Αμφιβάλεις;
όχι το αντίθετο, θέλω να το καλουπώσω. υπάρχουν info?
Αμφιβάλεις;
όχι το αντίθετο, θέλω να το καλουπώσω. υπάρχουν info?
Ομολογώ πως δεν έχω, αλλά υποθέτω πως θα ζητάει 300άρες ενώ αντικειμενικά είναι για 60-80, με το δεδομένο πως η Βαλέρια παίρνει 100...
Όλα τα ξέρεις, ούτε τσατσά να μην ήσουνΟμολογώ πως δεν έχω, αλλά υποθέτω πως θα ζητάει 300άρες ενώ αντικειμενικά είναι για 60-80, με το δεδομένο πως η Βαλέρια παίρνει 100...
καλά ούτε σε 1000 χρόνια. εδώ δεν τα έδωσα στην Carolina που μου έχει γίνει έμμονη ιδέα να την γαμήσω
Καλημέρα μάγκες!Η Βαλερια οντως αξιζει με τα χιλια!Ααα μην αγχωνεστε πως ειναι τα μαλλια της τωρα γιατι παλι θα τα κανει ξανθα!
Αμφιβάλεις;
εσύ που είσαι και σίγουρος δεν μας περνάς το τηλέφωνο?
Πληρώνεις την "διασημότητα" φίλε μου.
Το γυφτάκι έχει φωτογραφήσεις στο σάιτ σου Sirina και δική της σελίδα στο f/b με 1.500 ακολούθους. Κάποια κορόιδα δεν θα τσιμπήσουν;
εσύ που είσαι και σίγουρος δεν μας περνάς το τηλέφωνο?
κάποιοι θα τσιμπήσουν, άλλωστε μια φορά τσίμπησα και εγώ και τα έσκασα σε μια πορνοσταρ... όταν αναλαμβάνει το κάτω κεφάλι...άστα... μεγαλώνοντας το ελέγχεις λιγο καλύτερα, είσαι και πιο χορτάτος
Γιατι Θειο ? Και να ηθελες θα μπορουσες ? Η Βαλερια κατι σαν και σενα τους εχει για ψυκτρα στο μουνι της.Ρε, είπα εγώ πως την ξέρω; Μήπως και πως την έχω πάρει; Απλά μια βάσιμη μου υποψία κατέθεσα.
Γιατί βάζετε στο στόμα μου λόγια που δεν έχω πει;
Γιατι Θειο ? Και να ηθελες θα μπορουσες ? Η Βαλερια κατι σαν και σενα τους εχει για ψυκτρα στο μουνι της.
εγω γενικά δεν είμαι του σπορ,να πληρώνω να γαμήσω.Έχω πάρει 3 φορές βίζιτα στα 35 μου και αυτο πάνω στην τρέλα μου,όταν πιέζομαι !Μου φαίνεται τρελό,πόσοι την έχουνε γαμήσει!Και γαμιέμαι ,για 1200 ευρω απο το πρωί μέχρι το βράδυ! .Α ρε πούστη,γαμα πτυχία,γάμα δουλειές το μουνί κυβερνά!
οχι ρε μεγάλε!!Τον μήνα..!! . Αν είχα τοσα λεφτά,θα είχα αγορασει το bourdela.com!!
Για να καταλάβετε τι λέω ,απο τον Αυγουστο βάσει κριτικών(39 κριτικεςΧ100) έχει βγάλει 4000.Απο όσους έχουν γράψει...πόσοι έχουν γαμήσει χωρίς να γράψουνε!!Καλα να ναι η κοπέλα να γαμιέται και να ξεκαβλώνει χύστες,αλλά τα νούμερα είναι τρελά,οχι για την Βαλέρια αλλα για όλες!Μαλάκες θα κάνω πρακτορείο...έχω ξαδερφες όμορφες,θα τις βγάλω κλαρί!!!!