Νέα

UEFA CHAMPIONS LEAGUE 2019/20

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Acto
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 113
  • Εμφανίσεις 5K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Rand0m1

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Αυγ 2019
Κριτικές
1
Like
6.189
Πόντοι
2.356
Ένα φιλαράκι που παρακολουθεί χρόνια το ισπανικό πρωτάθλημα (μιλάει τη γλώσσα), μου έλεγε "Αν νομίζεις ότι γίνονται διαιτητικά όργια στην Ελλάδα από ΟΣΦΠ/ΠΑΟ σε βάρος των άλλων ομάδων, δεν έχεις δει τίποτα. Που να δεις στην Ισπανία τι γίνεται." :S

Έχω πρόβλημα και με τις δύο αυτές ομάδες, βασικά. Πείτε το και κομπλεξισμό. :S

michaele

Μέλος
Εγγρ.
21 Νοε 2011
Like
844
Πόντοι
96
Ένα φιλαράκι που παρακολουθεί χρόνια το ισπανικό πρωτάθλημα (μιλάει τη γλώσσα), μου έλεγε "Αν νομίζεις ότι γίνονται διαιτητικά όργια στην Ελλάδα από ΟΣΦΠ/ΠΑΟ σε βάρος των άλλων ομάδων, δεν έχεις δει τίποτα. Που να δεις στην Ισπανία τι γίνεται." :S

Να κάτσεις να δεις αναλυτικά τι γίνεται για να το διαπιστώσεις ο ίδιος.
Της Real το σπρώξιμο δεν το έχει κανείς στον κόσμο.
Οπότε είσαι φάουλ.

Manimal

Ανώτατος
Εγγρ.
9 Φεβ 2020
Κριτικές
7
Like
38.912
Πόντοι
10.411

Να κάτσεις να δεις αναλυτικά τι γίνεται για να το διαπιστώσεις ο ίδιος.
Της Real το σπρώξιμο δεν το έχει κανείς στον κόσμο.
Οπότε είσαι φάουλ.
[/quote]
Το έχει και η Juventus

Rand0m1

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Αυγ 2019
Κριτικές
1
Like
6.189
Πόντοι
2.356
Μια και αναφέρθηκαν και οι 2, είχα δει το Real - Juventus με το πέναλτι στις καθυστερήσεις. :S

Ούτε ο ιδιοκτήτης της Real δε θα το έδινε αυτό. :S

Manimal

Ανώτατος
Εγγρ.
9 Φεβ 2020
Κριτικές
7
Like
38.912
Πόντοι
10.411
Μια και αναφέρθηκαν και οι 2, είχα δει το Real - Juventus με το πέναλτι στις καθυστερήσεις. :S

Ούτε ο ιδιοκτήτης της Real δε θα το έδινε αυτό. :S
[/quote]
Είναι και οι 2 τεράστια μεγέθη,βαριές φανέλες,ομαδάρες με ιστορία,αλλά οι πιο σιχαμένες για εμένα

Sad_man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2017
Like
3.712
Πόντοι
606
Είναι και οι 2 τεράστια μεγέθη,βαριές φανέλες,ομαδάρες με ιστορία,αλλά οι πιο σιχαμένες για εμένα

Και η Μπαρτσελόνα έγινε σιχαμένη με κάτι σφαγές στην Τσέλσι και την Ίντερ (άσχετο αν αποκλείστηκε)

Manimal

Ανώτατος
Εγγρ.
9 Φεβ 2020
Κριτικές
7
Like
38.912
Πόντοι
10.411

Και η Μπαρτσελόνα έγινε σιχαμένη με κάτι σφαγές στην Τσέλσι και την Ίντερ (άσχετο αν αποκλείστηκε)
[/quote]
Η Μπάρτσα δεν είναι και αυτή αθώα,ομάδες τέτοιων μεγεθών θα ευνοούνται πάντα.Κάποιες όμως θα ξεχωρίζουν..

Εγγρ.
8 Ιουν 2016
Like
7.117
Πόντοι
1.206
Η Μπάρτσα δεν είναι και αυτή αθώα,ομάδες τέτοιων μεγεθών θα ευνοούνται πάντα.Κάποιες όμως θα ξεχωρίζουν..

