yianmark
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Ιαν 2008
- Κριτικές
- 10
- Like
- 469
- Πόντοι
- 290
Σε πιστευω αλλά απο περιέργεια θα γουσταρα να την δω...Έχει σημασία το χρώμα των μαλλιών ? πίστεψε με δεν έχει, απλά δεν παίζεται η γκομενα
Σε πιστευω αλλά απο περιέργεια θα γουσταρα να την δω...Έχει σημασία το χρώμα των μαλλιών ? πίστεψε με δεν έχει, απλά δεν παίζεται η γκομενα
Η Στεφανία μαν.Aυτη που ειναι καβλα στο βιντεο ειναι η μελαγχροινη με το μπλε σορτσακι που ειναι ορθια στο αυτοκινητο,φοβερο μωρο
Πως φαινεται ο "παλιός"!!!Η Στεφανία μαν.
ΣΩΣΤΟΣ ακόμα το χρώμα των μαλλιών της ειναι σκέτη καυλα λέμεΛοιπόν παιδιά όπως λέει και ο Tho δεν έχει καμία σημασία το χρώμα των μαλλιών, είναι σκέτη καύλα και ένα από τα καλύτερα κορμιά που κυκλοφορούν. Μελαχροινή πάντως δεν είναι σοκολατοκόκκινο το λές.
Mαλιστα..Η Στεφανία μαν.
Γρήγορος είσαι.Mαλιστα..
Mαλιστα..
Αν και σε ειχα στενοχωρησει λιγο γιατρε,ευχαριστω
Η βαλερια φαινεται πιο γυναικα η αλλη πιο καβλοραπανο
Την έσβησα μαν, ήταν κακοποίηση και δεν μου άρεσε.Brown mahogan nick))
Καλημέρα μάγκες!Η Βαλερια οντως αξιζει με τα χιλια!Ααα μην αγχωνεστε πως ειναι τα μαλλια της τωρα γιατι παλι θα τα κανει ξανθα!
και εγώ την ίδια άποψη έχω, γι' αυτό χθες που μιλήσαμε στο τηλέφωνο και με ρώτησε τι να κάνει, της είπα να το αφήσει όπως είναι και μου είπε ότι απλά θα το μακρύνει. ;)Εγω πάντως νομίζω ειναι πιο ωραίο τώρα το χρώμα ... Απο το Ξάνθο ... Προσωπική άποψη .. Μην βαράτε
τα κάνω όλα και συμφέρω.Στυλιστας ή φωτογραφος,διάλεξε!
Η Στεφανία μαν.
βιζιτού?