Βαλέρια θέλω να σε συναντήσω..Τα χω κάνει τσουρέκια σε όλους εδώ μέσα και
θα συνεχίσω να τα κάνω..
Sorry μάγκες!![]()
![]()
![Ναι! :rockon: :rockon:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/rockon.gif)
Βαλέρια θέλω να σε συναντήσω..Τα χω κάνει τσουρέκια σε όλους εδώ μέσα και
θα συνεχίσω να τα κάνω..
Sorry μάγκες!![]()
![]()
Φίλε μου κατά την γνώμη μου οι πελάτες πρέπει να προσέχουν , γιατί θα πρέπει να απολογηθεί . Οι κοπέλες αυτές μπορεί άθελά τους η εσκεμμένα να κάνουν κάτι παραπάνω με κάποιον πελάτη γιατί γουστάρουν .Πρίν έρθουν εδώ να εργαστούν τι ήταν παρθένες ? Έχει κάνει πάμπολλα ξεσκούφωτα γαμήσια να είσαι σίγουρος γ΄αυτό.Ερώτηση κ γιατι με όλο αυτό τον ντόρο που έχει γίνει δ βγαίνει η Βαλέρια να κάνει μια τοποθέτηση,εεεεε..;;
αυτο ισχυει για τις περισσοτερες απο εδω μεσα..Φίλε μου κατά την γνώμη μου οι πελάτες πρέπει να προσέχουν , γιατί θα πρέπει να απολογηθεί . Οι κοπέλες αυτές μπορεί άθελά τους η εσκεμμένα να κάνουν κάτι παραπάνω με κάποιον πελάτη γιατί γουστάρουν .Πρίν έρθουν εδώ να εργαστούν τι ήταν παρθένες ? Έχει κάνει πάμπολλα ξεσκούφωτα γαμήσια να είσαι σίγουρος γ΄αυτό.
Φιλε μου η απορία μου δ ειναι στο αν εχει κανει ξεσκουφωτα γαμησια..Φίλε μου κατά την γνώμη μου οι πελάτες πρέπει να προσέχουν , γιατί θα πρέπει να απολογηθεί . Οι κοπέλες αυτές μπορεί άθελά τους η εσκεμμένα να κάνουν κάτι παραπάνω με κάποιον πελάτη γιατί γουστάρουν .Πρίν έρθουν εδώ να εργαστούν τι ήταν παρθένες ? Έχει κάνει πάμπολλα ξεσκούφωτα γαμήσια να είσαι σίγουρος γ΄αυτό.
Φιλε μου η απορία μου δ ειναι στο αν εχει κανει ξεσκουφωτα γαμησια..
καλα κάνε όνειρα εσυ......και ακόμα περιμένουμε το μαγικό τηλέφωνο της ....valeriaaaaaaa bad girl![]()
6-7 σελιδες μαλακιες και αμπελοφιλοσοφίες τελικα της εκαναν καλο ή κακο ?Πάντως είναι πολύ ωραίο μωρό!![]()
αυτο μαλιστα!Άσχετο αλλά αυτή είναι δουλειά με μέλλον μάγκες!!!![]()
![]()
καλα κάνε όνειρα εσυ......
3-1. Κερδισε η Μπαγιερνελα ντε...τελικα ποιο ειναι το αποτελεσμα για ολο αυτο?????? αγωνιωωωωω![]()
![]()
![]()
![]()
κάνω που και που ..καμιά φορά βγαίνουν κιόλας ;)θα το βρούμε και εμείς που θα πάει..καλα κάνε όνειρα εσυ......
φιλε μου,και να στο στειλει δεν θα βγαλεις κατι,μιας και θελει η ιδια να το δινει..οποτε...στελνεις πμ,και περιμενεις...Το τηλφωνο τησ valerias το εχει κανεισ να μου το στειλει pm??
Στειλε πμ και υπομονηηηηηηηηηΤο τηλφωνο τησ valerias το εχει κανεισ να μου το στειλει pm??