Νέα

UMPC Netbooks, η νέα τάση στην αγορά φορητών Η/Υ...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Duracell
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 229
  • Εμφανίσεις 13K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
OP
OP
D

Duracell

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Like
86
Πόντοι
66

Δεν θα διαφωνήσω, υπάρχει άλλωστε κ το σχετικό thread...

Ομως, μην τα μπλέκουμε, εδώ μιλάμε για φορητότητα, ΚΡΙΜΑ που η APPLE δεν έκανε την κίνηση να βγάλει κι αυτή κάτι αντίστοιχα μικρό (σε οθόνη) τώρα που τα netbooks έγιναν μόδα... (πάντως το Mac Air που επίσης έχω, πετάει κυριολεκτικά) :thumbsup:

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
και κάτι άλλο παίδες, από ηλεκτρολόγο μηχανικό άκουσα ότι όλες αυτές οι συνδέσεις στο ίντερνετ μέσω εταιρειών κινητής τηλεφωνίας περιέχουν υψηλές δόσεις ακτινοβολίας...προσοχή λοιπόν :)
Τι να πρωτοπροσέξεις ρε φίλε?Και εσύ να μην χρησιμοποιείς τέτοιες συνδέσεις...χρησιμοποιούν όλοι γύρω σου!!!Άσε που δεν μπορεί να είσαι σίγουρος αν υπάρχει ή όχι κεραία κινητής τηλεφωνίας ακόμα και στην διπλανή σου πολυκατοικία!

paixnidinaginete

Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
1
Πόντοι
16
Αυτα τα μικρα τα τοσοδουλια τα σκατουλικα

Ειναι το μελλον!!!!!!!!!!!!!

Οχι για Μουλτιμιντια (βιντεο , μουσικη) αλλα για οτιδιπιτε αλλο.

Μουλτιμιντια στο μεγαλο το ΠΙΣΙ στο σπιτι σου. ακομα χρειαζετε δυνατες καρτες και ψυξεις.....

που εγω θυμαμε το πρωτο μου Λαπτοπ ΙΒΜ  πριν 10 χρονια

Βαρος 2,5 - 3 κιλα

Οθονη 15 βιτζιει
Εξωτερικη καρτα δυκτιου , Προερετικο μοντεμ , φλοππυ ντισκ

και τιποτα μα τιποτα αλλο

Με αυτα τα σκατουλια ειμαι ονλαιν ολη την ωρα και οχι μονο με ιντερνετ κηνιτης αλλα και με wifi.

Ειναι πολυ σουπερ μην κολατε στα σιμακια της τηλεφωνιας και ταχυτητες

σε κανα χρονο θα ειναι στην αγορα τετοια παπαρακια που θα βγαζουν κυριολεκτηκα ματια.....

Η αρχη εγινε και το προιον επιασε.

Οσο για τα ΜΑΚ εκει εχεις ολα τα παραπανω + μουλτιμιντια....αλλα το εχεις τοσο αναγκη ...ειναι μεγαλη η διαφορα κοστους

OP
OP
D

Duracell

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Like
86
Πόντοι
66
...δεν μπορεί να είσαι σίγουρος αν υπάρχει ή όχι κεραία κινητής τηλεφωνίας ακόμα και στην διπλανή σου πολυκατοικία!

ΕΤΣΙ είναι... κ το χειρότερο που κάνουν είναι ότι τις "μασκαρεύουν" να φαίνονται σαν σωλήνες, θερμοσίφωνες μέχρι κ σαν δέντρο έχω δει !!!

eidafoskaimpika

Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Δεν θα διαφωνήσω, υπάρχει άλλωστε κ το σχετικό thread...

Ομως, μην τα μπλέκουμε, εδώ μιλάμε για φορητότητα, ΚΡΙΜΑ που η APPLE δεν έκανε την κίνηση να βγάλει κι αυτή κάτι αντίστοιχα μικρό (σε οθόνη) τώρα που τα netbooks έγιναν μόδα... (πάντως το Mac Air που επίσης έχω, πετάει κυριολεκτικά) :thumbsup:
εγώ φίλε μου είμαι ακόμα με PowerPC και το φορητό δεν κολλάει πουθενά να μην το ματιάσω...
άντε να βγαλουμε κάνα φράγκο να πάρουμε καινούριο φορητό με Intel Core2 πάλι MacBook Pro
αν ασχολείσαι, η Apple είχε βγάλει παλιά ένα πολύ όμορφο φορητό με 12αρα οθόνη σαν παιχνιδάκι ήτανε με PowerPC G4
για την ιστορία αυτά... :)