Γνώμη μου ότι το Τσέλσι-Μπαρτσελόνα του 2009 ξεπερνά άνετα όλες τις εύνοιες που έχουν δεχθεί Ρεάλ,Γιουβέντους,Μαν Γιουν κλπ.
Ο ορισμός της σφαγής.

Manimal

Ανώτατος
Εγγρ.
9 Φεβ 2020
Κριτικές
7
Like
38.912
Πόντοι
10.411

Γνώμη μου ότι το Τσέλσι-Μπαρτσελόνα του 2009 ξεπερνά άνετα όλες τις εύνοιες που έχουν δεχθεί Ρεάλ,Γιουβέντους,Μαν Γιουν κλπ.
Ο ορισμός της σφαγής.
[/quote]
Οι άλλες 2 έχουν διαπράξει περισσότερα αίσχη από πιο παλιά

Sad_man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2017
Like
3.712
Πόντοι
606

Η Γιουβέντους τα αίσχη τα κάνει στην Ιταλία.Στην Ευρώπη δεν μπορώ να θυμηθώ κάτι.Ίσα ίσα μέχρι και με το βάζελο την είχαν αφήσει με 9 παίκτες

Με τη Ρεαλ το πιο αξέχαστο είναι αυτό :cheesy:

DaiLrvpXUAYAbx1.jpg:large

Manimal

Ανώτατος
Εγγρ.
9 Φεβ 2020
Κριτικές
7
Like
38.912
Πόντοι
10.411
Κάποτε επίσης έπαιζε Ρεαλ - Λοκομοτίβ Μόσχας 2-1,αν θυμάμαι καλά το 2003 και στο 92' πάει να βγει ο Ρώσος μπροστά μόνος του,περνάει την σέντρα με τον Κασίγιας μοναδικό αντίπαλο και ο κόρακας σφυρίζει το τέλος.Ακόμα το θυμάμαι γιατί το είχα παίξει Χ2 διπλή ευκαιρία σαν μπόμπα όπως και τα γαμωσταυρίδια που του έριξα εκείνο το βράδυ.Πάρε και ένα άλλο παράδειγμα,έπαιζε βέβαια με καφενέ,αλλά δεν έχει σημασία.Τα έχει κάνει αρκετές φορές
Η Juventus τα κάνει στην Ιταλία σε απροκάλυπτο βαθμό,στην Ευρώπη έχεις δίκιο δεν ευνοείται τόσο αισχρά αλλά έχει πάρει σφυρίγματα - τραγέλαφους.Μην ξεχνάς ότι η Ανιέλι φαμίλια μετράει

michaele

Μέλος
Εγγρ.
21 Νοε 2011
Like
844
Πόντοι
96

Ο ορισμός της σφαγής.

Αλήθεια ε;
Σφαγή επειδή στο πρώτο ματς δε δίνει πέναλτι στον Henry αλλά και ούτε δεύτερη κίτρινη στον Ballack.
Σφαγή επίσης στο δεύτερο ματς επειδή αποβάλλεται ο Abidal λόγω του ότι γλίστρησε ο Anelka και αναγκάζεται η Barcelona να παίζει με δέκα παίχτες ενώ χρειάζεται goal. Το οποίο το πετυχαίνει μάλιστα αφού οι Άγγλοι προτίμησαν να της δώσουν την μπάλα και να παίξουν άμυνα ενώ είχαν το αριθμητικό πλεονέκτημα.
Από όλες τις κορυφαίες ομάδες, η Barca ανήκει σε εκείνες που έχουν ευνοηθεί λιγότερο.
Οι ομάδες που αναφέρεις (και όχι μόνο, βλέπε Inter του 2010) διαχρονικά σπρώχνονται από διαιτησίες για να κατακτήσουν με το ζόρι κάτι και πολλές φορές το κατακτούν.
Η Barcelona όσες φορές έχει κατακτήσει μεγάλο τίτλο, το κάνει με την αξία της κι επειδή έχει παίξει μπάλα. Γι αυτό και το κάνει παίρνοντας double ή treble.
Διαφορετικά δεν πάει να χτυπάει τον κώλο της κάτω, δεν της χαρίζεται κανείς και καλά κάνουν.
Θα έπρεπε όμως να ισχύει το ίδιο και για τις υπόλοιπες ομάδες.

