countVronsky
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Μαΐ 2006
- Κριτικές
- 3
- Like
- 3
- Πόντοι
- 6
τα βιντεο τα καταλαβα κ βασικα κ για τις φωτο οτι ειναι μαλλον εκτος Ελλαδος αλλα οπως λενε απο τα αρχαια χρονια,η ελπιδα πεθαινει πντα τελευταιαδεν νομιζω να ειναι η φωτο φιλε deker απο ελλαδα.τα βιντεο ειναι απο ενα μαγαζι απο αθηνα.
Δυστυχώς όμως πεθαίνειτα βιντεο τα καταλαβα κ βασικα κ για τις φωτο οτι ειναι μαλλον εκτος Ελλαδος αλλα οπως λενε απο τα αρχαια χρονια,η ελπιδα πεθαινει πντα τελευταια
εχεις δικιο....θα εκανα ενα μικρο σπαμ στο θεμα αλλα δεν θα σε τσιγκλισω για τις δικες σου ελπιδες για εισοδο στα πλεο οφΔυστυχώς όμως πεθαίνει
Το μαγαζι ειναι το Salon Oriental στο μπουρναζι... γινεται της κακομοιρας και κυριως απο κατι μικρά γεννημενα το 90-91 μου λενε - συγνωμη κυριε εχετε φωτια? η -Μαρια κανε πιο κει θα πατησεις τον κυριο... Και εγω καθομαι ησυχα σαν το μαντοσκυλο με φιμωτρο γιατι ειχα παει με την γυναικα μου?
Είμαι καβάλα στα play off. Μην με σκουντάς μόνο γιατί θα πέσωεχεις δικιο....θα εκανα ενα μικρο σπαμ στο θεμα αλλα δεν θα σε τσιγκλισω για τις δικες σου ελπιδες για εισοδο στα πλεο οφ
μηπως να μη σκουνταω γιατι θα ξυπνησεις?Είμαι καβάλα στα play off. Μην με σκουντάς μόνο γιατί θα πέσω
Έλα που είδες τα χανουμάκια και πήρες θάρροςμηπως να μη σκουνταω γιατι θα ξυπνησεις?
τωρα μεταξυ μας, με βλεπεις πρωτο στα πλει οφ η στην τελικη δευτερο?ο βαζελος πολυ πτωμα μου φαινεται αλλα θα μου πεις μου εβαλε 3....πηγα ομως κ επαιξα για περασει η ωραΈλα που είδες τα χανουμάκια και πήρες θάρρος
Ο βάζελος θα σας περάσει κατά την ταπεινή μου άποψητωρα μεταξυ μας, με βλεπεις πρωτο στα πλει οφ η στην τελικη δευτερο?ο βαζελος πολυ πτωμα μου φαινεται αλλα θα μου πεις μου εβαλε 3....πηγα ομως κ επαιξα για περασει η ωρα
μπορει αλλα πιστευω πως δεν θα παμε σε κανενα παιχνιδι με κατεβασμενα χεριαΟ βάζελος θα σας περάσει κατά την ταπεινή μου άποψη
Το ότι σε αποκαλούνε "Κύριε" έπρεπε να σε ενοχλεί.