erikos_E
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 16 Φεβ 2014
- Κριτικές
- 19
- Like
- 6.923
- Πόντοι
- 2.646
Α καλα εσυ ταχεις χασει τελειως !moro??????
Α καλα εσυ ταχεις χασει τελειως !moro??????
Εγω δεν θα γραψω. δεν μ αφηνει φιλος thiodablo!!!!Τωρα οπου ναναι θα γραψω κι εγω κριτικη
Γιατι απαγορευεται να γραφουμε τηλεφωνα δημοσιως.ρε σεις , στελνω μυνημα δεν απανταει. Γιατι δεν γραφετε τον αριθμο της εδω να τελειωνουμε τα " στειλε και περιμενε" Λεφτα θελει, εσεις π το εχετε γιατι δεν το δινετε?
λες και θα σας κανει ντα ! εκτος κ αν την εχετε ερωτευθει και δεν το δινετε μην σας την κλεψουν .
εδω ειναι η απαντηση σου φιλε παυλο.φιλε μου,και να στο στειλει δεν θα βγαλεις κατι,μιας και θελει η ιδια να το δινει..οποτε...στελνεις πμ,και περιμενεις...
μαρτυριάρη όλα τα λες χαχαχααααΕγω δεν θα γραψω. δεν μ αφηνει φιλος thiodablo!!!!
ρε σεις , στελνω μυνημα δεν απανταει. Γιατι δεν γραφετε τον αριθμο της εδω να τελειωνουμε τα " στειλε και περιμενε" Λεφτα θελει, εσεις π το εχετε γιατι δεν το δινετε?
λες και θα σας κανει ντα ! εκτος κ αν την εχετε ερωτευθει και δεν το δινετε μην σας την κλεψουν .
E που και που .... ανοιγουν και οι νεες εγγραφες. Σαν τα torrents ενα πραμα.
Ποτε ανοιγουν,να παρουμε σειρα προτεραιοτητας;
Απροειδοποιητα.... για να μας πιασει στον υπνο..
Ετσι.E που και που .... ανοιγουν και οι νεες εγγραφες. Σαν τα torrents ενα πραμα.
ρε σεις , στελνω μυνημα δεν απανταει. Γιατι δεν γραφετε τον αριθμο της εδω να τελειωνουμε τα " στειλε και περιμενε" Λεφτα θελει, εσεις π το εχετε γιατι δεν το δινετε?