bakourakos
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Μαρ 2015
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Συμφωνω με τον Νικ..
καλα κ εσυ μεσα στο δωματιο βρηκες να περιμενεις για να τη δεις?
Συμφωνω με τον Νικ..
Περίεργο τυπακι η Valeria
Δηλαδή σου φαίνεται περίεργο που χαλάστηκε? Γράφεις "είπα να τη πάσαρω σε φίλο κολλητό". Αν είχε πει και εκείνη το ίδιο και σου έστελνε καμιά φίλη της στο ραντεβού πως θα σου φαινόταν?
Συμφωνω με τον Νικ..
δεν θα μας το δωσει ποτε το τηλ με κατι τετοιαΠάλι καλά που έκατσε στο φίλο σου και δεν έφυγε. Τέτοια κάνετε και μετά δυσκολεύει πιο πολύ το πράγμα για τους καινούργιους.
Δυσκολεύει;;;; Εγω αισθάνομαι τομ κρουζ στο abu dhabi να παιζω στο mission impossible ;)Πάλι καλά που έκατσε στο φίλο σου και δεν έφυγε. Τέτοια κάνετε και μετά δυσκολεύει πιο πολύ το πράγμα για τους καινούργιους.
Δεν εκανες και το εγκλημα του αιωνα αλλα μπες στην θεση της κοπελας που περιμενε να δει εναν και ειδε δυο τυπους!!!θα μου επιτρέψετε να μην συμφωνήσω. Ακριβώς επειδη δεν με είχε δει ποτε μπορούσε να πιστέψει οτι αυτός που είδε ειμουν εγω. Η μπορούσα να τα της πει ο φίλος μου οτι εγω ειμουν απλα ένας πο υ ήθελε απλα να τη δει. Απαγορεύεται δηλαδη ? πη γε με έναν αξιοπρεπή τίποτα που πλήρωσε κανονικα αμέσως μόλις του τα ζητηςε. Μη τρελαθούμε κιόλας . Ούτε παρτουζα ζητήσαμε ούτε τίποτα. Άνοιξε η πόρτα εκείνη μπηκε και εγω βγήκα. Έλεος !
Της έστειλα pm και μου απάντησε ότι δεν θα με συναντήσει αν δεν περιγράψω τις εμπειρίες μου στο site ώστε να σχηματίσει γνώμη για μένα. Μήπως να δώσω και συνέντευξη; Να στείλω βιογραφικό; Πάμε καλά; Εγώ προσωπικά δεν ασχολούμαι άλλο...
δεν θα μας το δωσει ποτε το τηλ με κατι τετοια
για την γενική σου μόρφωση το στέλνω, στο συγκεκριμένο δεν έχεις ελπίδα, είναι μόνο για υψηλόβαθμα στελέχη, απλώς αναφέρεται εδώ σαν αφήγημα , απλώς για να παίρνουν μια ιδέα και οι κατώτεροι και σαν κίνητρο για να βελτιώσεις τις επιδόσεις σου και να γίνεις κάποτε και συ ανώτερος.
επιτέλους και κάποιος που πηγαίνει δια της ευθείας...
Η Valeria δεν θέλει να πηγαίνει σε ξέμπαρκους(ξέμπαρκοι είναι οι τύποι έκτος σαιτ).