kostis76

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2007
Like
374
Πόντοι
26

Η Γιουβέντους τα αίσχη τα κάνει στην Ιταλία.Στην Ευρώπη δεν μπορώ να θυμηθώ κάτι.Ίσα ίσα μέχρι και με το βάζελο την είχαν αφήσει με 9 παίκτες

Με τη Ρεαλ το πιο αξέχαστο είναι αυτό :cheesy:

DaiLrvpXUAYAbx1.jpg:large

Το θυμάμαι αυτό. Έπαιζαν με 2 τερματοφύλακες :2funny:

Sad_man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2017
Like
3.712
Πόντοι
606
Η μεγάλη ουεφαλόνα :vomit:

15189461404856.jpg

barca.jpg

sergio.jpg

michaele

Μέλος
Εγγρ.
21 Νοε 2011
Like
844
Πόντοι
96
Ναι Αγγελικούλες μου ναι...

Αnelka & μπανανόφλουδα

Τελικός 2011 και offside goal του Rooney

Offide goal του Ramos στον τελικό με την Ατλέτικο

Offiside goal της Real απέναντι στον τελικό με Juventus

Σφάξιμο της Barcelona απέναντι στην Inter για να μην πάει στον τελικό στο εξοχικό στην Μαδρίτη

michaele

Μέλος
Εγγρ.
21 Νοε 2011
Like
844
Πόντοι
96

Αν ήταν μία φορά λοταρία και δεν το έπαιρνε πάντα η καλύτερη ομάδα (μιας και μετά τους ομίλους είναι 7 παιχνίδια) τώρα θα γίνει ακόμα περισσότερο.
Βέβαια αυτό θα βοηθήσει και κάποιες "μικρότερες" ομάδες και θα σταματήσουν και τα παιχνίδια σκοπιμότητας.
Καιρός να δούμε κάτι διαφορετικό.

Manimal

Ανώτατος
Εγγρ.
9 Φεβ 2020
Κριτικές
7
Like
38.912
Πόντοι
10.411
Mbappé είσαι παιχτούρα,αλλά είσαι και μαλάκας!

Leclerc

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2020
Like
9.442
Πόντοι
2.356
Άντε γειά...

Συνημμένα

• Flick.jpg
    Flick.jpg
    51,4 KB · Εμφανίσεις: 37
  • Like
Αντιδράσεις: linear
Εγγρ.
8 Ιουν 2016
Like
7.117
Πόντοι
1.206

Ο ορισμός της σφαγής.

Αλήθεια ε;
Σφαγή επειδή στο πρώτο ματς δε δίνει πέναλτι στον Henry αλλά και ούτε δεύτερη κίτρινη στον Ballack.
Σφαγή επίσης στο δεύτερο ματς επειδή αποβάλλεται ο Abidal λόγω του ότι γλίστρησε ο Anelka και αναγκάζεται η Barcelona να παίζει με δέκα παίχτες ενώ χρειάζεται goal. Το οποίο το πετυχαίνει μάλιστα αφού οι Άγγλοι προτίμησαν να της δώσουν την μπάλα και να παίξουν άμυνα ενώ είχαν το αριθμητικό πλεονέκτημα.
Από όλες τις κορυφαίες ομάδες, η Barca ανήκει σε εκείνες που έχουν ευνοηθεί λιγότερο.
Οι ομάδες που αναφέρεις (και όχι μόνο, βλέπε Inter του 2010) διαχρονικά σπρώχνονται από διαιτησίες για να κατακτήσουν με το ζόρι κάτι και πολλές φορές το κατακτούν.

Εν τω μεταξύ,για εκείνο το ζευγάρι ημιτελικών του 2009,οι μόνοι που τα λέτε αυτά είστε οι Μπαρτσελονίστας.Πάτε να βγείτε και αδικημένοι από πάνω.Δηλαδή η Τσέλσι τι θα έπρεπε να λέει για το δεύτερο ματς,ε?
Το όσκαρ ηθοποιίας του Μπουσκέτς,το θυμάσαι?Ή την χερούκλα του Πικέ?

Κόψε το blaugrana.gr και τον Γιάννη Κελλή,καλό θα σου κάνει.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom