Περίεργο τυπακι η Valeria. Της είχα ζητήσει το τηλέφωνο πριν 2 χρονια και μου το έδωσε. Έχωντας διαβάσει τις διθυραμβικες κριτικες το σκεφτόμουν αν και παίζω πολυ με στανταρακια τα οποία μπορω να τα βλεπω πολυ συχνά χωρίς να βαριέμαι. Τέλος πάντων της ξανα στέλνω pm και επιβεβαιώνει. Της λέω λοιπόν μια Δευτερα (pm) οτι θέλω να σε δω Παραςκευη. Ως Πέμπτη είχα στείλει 2 pm και 2 SMS. Καμια απάντηση.
Τεσπα, Πέμπτη μεσημερι μου στέλνεις μυνημα " συγνώμη που δεν απάντησα αλλα δεν είχα καταλάβει ποιος ειςαι
) . " Μου επιβεβαίωσε το ραντεβου χωρίς πρόβλημα. Εγω ομως ήθελα το στανταρακι μου και ετσι είπα να τη πάσαρω σε φίλο κολλητό. Ήθελα ομως να τη γνωρίσω απο κοντά και περίμενα με το φίλο μου στο δωμάτιο. Με του που χτυπάει τη πόρτα ανοίγω λέω ενα γεια και φεύγω μεςα σε 5 δευτερόλεπτα. Κατάλαβε οτι τελικά δεν θα πήγαινε με αυτόν που είχε την επαφή αλλα με έναν "άγνωστο " και χαλαστηκε κατι το οποιο θεωρω υπερβολικό. Ο φίλος μου έτυχε μιας τυπικής αντιμετώπισης. Οχι κακής αλλα οχι και όπως την περιγράφουν στις κριτικες και μιλάμε για άτομο εμφανίσιμο, καθαρό, ευγενικό κλπ.
Εχω την αιςθηςη οτι κανει αυστηρό σκριναρισμα μέσω των κριτικών και των μυνηματων τον συναγωνιστών και κανει επιλεκτικό booking. Οταν της έστειλα SMS λέγοντας οτι δεν είχα σκοπό να την τρομάξω, μου απάντησε οτι δεν θα ήθελα να συναντήσω το φίλο σου. Επειδη τα αγγλικά της (γραπτός λόγος δεν ειναι και απόλυτα κατανοητός ) δεν κατάλαβα αν και γιατι παρεξηγήθηκε.
Τέλος πάντων τα έγραψα αυτα απλα για πληροφόρηση ειδικα σε όσους δεν την εχουν συναντήσει ακόμα.
Λόγω εμφάνισης ( ειναι όντως όμορφη γυναίκα και με ωραίο σώμα ) και υπηρησιων, όπως φαντάζομαι και η Ναγια και η Μαριαλένα, μπορούν να επιβάλλουν τους δικούς τους ορους. That's life....