Νέα

Βάνα Μπάρμπα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Milfakias
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 469
  • Εμφανίσεις 117K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

KRITIKOS1985

Σεβαστός
Εγγρ.
6 Ιουν 2011
Κριτικές
55
Like
371
Πόντοι
1.640
Προτιμώ τις καλλονές που απολαμβάνουν την αναγνώριση της εξωτερικής τους εμφάνισης και μονο και προβάλλουν μόνο αυτη.
Αυτές τις παραδέχομαι και τις εκτιμώ.
Η φύση τις προικισε με εκλεκτά γονίδια, τι να κάνουμε... Μπράβο τους.

Εκείνες οι καλλονές όμως που προσπαθούν να προβάλλουν την κενη τους προσωπικότητα και ατελή μόρφωση, ως δήθεν προβληματισμό και πολιτική ιδεολογία, και δεινοπαθούμε να τις ακουμε λαλίστατες στις τηλεοράσεις....είναι για γέλια και για κλάματα.

Προτιμώ να βλέπω τα βυζιά της Μπάρμπα που τα μόστραρε στα 80s  :tits: παρά το δήθεν πολιτικό προβληματισμό της τώρα... Μάλλον ο δεύτερος μου προκαλεί τόση δυσφορία που μου μειώνει και την όρεξη να κάνω το πρώτο... :S
Λογικά θα υπάρχουν όμορφες κ με άποψη,αλλά λόγω προκατάληψης χάνονται στο πλήθος των υπόλοιπων που δεν ξέρουν από που βγαίνει ο ήλιος...

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.738
Πόντοι
1.306
http://[URL unfurl="true"]www.zougla.gr/file.ashx?fid=1023759[/img[/URL]]

[img]http://[URL unfurl="true"]www.zougla.gr/file.ashx?fid=1023757[/img[/URL]]

LEON13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
44
Πόντοι
166
http://[URL unfurl="true"]www.zougla.gr/file.ashx?fid=1023759[/img[/URL]]

[img]http://[URL unfurl="true"]www.zougla.gr/file.ashx?fid=1023757[/img[/URL]]
[/quote]

Ακομα και τωρα, ειναι γυναικαρα για  :pipa1: :fuck1: :tits: :cum: :fuck2: !!!  :headbang3:

alkinos32

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2010
Κριτικές
14
Like
105
Πόντοι
376

http://[URL unfurl="true"]www.iefimerida.gr/sites/default/files/imagecache/node_image660/vana1.jpg[/img[/URL]]

Το πρώτο καλοκαίρι στην Μύκονο εδώ και επτά χρόνια θα περάσει η Βάνα Μπάρμπα που ετοιμάζεται να δραστηριοποιηθεί στο νησί.

Τουλάχιστον έξι μήνες το χρόνο σκοπεύει να περνάει από εδώ και πέρα η Βάνα Μπάρμπα που έχει αναλάβει -μαζί με μια ομάδα επιχειρηματιών του εξωτερικού- να δημιουργήσει στον Ορνό έναν πολυχώρο που θα περιλαμβάνει ξενοδοχείο, beach bar και εστιατόριο.

Πηγή: Στην Μύκονο μετακομίζει η Βάνα Μπάρμπα-Ετοιμάζει επιχείρηση [εικόνες] | iefimerida.gr [URL unfurl="true"]http://www.iefimerida.gr/node/109215#ixzz2YXg7oZYp[/URL]

alkinos32

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2010
Κριτικές
14
Like
105
Πόντοι
376

http://[URL unfurl="true"]www.thestival.gr/images/stories/aabanaa_copy.jpg[/img[/URL]]

[img]http://[URL unfurl="true"]www.iefimerida.gr/sites/default/files/vana12.jpg[/img[/URL]]

alkinos32

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2010
Κριτικές
14
Like
105
Πόντοι
376

URL]]

loytsos

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2009
Like
3
Πόντοι
66
  Στα νειάτα της ήταν το μουνί της εποχής.

Γι αυτό έμεινε στον τόπο και ο Βαρδινογιάννης...  Που να αντέξεις με τέτοιο μούναρο στο κρεββάτι;

Την είχα δει στην Γλυφάδα πάνε 20 χρόνια τώρα. Να τον παίξεις επί τόπου.  :cum: :cum:

Πριν λίγες μέρες την ξαναείδα στη Μεταξά έξω από ένα κατάστημα.  Καλή μου φάνηκε όμως. Ο χρόνος στάθηκε πολύ καλός μαζί της.