OP
OP
D

Duracell

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Like
86
Πόντοι
66
αν ασχολείσαι, η Apple είχε βγάλει παλιά ένα πολύ όμορφο φορητό με 12αρα οθόνη σαν παιχνιδάκι ήτανε με PowerPC G4
για την ιστορία αυτά... :)

το ξέρω συναγωνιστή... το είχα κι αυτό, υπέροχο μηχανάκι!
Αν διαβάσεις παλιότερα posts μου σε διάφορα threads, θα δεις ότι ασχολούμαι πολλά χρόνια με Η/Υ κι έχω δουλέψει σχεδόν με οτιδήποτε έχει κυκλοφορήσει από εποχή διατρητικών καρτών κ μετά !!!

eidafoskaimpika

Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
0
Πόντοι
0
το ξέρω συναγωνιστή... το είχα κι αυτό, υπέροχο μηχανάκι!
Αν διαβάσεις παλιότερα posts μου σε διάφορα threads, θα δεις ότι ασχολούμαι πολλά χρόνια με Η/Υ κι έχω δουλέψει σχεδόν με οτιδήποτε έχει κυκλοφορήσει από εποχή διατρητικών καρτών κ μετά !!!
εγώ κατέληξα στα Apple διότι είμαι τεμπέλης και θέλω ένα εύκολο μηχάνημα που δεν απαιτεί πολύ
ψάξιμο, αλλά δεν έχει καμία σχέση με το προβληματικό περιβάλλον των Windows
θυμάμαι ρε φίλε τα Amstrad και τα commodore που τότε είχαν 120000 δραχμούλες , απίστευτο νούμερο για την εποχή!!!
εγώ έχω βάλει στο μάτι παλιά calculators με τις κόκκινες led που ήταν και προγραμματιζόμενες,
αλλά διατρητικές κάρτες δεν έχω δει ακόμη, θυμάμαι φίλε που ανέφερε για τις κάρτες αυτές το βιβλίο των Μαθηματικών, νομίζω της  Γ' Γυμνασίου...κάτι εποχές...

OP
OP
D

Duracell

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Like
86
Πόντοι
66
θυμάμαι ρε φίλε τα Amstrad και τα commodore που τότε είχαν 120000 δραχμούλες , απίστευτο νούμερο για την εποχή!!!
εγώ έχω βάλει στο μάτι παλιά calculators με τις κόκκινες led που ήταν και προγραμματιζόμενες,
αλλά διατρητικές κάρτες δεν έχω δει ακόμη, θυμάμαι φίλε που ανέφερε για τις κάρτες αυτές το βιβλίο των Μαθηματικών, νομίζω της  Γ' Γυμνασίου...κάτι εποχές...

Τα θυμάμαι Συναγωνιστή...

Δες εδώ!

gobr

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Κριτικές
6
Like
57
Πόντοι
16
Ειναι αυτες οι υπηρεσιες που δινουν netbook και απο 300 ευρω το πληρωνεις 1000?
Με αυτο το τροπο τσιμπαει ο κοσμος για netbook και δε βλεπει ποσα θα δινει το μηνα για 2 χρονια. Και μη πει κανεις οτι εχεις τη συνδεση, γιατι μια dsl συνδεση κοστιζει πολυ λιγοτερο και ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΟ ΚΑΤΕΒΑΣΜΑΤΟΣ που βαζουν. Και ποσο αραγε θα το χρειαστεις το ιντερνετ μακρυα απο το σπιτι τα 2 χρονια που σε υποχρεωνουν να το εχεις για να παρεις netbook?

Borg

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2008
Like
4
Πόντοι
16
Εγώ πήγα σε γνωστή αλυσίδα καταστημάτων και χτύπησα ένα μικρό με 10,2" οθόνη, 1gb μνήμη και 160 gb σκληρό με 400€

Οτι πρέπει για να βλέπω τις ταινίες μου τώρα που θα φύγω 3-4 μέρες εκτός Αθηνών και για τα Σαββατοκύριακα το καλοκαίρι που θα κατεβαίνω στο χωριό ...

Αν προλάβω αύριο θα κάνω και μία έρευνα αγοράς για ιντερνετ στις εταιρείες κινητής τηλεφωνίας ...

αν βρω κάτι που να με συμφέρει για την μικρή χρήση που το θέλω θα μου το κάνω δώρο για την Πρωτοχρονιά ...  :dancing:

OP
OP
D

Duracell

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Like
86
Πόντοι
66
Αν προλάβω αύριο θα κάνω και μία έρευνα αγοράς για ιντερνετ στις εταιρείες κινητής τηλεφωνίας ...

