παρκαρει μπροστα στο παρκινγκ μου με ενα νοικιαρικο που ειχε leasing , την βλεπω ομως και της λεω μην το αφησεις γιατι σε 5' πρεπει να φυγω και με εχεις κλείσει , καλα καλα μου λεει , να πεταχτω ενα λεπτο στο ταδε μαγαζι και εφυγα , λεω οκ δεν γαμιεται ..
περναει κανα τεταρτο πουθενα η τυπισσα , και αρχιζω να φορτωνω , παω στο μαγαζι που μου ειχε πει οτι θα πηγαινε ρωταω την τυπισα που εχει το μαγαζι και την ξερω περασε απο εδω το τσοκαρο ?, μου λεει ναι και πηγε προς τις καφετεριες ...
ΑΑΑ ρε πουστη λεω , περνω τροχαια λεω παιδια ελατε επειγον για ενα σηκωμα γιατι με εχουν κλεισει και πρεπει να παω νοσοκομειο , οντως τα παιδια σε 10 λεπτα ηρθαν , η αλλη βεβαια αφαντη , λεω ρε πουστη δεν θα με γαμησεις εσυ , περνω τηλ την εταιρια απο το νοικιαρικο που το τηλ ειναι κατω απο την πινακιδα, το σηκωνει μια τυπισσα και της λεω το ταδε αυτοκινητο με εχει κλεισει επικοινωνηστε με τον ιδιοκτητη να ερθει να το μαζεψει , εντωμεταξυ οταν μιλαγα με την τυπισσα τα τυπακια οι τροχαιοι ειχαν κοτσαρει το αμαξι απο τις ροδες και ετοιμαζοντουσαν να την κανουν , και στο ιδιο λεπτο που μπαινουν στο φορτηγακι σκαει η διάσημη τρεχοντας να προλαβει γιατι πιθανον την ειχαν παρει τηλ απο την εταιρια .
Παρακαλαει εκει τους τυπαδες , αλλα την εγραψαν κανονικα γιατι τους ειχα φορτωσει εγω πριν , και την κανανε , και αρχισε να με καντηλιαζει , του τυπου ξερεις πια ειμαι εγω και θα γινει το ελα να δεις και τα ρεστα , την αρχιζω και εγω σε κατι καντηλια , ειχαν βγει ολοι απο τα μπαλκονια εξω και κοιταγαν , βριζομασταν κανα 5 λεπτο ,εγω μεσα στο αμαξι και αυτη ορθια διπλα στο παραθυρο , της λεω πριν φυγω ξερεις που μενω ελα αυριο για τα ρεστα , και την εκανα , βεβαια αυτη συνεχιζε να βριζει.