Το τι έχει φάει δεν λέγεται.  Κάποιος μου λεγε πως ένας δήμαρχος της έγραψε ένα οικόπεδο... Μαλλον τον "τακτοποίησε" κι αυτόν...

Γειά σου ρε Βανούλα.... Και το μουνί γαρούφαλοοοο!!!!

τώρα έγω φταίω ...που ήρθε στην γειτονιά μας και αυτή ......  :rolleyes: :dunno:   :rolleyes: :2funny: :2funny: :2funny:

μέλι ...έχω ???? :rolleyes:   :dancing: :dancing: :boobies:  Γλυφάς ....ακόμα ποδολάγνε απλώς σε άλλη γειτονιά ! ;)

gusmx5

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2007
Κριτικές
6
Like
69
Πόντοι
16
Ξερετε τι κοινο εχουν το μουνι και το σπαθι?
Κανενα,μεχρι που η Μπαρμπα ειπε "οτι εχω καταφερει,το εχω καταφερει με το σπαθι μου..."

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366
τώρα έγω φταίω ...που ήρθε στην γειτονιά μας και αυτή ......  :rolleyes: :dunno:   :rolleyes: :2funny: :2funny: :2funny:

μέλι ...έχω ???? :rolleyes:   :dancing: :dancing: :boobies:  Γλυφάς ....ακόμα ποδολάγνε απλώς σε άλλη γειτονιά ! ;)

πρέπει να έχεις τρελαθεί στη μαλακία μαν με τόσο μουνί μαζεμένο :birdman:

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.578
Πόντοι
12.756
σαν να βλεπω ενα τετραγωνο πραγμα με βυζια ειναι...

Και να φανταστεις οτι ηταν και πιο χοντρη καποιες περιοδους , εβλεπες μια ντουλαπα με γυαλια ηλιου να περπαταει ...

ειχαμε ανταλλάξει κατι Χριστοπαναγιες ενα βράδυ με την λεγάμενη που ειχε γινει της πουτανας

GIORGOSK

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2005
Κριτικές
4
Like
2.361
Πόντοι
506
Και να φανταστεις οτι ηταν και πιο χοντρη καποιες περιοδους , εβλεπες μια ντουλαπα με γυαλια ηλιου να περπαταει ...

ειχαμε ανταλλάξει κατι Χριστοπαναγιες ενα βράδυ με την λεγάμενη που ειχε γινει της πουτανας
για πε... να περάσει η ώρα

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.578
Πόντοι
12.756
για πε... να περάσει η ώρα

παρκαρει μπροστα στο παρκινγκ μου με ενα νοικιαρικο που ειχε leasing , την βλεπω ομως και της λεω μην το αφησεις γιατι σε 5'  πρεπει να φυγω και με εχεις κλείσει  , καλα καλα μου λεει , να πεταχτω ενα λεπτο στο ταδε μαγαζι και εφυγα , λεω οκ δεν γαμιεται ..

περναει κανα τεταρτο πουθενα η τυπισσα , και αρχιζω να φορτωνω , παω στο μαγαζι που μου ειχε πει οτι θα πηγαινε ρωταω την τυπισα που εχει το μαγαζι και την ξερω περασε απο εδω το τσοκαρο ?, μου λεει ναι και πηγε προς τις καφετεριες ...

ΑΑΑ ρε πουστη λεω , περνω τροχαια λεω παιδια ελατε επειγον για ενα σηκωμα γιατι με εχουν κλεισει και πρεπει να παω νοσοκομειο , οντως τα παιδια σε 10 λεπτα ηρθαν , η αλλη βεβαια αφαντη , λεω ρε πουστη δεν θα με γαμησεις εσυ , περνω τηλ την εταιρια απο το νοικιαρικο που το τηλ ειναι κατω απο την πινακιδα, το σηκωνει μια τυπισσα και της λεω το ταδε αυτοκινητο με εχει κλεισει επικοινωνηστε με τον ιδιοκτητη να ερθει να το μαζεψει , εντωμεταξυ οταν μιλαγα με την τυπισσα τα τυπακια οι τροχαιοι ειχαν κοτσαρει το αμαξι απο τις ροδες και ετοιμαζοντουσαν να την κανουν , και στο ιδιο λεπτο που μπαινουν στο φορτηγακι σκαει η διάσημη τρεχοντας να προλαβει γιατι πιθανον την ειχαν παρει τηλ απο την εταιρια .

