυτό νομίω, δεν υποτιμά την ομορφιά της 50άρας,
την τονίζει...
Να με σκάσεις θέλεις; Λέμε ΔΕΝ είναι έτσι!
Όπως τη δείχνει η προηγούμενη φωτογραφία είναι!!
Να με σκάσεις θέλεις; Λέμε ΔΕΝ είναι έτσι!
Όπως τη δείχνει η προηγούμενη φωτογραφία είναι!!
[/quot
μην τον πληγώνεις τον Αλκίνο ,
http://[URL unfurl="true"]www.star.gr/PublishingImages/2012/07/250712140910_0297.jpg[/img[/URL]]
Tα χρόνια περνούν :tits2:, η Βάνα αναπόφευκτα ωριμάζει ...
[/quote]
Κι όμως οι άλλες φωτο οι ξώβυζες ειναι μεταγενέστερες από αυτήν.
Πιο παλιά ήταν ακόμα χειρότερα (μετά τη γέννα) από ό,τι τώρα. Πιθανότατα έκανε γυμναστική δίαιτα ή και χειρουργική λιπογλυπτική...
Κακή πλαστική που με τα χρόνια χάλασε λόγω φυσικής "πτώσης" .Μπαταλω.... :S
το βυζι της εγινε πλατσουκωτο,η ρωγα μικρυνε(?)....αισχος....
Κακή πλαστική που με τα χρόνια χάλασε λόγω φυσικής "πτώσης" .
Η γυναίκα είναι (ήταν) ο ορισμός της σεξοβόμβας αλλά ούτε καν γυμναστική δεν κάνει...Έστω ένα ποδήλατο,κάτι να κρατιέται ρε παιδί μου.
παλια ηταν δυναμη....Η γυναίκα είναι (ήταν) ο ορισμός της σεξοβόμβας αλλά ούτε καν γυμναστική δεν κάνει...Έστω ένα ποδήλατο,κάτι να κρατιέται ρε παιδί μου.
παλια ηταν δυναμη....
τωρα την θεωρω τελειως ντεκαβλε...
Κι όμως οι άλλες φωτο οι ξώβυζες ειναι μεταγενέστερες από αυτήν.
Πιο παλιά ήταν ακόμα χειρότερα (μετά τη γέννα) από ό,τι τώρα. Πιθανότατα έκανε γυμναστική δίαιτα ή και χειρουργική λιπογλυπτική...