Θα συμφωνήσω με όσα λένε οι φίλοι kyklopas, kolpos και daredevil παραπάνω, άλλωστε είναι αρκετά έμπειροι και τους παρακολουθώ.
Θα ήθελα μόνο να προσθέσω ένα πράγμα που πιστέυω πως ισχύει στην κατηγορία των όχι και πολύ έμπειρων cg με σχετικά ανταγωνιστική τιμή για την εμφάνισή τους, σε αντίθεση με ένα σίγουρα πιο έμπειρο ct που το πληρώνεις και πολύ ακριβότερα.
Πιστέυω πως αν φερθείς με ευγένεια θα λάβεις ευγένεια, αν δείξεις ανεκτικότητα θα λάβεις ανεκτικότητα, αν δείξεις στοργή θα ανταμειφθείς, αν δώσεις το 100άρικο και θέλεις να της φερθείς σαν σε πορνοστάρ άγριας τσόντας θα πάρεις ένα τυπικό sex γιατί πορνοστάρ δεν μπορούν να γίνουν όλες.
θα συμφωνησω εγω προσωπικα στο τελευταιο μερος αλλα ΝICK υπαρχει μεριδα ανθρωπων που επειδή πληρωνουν νομιζουν ότι τους ανηκεις κιολας ....
Ο κυκλωπας ( αν και τον θεωρω αγαπουλα
) δεν αναφερθηκε σε αυτό ......
σωστα μιλησε για το θεμα της πιεσης χρονου .
Προσωπικα δεν το ενιωσα αλλα δεν είναι ο πρωτος που το λεει .
Εγω για μια ωρα πληρωσα - μια ωρα εκατσε η κοπελα - και αν διαβασες και τη κριτικη μου δεν ειχα παραπονο ...
Τωρα αν ο καθενας θελει να βγαλει τα απωθημενα του με 100 ( που για τη συγκεκριμενη κοπελα είναι Money for value ) είναι άλλο θεμα.
Εγω απλα αναφερθηκα ότι πολλες φορες ψυριζουμε τη μαιμου χωρις λογο - αν θα καει δεν θα καει - αν αργει δεν αργει - αν φοραει μπλε η κοκκινο -
Εμεις τις κρινουμε για τις υπηρεσίες τους αυτεσ πληρωνοντε από εμας και εμεις πρεπει να συμμορφωθουμε στις επιλογες μας , αν το κανουμε αυτό θα καουν οσες είναι να καουν και θα μεινουν αυτές που πρεπει να μεινουν .... δικο τους πρόβλημα και όχι δικο μας . ετσι και αλλιως το σαιτ εχει ενημερωτικο χαρακτήρα από της κακοτοπιες και τις φολες για εμας και όχι για να συμβουλεύουμε αυτές πως να μην καουν και πως να διαχειριζονται τη δουλεια τους .