bakis13
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Απρ 2009
- Like
- 36
- Πόντοι
- 1
Ωραία ψηφοφορία...με 3-4 κιλάκια και 3αρι στήθος + την έκφυλη φάτσα της ανεβαίνει κατηγορίαΈβαλα μια ψηφοφορία. Εγώ ψήφισα κι όλας.
Ωραία ψηφοφορία...με 3-4 κιλάκια και 3αρι στήθος + την έκφυλη φάτσα της ανεβαίνει κατηγορίαΈβαλα μια ψηφοφορία. Εγώ ψήφισα κι όλας.
Ωραία ψηφοφορία...με 3-4 κιλάκια και 3αρι στήθος + την έκφυλη φάτσα της ανεβαίνει κατηγορία
όχι πλάστηκα σε θαλασσες και γυναίκεςΘεωρώ προσωπικά πως βυζάκια πρέπει να βάλλει ...
όχι πλάστηκα σε θαλασσες και γυναίκες
Θα φροντίσουμε να είναι ανακυκλώσιμο ...
Εδώ θα συμφωνήσω κι εγώ με τον φίλο μαςγια το κωλαρακι δε βλεπω σχολια κι ανησυχω
Κώλο δεν δίνει
Έβαλα μια ψηφοφορία. Εγώ ψήφισα κι όλας.
Με πρόλαβες, είσαι περίπου στο μυαλό μου. Αν και η ψηφοφορία βρίσκεται σε ισχύ μόνο 6 μέρες το αποτέλεσμα της είναι πιο ξεκάθαρο κι από το ποιός θα κερδίσει τις εθνικές εκλογές. Παρά ταύτα λέω να την αφήσω να κλείσει δυο βδομάδες και μετά να την αλλάξω με άλλη που θα έχει αντικείμενο το χρώμα των μαλλιών της, μήπως αυτή τη φορά είμαι με τους νικητές.Νομιζω πρεπει να κανεις την ψηφοφορια multiple choice γιατι εχουμε διαφορετικα γουστα, πχ
- τρία κιλά παραπάνω
- μεγέθυνση στο στήθος ώστε να γίνει 3άρi
- ξανα ξανθια
κλπ
.....Με πρόλαβες, είσαι περίπου στο μυαλό μου. Αν και η ψηφοφορία βρίσκεται σε ισχύ μόνο 6 μέρες το αποτέλεσμα της είναι πιο ξεκάθαρο κι από το ποιός θα κερδίσει τις εθνικές εκλογές. Παρά ταύτα λέω να την αφήσω να κλείσει δυο βδομάδες και μετά να την αλλάξω με άλλη που θα έχει αντικείμενο το χρώμα των μαλλιών της, μήπως αυτή τη φορά είμαι με τους νικητές.
Όχι πως θα αλλάξει κάτι βέβαια γιατί στο τέλος ότι θέλει αυτή θα κάνει, μάλλον θα μείνει όπως είναι τώρα, απλά λέμε καμιά μαλακία να περνάει η ώρα...
Ισχύει! Θα μου πεις όμως πότε θα βάλεις εσύ μυαλό ώστε να βάλω κι εγώ......
.....
Αρωστος είσαι ρε μπαγασα... αρωστος....άρρώστια σκέτη... Μεγαλωσες ρεεεεεεεεε
Με πρόλαβες, είσαι περίπου στο μυαλό μου. Αν και η ψηφοφορία βρίσκεται σε ισχύ μόνο 6 μέρες το αποτέλεσμα της είναι πιο ξεκάθαρο κι από το ποιός θα κερδίσει τις εθνικές εκλογές. Παρά ταύτα λέω να την αφήσω να κλείσει δυο βδομάδες και μετά να την αλλάξω με άλλη που θα έχει αντικείμενο το χρώμα των μαλλιών της, μήπως αυτή τη φορά είμαι με τους νικητές.
Όχι πως θα αλλάξει κάτι βέβαια γιατί στο τέλος ότι θέλει αυτή θα κάνει, μάλλον θα μείνει όπως είναι τώρα, απλά λέμε καμιά μαλακία να περνάει η ώρα...
Βρε κι εγώ, αλλά η μικρή είναι αγύριστο κεφάλι.Ειμαι φαν του ξανθου και περιμενω καμια ψηφοφορια μπας και τα αλλαξει...
πες στη κοπέλα του αβαταρ, να γυρίσει στα 4.εχει ωραίο κωλο, κρίμα να μην τον δείχνει.Βρε κι εγώ, αλλά η μικρή είναι αγύριστο κεφάλι.