2006 ακυρωθέν γκολ Σεβτσένκο
2009 σφαγή της Τσέλσι
2010 Mπουσκέτς για όσκαρ
2011 Kόκκινη χωρίς λόγο στον Φαν Πέρσι
2012 ''Πεναλντάρα'' Μέσι κόντρα στην Μίλαν (το 2ο)
2016 Xτύπημα Δαγκωνιάρη στον Χουανφράν εκτός φάσης χωρίς τιμωρία,κόκκινη στον Τόρες για γέλια και κίτρινη κάθε φορά που παίκτης της Ατλέτικο τολμούσε να πλησιάσει παίχτη της ομάδας σου στα 10χλμ.
2017 ''Μυθική ανατροπή'' με την Παρί,και τους δαγκωνιάρη-Νειμαρ να χτυπώνται από ηλεκτρικό ρεύμα
[/quote]
Μιας και απάντησες σε αυτό που θέλω, πάμε λοιπόν, να δούμε ποιος έχει επιλεκτική μνήμη και ποιος πραγματικά κάνει μόκο:
2006 με Milan δεν ακυρώθηκε σωστά η φάση καθώς δεν υπήρχε παράβαση μάλλον και λέω μάλλον γιατί δεν υπάρχει replay από νωρίς που να το δείχνει όπως πρέπει για να το κρίνει κάποιος. Επίσης δεν ακυρώθηκε κανένα γκολ γιατί έχει σφυρίξει πριν την κεφαλιά και ο Valdes δεν πέφτει καν επειδή το άκουσε. Ψιλά γράμματα όμως αυτά για τους εμπαθείς ως προς την Barca.
2009 το παραδέχτηκες και ο ίδιος πως και η Barcelona αδικήθηκε (και μάλιστα πρώτη) από τις τραγικές διαιτησίες και στα δύο παιχνίδια, μιας και η πρόκριση δεν κρίνεται μόνο στο δεύτερο, για όσους ξέρουν.
2010 σου έβαλα και βίντεο αλλά πάμε πάλι... στο πρώτο παιχνίδι υπάρχει offiside πεντακάθαρο και penalty στον Dani Alves. Στο δεύτερο παιχνίδι μέχρι που σκίζουν τη φανέλα του Ibra και δε δίνει τίποτα. Προφανώς σε εκείνη τη διοργάνωση δε θα έφτανε με τίποτα η Barcelona στον τελικό του Bernabeu, λόγω Uefa που δεν ήθελε να πολιτικοποιηθεί το γεγονός και να υπάρχουν καταλανικές σημαίες στον τελικό του Champions League στη Μαδρίτη.
2011 στο πρώτο παιχνίδι ακυρώνεται πεντακάθαρο goal του Messi που "καθαρίζει" την πρόκριση και κάνει το 0-2.
2012 τον παίρνει παραμάζωμα o Nesta σε μία εντελώς επιπόλαιη ενέργεια.
2016 η Atletico και η Real για μια περίοδο ήταν οι πιο αντιαθλητικές ομάδες όταν αντιμετώπιζαν την Barcelona και την κόκκινη κάρτα την είχαν κάνει κίτρινη και την κίτρινη απλή σύσταση από την γκρίνια που έριχναν οι "αδικημένοι" Mourinho, Simeone και λοιποί... Δες τον τελικό κυπέλλου του 2011 με τη Real για παράδειγμα όπου έπρεπε να αποβληθούν 2-3 παίχτες. Εκεί όμως δεν πείραζε κανέναν.
2017 Στο penalty του Neymar o άλλος κάνει έρπειν μέσα στην περιοχή προκειμένου να του φράξει το δρόμο. Προφανώς και είναι penalty, όπως και είναι penalty και στον Suarez γιατί ο Marquinhos κάνει επική βλακεία με το χέρι του πάνω στον λαιμό του αντιπάλου ενώ είναι διεκδικήσιμη η μπάλα. Τιμωρείται η πρόθεση.
Εγώ τουλάχιστον όμως λέω τι ομάδα υποστηρίζω και δεν το κρύβω. Εσείς γιατί δε λέτε άραγε;
Επίσης αναρωτηθείτε πόσες από τις φορές αυτές που ευνοήθηκε η Barcelona, κατέκτησε κάτι άδικα και χωρίς να είναι η καλύτερη ομάδα.
Και σας απαντάω εγώ άμα ζορίζεστε, καμία, γιατί όσες φορές πήρε Champions League κατέκτησε και το πρωτάθλημα τουλάχιστον και έκανε και 2 treble. Αυτά δεν τα κατακτάς χωρίς να παίζεις πραγματικά καλή μπάλα.
Αντιθέτως πόσες φορές σπρώχτηκε σε τελικό; πάλι καμία.
Άσε που στις περισσότερες φορές που μου αναφέρετε, δεν έφτασε καν στην κατάκτηση του ευρωπαϊκού.
Όχι σαν κάτι άλλες -και εκείνες δε σας πειράζουν φυσικά- που κατέσφαξαν όλη την Ευρώπη για να πάρουν με το έτσι θέλω ένα τίτλο και με αντικανονικά goals στους τελικούς.