dracoumel
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 29 Ιουν 2012
- Κριτικές
- 107
- Like
- 5.685
- Πόντοι
- 17.806
...ειναι ερωτευμενοι με την κοπελα,και φοβουνται μην την χασουν....
...ειναι ερωτευμενοι με την κοπελα,και φοβουνται μην την χασουν....
οταν λες δεν τι εννοεις?Εγώ πάντως δεν..... Αναμείνατε κριτική
οταν λες δεν τι εννοεις?
οκ φιλοςΕίσαι ανυπόμονος. Εχω γράψει κριτική. Περίμενε λιγάκι να ανέβει.
και την έτρεχε και στη Γλυφάδα. Εμας όλο κέντρο μας πάει.
Με την τσίμπλα στο μάτι.και μέσα στα άγρια χαράματα 2 το μεσημέρι
Με την τσίμπλα στο μάτι.
Το θυμάμαι αλλά μην το ξανακάνεις γιατί μετά μου ήρθε κουρασμένο από την αυπνία.
Χθες πάλι μου ήρθε άβαφτη και με αλογοουρίτσα, αλλά όπως και να έρθει μου αρέσει.
Το θυμάμαι αλλά μην το ξανακάνεις γιατί μετά μου ήρθε κουρασμένο από την αυπνία.βρε ούτε τουαλέτα δεν είχε προλάβει να πάει σου λέω ...με είχε βάλει στην αφύπνιση απ'ότι έμαθα
Έλα ρε ένα ατυχηματάκι είχε η κοπέλα, μην το κάνεις θέμα.Μήπως ήταν βρεγμένη η αλογοουρά?
Το θυμάμαι αλλά μην το ξανακάνεις γιατί μετά μου ήρθε κουρασμένο από την αυπνία.
Χθες πάλι μου ήρθε άβαφτη και με αλογοουρίτσα, αλλά όπως και να έρθει μου αρέσει.
Έλα ρε ένα ατυχηματάκι είχε η κοπέλα, μην το κάνεις θέμα.
Εσύ της χάλασες το νύχι υπερπαραγωγή;
Είχε και μια μελάνια στο μπούτι, ελπίζω να μην ειναι απο σένα γιατι
Και απο παρασκευη νέο μαλί ως τον κώλο.
[/quoteΕσύ της χάλασες το νύχι υπερπαραγωγή;
Είχε και μια μελάνια στο μπούτι, ελπίζω να μην ειναι απο σένα γιατι
Και απο παρασκευη νέο μαλί ως τον κώλο.
Εάν ήταν στο πίσω και αριστερό μπούτι ήταν από μένα. Μα πιο πολύ με τα καπούλια τα είχα βάλει
Εσύ της χάλασες το νύχι υπερπαραγωγή;Μήπως έλειπε και ένα στρασάκι από το νυχάκι?
Κορεσμενη απο πηδηματα αλλα το τσιγαρο ,τσιγαρο. Διαβασα οτι σε ραντεβου ανοιξε την τηλεοραση . Μηπως πρεπει να μας αδειαζει σιγα σιγα την γωνια. Το πουλεν της Αλικης σπαει κοκκαλα.Εγώ πάντως που την πήρα χθες για 2η φορά (έλεγα να αφήσω χώρο για αυτούς που δεν είχαν δοκιμάσει) ψιλοξενέρωσα.. Στο social καμία σχέση (πολύ ανώτερη) αλλά νομίζω στο σώμα λίγο χαλάρωσε από την πρώτη φορά. Και το παράξενο είναι ότι μοιάζει και να αδυνάτησε αλλά και να χαλάρωσε ειδικά στο πίσω σύστημα... Επιπλέον είδα βελτίωση στην πίπα αλλά από την άλλη φαίνεται ότι έχει κορεστεί και από τα πολλά ραντεβού (βέβαια στη δική μου περίπτωση και πάλι ήμουν το πρώτο ραντεβού της στην ημέρα που δεν δικαιολογεί την κούραση).
Σε γενικές γραμμές νομίζω ήταν αρκετά ανώτερη όταν ξεκίνησε.. Δεν θα γράψω 2η κριτική αλλά αν έγραφα θα της κατέβαζα λίγο τη βαθμολογία..