Παρακαλαει εκει τους τυπαδες , αλλα την εγραψαν κανονικα γιατι τους ειχα φορτωσει εγω πριν , και την κανανε , και αρχισε να με καντηλιαζει , του τυπου ξερεις πια ειμαι εγω και θα γινει το ελα να δεις και τα ρεστα , την αρχιζω και εγω σε κατι καντηλια , ειχαν βγει ολοι απο τα μπαλκονια εξω και κοιταγαν , βριζομασταν κανα 5 λεπτο ,εγω μεσα στο αμαξι και αυτη ορθια διπλα στο παραθυρο , της λεω πριν φυγω ξερεις που μενω ελα αυριο για τα ρεστα , και την εκανα , βεβαια αυτη συνεχιζε να βριζει.

tzooon1989

Μέλος
Εγγρ.
16 Φεβ 2013
Like
5
Πόντοι
6
παρκαρει μπροστα στο παρκινγκ μου με ενα νοικιαρικο που ειχε leasing , την βλεπω ομως και της λεω μην το αφησεις γιατι σε 5'  πρεπει να φυγω και με εχεις κλείσει  , καλα καλα μου λεει , να πεταχτω ενα λεπτο στο ταδε μαγαζι και εφυγα , λεω οκ δεν γαμιεται ..

περναει κανα τεταρτο πουθενα η τυπισσα , και αρχιζω να φορτωνω , παω στο μαγαζι που μου ειχε πει οτι θα πηγαινε ρωταω την τυπισα που εχει το μαγαζι και την ξερω περασε απο εδω το τσοκαρο ?, μου λεει ναι και πηγε προς τις καφετεριες ...

ΑΑΑ ρε πουστη λεω , περνω τροχαια λεω παιδια ελατε επειγον για ενα σηκωμα γιατι με εχουν κλεισει και πρεπει να παω νοσοκομειο , οντως τα παιδια σε 10 λεπτα ηρθαν , η αλλη βεβαια αφαντη , λεω ρε πουστη δεν θα με γαμησεις εσυ , περνω τηλ την εταιρια απο το νοικιαρικο που το τηλ ειναι κατω απο την πινακιδα, το σηκωνει μια τυπισσα και της λεω το ταδε αυτοκινητο με εχει κλεισει επικοινωνηστε με τον ιδιοκτητη να ερθει να το μαζεψει , εντωμεταξυ οταν μιλαγα με την τυπισσα τα τυπακια οι τροχαιοι ειχαν κοτσαρει το αμαξι απο τις ροδες και ετοιμαζοντουσαν να την κανουν , και στο ιδιο λεπτο που μπαινουν στο φορτηγακι σκαει η διάσημη τρεχοντας να προλαβει γιατι πιθανον την ειχαν παρει τηλ απο την εταιρια .

Παρακαλαει εκει τους τυπαδες , αλλα την εγραψαν κανονικα γιατι τους ειχα φορτωσει εγω πριν , και την κανανε , και αρχισε να με καντηλιαζει , του τυπου ξερεις πια ειμαι εγω και θα γινει το ελα να δεις και τα ρεστα , την αρχιζω και εγω σε κατι καντηλια , ειχαν βγει ολοι απο τα μπαλκονια εξω και κοιταγαν , βριζομασταν κανα 5 λεπτο ,εγω μεσα στο αμαξι και αυτη ορθια διπλα στο παραθυρο , της λεω πριν φυγω ξερεις που μενω ελα αυριο για τα ρεστα , και την εκανα , βεβαια αυτη συνεχιζε να βριζει.
δεν σε κερασε προβατινα παιδακι η παλιοπουτανααααααααα

FROID

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2005
Κριτικές
1
Like
161
Πόντοι
16
ρε παιδες τον εφαγε τελικα τον βαρδινογιαννη πανω στο σεξ :knockinb:
ο ανθρωπως  ηταν παντρεμενος τοτε νομιζω
πως δεν εγινε μανουρα :police: :uzi: :hammer:
αμα το περιστατικο εγινε στο γραφειο του κιολας?
μαλλον ακομα ενας αστικος μυθος της αθηνας???

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.578
Πόντοι
12.756
ρε παιδες τον εφαγε τελικα τον βαρδινογιαννη πανω στο σεξ :knockinb:
ο ανθρωπως  ηταν παντρεμενος τοτε νομιζω
πως δεν εγινε μανουρα :police: :uzi: :hammer:
αμα το περιστατικο εγινε στο γραφειο του κιολας?
μαλλον ακομα ενας αστικος μυθος της αθηνας???

πρεπει να τον ειχε φαει τυπε , αλλα δεν υπηρχε περιπτωση να ελεγαν τιποτα ... καλα παντρεμενος και που ηταν τι σχεση εχει ?

Παρόμοια θέματα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom