argyrotoxos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 63
- Like
- 46.841
- Πόντοι
- 9.297
Κουβεντες του κωλου...Και εγω αυτο λεω, πεφτει ολο το βαρος και ¨μαζεύει¨ σε εκεινο το σημειο. αν ειχει κυτταρίτιδα θα φαινόταν και στο αλλο κωλομερι.
Κουβεντες του κωλου...Και εγω αυτο λεω, πεφτει ολο το βαρος και ¨μαζεύει¨ σε εκεινο το σημειο. αν ειχει κυτταρίτιδα θα φαινόταν και στο αλλο κωλομερι.
θα την τακτοποιησω και αυτηνEννοια σου παραμονευει ο Νιπλης,εχει λοκαρει το θηραμα του,ολα τα υπολοιπα θα τα μαθουμε στο γαμο τους
Θα βρεις ενα καλο παιδι να του την φορτωσεις,να τρεχει πανω κατω ολη μερα,να βγαινει και στο γυαλι,κι εσυ θα κανεις επισκεψεις οποτε νιωθεις την αναγκη να θυμηθεις τις ομορφιες της Ουκρανιαςθα την τακτοποιησω και αυτην
και θα τεκνοποιησω κιολας μαζι της
αυτες οι ΟυκρανοΡωσσιδεςΣταλινγκραντ γινονται καλες μάνες
μονο ενα προβλημα θα εχουμε , αυτη θελει δημοσιοτητα , εγω δεν τα μπορω αυτα
θα τον εχω σαν αυτοφοράκια λες? καλη σκεψηΘα βρεις ενα καλο παιδι να του την φορτωσεις,να τρεχει πανω κατω ολη μερα,να βγαινει και στο γυαλι,κι εσυ θα κανεις επισκεψεις οποτε νιωθεις την αναγκη να θυμηθεις τις ομορφιες της Ουκρανιας
Δεν θα σαι ο πρωτος,ΔΕΝ ΘΑ ΣΑΙ Ο ΠΡΩΤΟΣθα τον εχω σαν αυτοφοράκια λες? καλη σκεψη
θα βγαινει αυτος στα περιοδικα και στις τηλεοράσεις και το βραδυ θα ερχεται στην βαση της να κατσει πανω στον φορτιστη της
Θα παίξει παλιό δοκιμασμένο βουλιμικό κόλπο ... τι να φακλανέψει και μετα να μην τη θέλει ο Νίπλης ? για χαζή την έχεις ?τυπε τον αγλεορα εβαλε μπροστα της να φαει
δεν χαλάνε αυτες , ξερουν οτι το οπλο τους ειναι το κορμιΘα παίξει παλιό δοκιμασμένο βουλιμικό κόλπο ... τι να φακλανέψει και μετα να μην τη θέλει ο Νίπλης ? για χαζή την έχεις ?
φαντάζομαι μέσα στο αυτοκίνητο με κλιματισμό....δεν χαλάνε αυτες , ξερουν οτι το οπλο τους ειναι το κορμι
2 παιδια θα της κάνω , να μην προλαβαινει να βαψει ουτε βλεφαρίδα
ειχε πει οτι θελει οικογενεια κτλ , κοπλε θα είναι
αμα της αρεσει το δερματινο καθισμα εννοειταιφαντάζομαι μέσα στο αυτοκίνητο με κλιματισμό....
Έτσι και σκάσεις μύτη με το καινούριο XC90 του φίλου σου η Τζούλια θα στάξει και θα γλυστράει τόσο πολύ που το ταμπλό του Volvo θα ναι σαν χριστουγεννιάτικο δέντρο ... ABS EBD ESP FCW AEB check engine λαμπάκι βενζίνης όλα μαζί θα αναβοσβήνουναμα της αρεσει το δερματινο καθισμα εννοειται
αυτες καυλωνουν με τα τεραστια αυτοκινητα τζιποειδη κτλ
τις βλεπω στην Γλυφαδα γυρνανε με τα αρματα βαμενες γκομενες μαλλι κομμωτήριο και φορμα juice απο κατω και Hogan παπουτσακι
οσο πιο μπιμπελό ειναι σαν γκομενες τοσο πιο μεγαλο τζιπ θελουν αυτες
δειχνουν στις αλλες τι κερδισαν με το μουνι τους
Τυχερε...ριξε εναν και για εμενα.θα την τακτοποιησω και αυτην
και θα τεκνοποιησω κιολας μαζι της
αυτες οι ΟυκρανοΡωσσιδεςΣταλινγκραντ γινονται καλες μάνες
μονο ενα προβλημα θα εχουμε , αυτη θελει δημοσιοτητα , εγω δεν τα μπορω αυτα
κ.Βιτζηλαίο να καταθέσετε άμεσα στην επιτροπή εμπειρογνωμόνων το bou.com αντίγραφα των δηλώσεων Ε1,Ε2,Ε3 και τέλος το Ε9.Τζούλια Νόβα: Η πρώτη φωτογραφία με τον νέο της σύντροφο
Full in love φαίνεται πως είναι η Τζούλια Νόβα, αφού εδώ και μερικούς μήνες βρίσκεται σε σχέση με τον Μιχάλη Βιτζηλαίο. Η ξανθιά παρουσιάστρια, μετά απόwww.tlife.gr
Ναι καλα,Από τότε που χώρισε ιδέα μου είναι ότι έγινε τριπλάσια πιο καύλα?
μπροστά της η τζούλια μοιάζει με σκυλάκι καναπέ
Χαίρω πολύ στο Instagram βρίσκεις τέτοιες κατά 100αδες Ρωσίδες και Ουκρανιδεςμπροστά της η τζούλια μοιάζει με σκυλάκι καναπέ
ενώ η Τζούλια είναι one of a kind?Χαίρω πολύ στο Instagram βρίσκεις τέτοιες κατά 100αδες Ρωσίδες και Ουκρανιδες
Τι ειναι αυτη?μπροστά της η τζούλια μοιάζει με σκυλάκι καναπέ