Επισκέπτης
Σύντροφοι έχει κανείς εμπειρία από αυτή την ασθένεια? Γιατί την έπαθα και είναι αρκετά επώδυνη...δύο εβδομάδες αποχή από το sex και έπεται συνέχεια!
Για την ενημέρωση επίσης αναφέρω ότι μου εμφανίστηκε μετά από τακτικές επισκέψεις σε γνωστή επαγγελματία της Διδύμου.
Την πρώτη δουλειά που θα κάνεις είναι να πας να το εξετάσει Γιατρός.Για την ενημέρωση επίσης αναφέρω ότι μου εμφανίστηκε μετά από τακτικές επισκέψεις σε γνωστή επαγγελματία της Διδύμου.
Την πρώτη δουλειά που θα κάνεις είναι να πας να το εξετάσει Γιατρός.
Η γνώμη μου πάντως είναι να πας στο φαρμακείο και να πάρεις το κρεμοσάπουνο EUBOS (ΥΓΡΟ ΚΟΚΚΙΝΟ) και την αλοιφή Travocort.Θα κάνεις πλύσεις με το κρεμοσάπουνο 2 φορές την ημέρα και μετά βάζεις την αλοιφή.Σε κάνα μήνα θα είσαι οκ.
Δυστυχώς 1 μήνα περίπου αποχή για να επουλώσει τελείως η περιοχή που μολύνθηκε απο μύκητες. :-Δηλαδή 1 μήνα απόχη από τις πουτάνες?
Δηλαδή 1 μήνα απόχη από τις πουτάνες?
Με χρήση προφυλακτικού κανονικά... ή έκανες κι ακάποτα;
Άσχετο
Aλλά μήπως υπάρχει κανένα τόπικ για σμήγμα στη βάλανο ?
Με προφυλακτικό, ότι έγινε έγινε από το χέρι ή λοιπές τριβές (ισπανικό, κοιλιά κλπ.)
Η θεραπεία ήταν travocort νομίζω την 1η και dactarin την 2η φορά. Την 1η φορά είχα και την εμβάπτιση σε βορικό οξύ για 1-2 λεπτά