Μην αγχώνεσαι, την κάνανε άλλοι για σένα: η συμφερότερη πρόταση με την μεγαλύτερη ταχύτητα είναι της COSMOTE

OP
OP
D

Duracell

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Like
86
Πόντοι
66
Οτι πρέπει για να βλέπω τις ταινίες μου τώρα που θα φύγω 3-4 μέρες εκτός Αθηνών και για τα Σαββατοκύριακα το καλοκαίρι που θα κατεβαίνω στο χωριό ...

ΦΟΒΕΡΟ gadget για multimedia χρήση και αξιοποίηση των εξωτερικών σκληρών δίσκων μας, memory sticks κλπ είναι και το μικροσκοπικό "κουτάκι" (με τηλεχειριστήριο) WD TV με λιγότερα από 99e

krotalias

Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2006
Like
7
Πόντοι
6
ρε παιδια ενα asus eee pc 1000h μπορει να τρεξει το football manager 09 ???
Ποιο antivirus προτεινετε για ενα τετοιο μοτερακι ωστε να μην κολλαει ???

pristine

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2007
Like
8
Πόντοι
66
Εγώ αυτό πήρα που είναι πολύ καλό για αυτό που φτιάχτηκε να κάνει - όχι δηλ για παιχνίδια.

gstg

Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2006
Like
0
Πόντοι
1
Μην αγχώνεσαι, την κάνανε άλλοι για σένα: η συμφερότερη πρόταση με την μεγαλύτερη ταχύτητα είναι της COSMOTE
Οντως από τιμή και εξυπηρέτηση καλό. Το λέω χωρίς να έχω εμπειρία από wind, αλλά έχοντας τρία χρόνια εμπειρία από vodafone. Οσον αφορά την ταχύτητα πάντως, το έχω ένα χρόνο, κινούμαι πάρα πολύ εντός Αθηνών και πουθενά δεν είδα ταχύτητα πάνω από 2G

krotalias

Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2006
Like
7
Πόντοι
6
Εγώ αυτό πήρα που είναι πολύ καλό για αυτό που φτιάχτηκε να κάνει - όχι δηλ για παιχνίδια.
το ξερω φιλε μου οτι ειναι πολυ καλο , καθως και οτι δεν μπορει να στηριξει παιχνιδια σοβαρα . Ρωτησα για το συγκεκριμενο που δεν ειναι ιδιαιτερα βαρυ .
Εσυ ποιο αντιικο εχει βαλει ?

Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
66
ρε παιδια ενα asus eee pc 1000h μπορει να τρεξει το football manager 09 ???
Ποιο antivirus προτεινετε για ενα τετοιο μοτερακι ωστε να μην κολλαει ???
Τα συγκεκριμένα δεν αντέχουν να παίξουν παιχνίδια. Η δουλειά τους είναι να μπαίνουν στο Ιντερνετ, άντε και κανένα κείμενο.
Εγώ πήρα netbook με Linux προεγκατεστημένο και σώθηκα, δε χρειάζομαι antivirus. Οι ιοί χτυπάνε μόνο τα Windows.
Το Acer Aspire One 110L με Linux κάνει 200 ευρώ.

HotScorpios

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Μαρ 2008
Κριτικές
17
Like
1
Πόντοι
1.240
Πολύ καλά είναι και τα HP2140 για UMPC και για κάτι σε πιό notebook
τα HP2230s με 12.1"οθόνη, 2-8GB RAM, HDD250GB+, Intel Dual Core, Wi-Fi+Bluetooth,
βάρος περίπου 1.7kg και σούπερ συμβατά με Linux.

Δ

Διαγραμμένο μέλος 36125

Επισκέπτης
Καλημερα συντροφοι.Σκεφτομαι να αγορασω ενα Νetbook,ωστε να το εχω σαν δευτερο και ευκολα μετακινουμενο pc ,μιας και το Laptop που εχω στο σπιτι,το εχω βουλωσει ;) ολες τις υποδοχες με (ηχεια,εξτρα πληκτρολογιο,συδεση με LCD TV, και και και) και βαριεμε καθε φορα που ειναι να το παρω εξω (το βγαζω βολτα συχνα) βαλε βγαλε καλωδια. θα θελα να ακουσω γνωμες απο κατοχους και απο γνωστες.Βλεπω με καλο ματι αυτο το μοντελο μιας και ειναι το μοναδικο με 2GB ram.Η MSI αναμενετε να κυκλοφορισει και αυτα τα μοντελα  οπου το MSI U123T θα εχει και καρτα τηλεορασης.Ακουω πολυ καλα λογια και για την ASUS και παει το ματι μου σε αυτο οποτε αναρωτιεμαι.....
Μιλαμε παντα για οθονη 10'. Επισης για τα Μsi βρηκα και φορτιστη αυτοκινητου μιας και θα το παιρνω σιγουρα στα ταξιδια μου Ακουω γνωμες και για οποιοδηποτε αλλο καλο μηχανημα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom