Διαγραμμένο μέλος 204731
Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Μαρ 2021
- Like
- 82
- Πόντοι
- 0
Τι παιδί αυτή η Τζούλια...
κυτταρυτιδα η Τζούλια ?
απίστευτο
νομίζω θα το υποστώ αυτο το ελαττωμα , δεν γαμιεταιΑνεπαίσθητη
ναι την γαμιόλα , δεν λεει να σπάσειΠαρόλα τα 35 της χρόνια μετράει πολύ ακόμα
ναι την γαμιόλα , δεν λεει να σπάσει
και γω αυτην τη απορία έχωεχει βαλει βυζια?
Μαζεψου λεμεεεανωτερο της βλαχοουκρανεζας
Εδω και χρονια, οι αδυνατες αν δε βαλουν σιλικονη εχουν μονο ρωγεςκαι γω αυτην τη απορία έχω
Και μετα απο εικοσι χρονια ετσι περιπου θα ναιναι την γαμιόλα , δεν λεει να σπάσει
ελπιζω να την ειχαν στα βαρέα και ανθυγιεινά τουλάχιστονΠαρά την κούραση και τις κακουχίες που χει περάσει η ρουφιάνα ίδια με την πρώτη μέρα !
Το θέμα είναι να της κάνεις πρωινό σεξ τύπε βράδυ όλοι τη γαμούσαμεεγω δεν εχω καμία απορία , την γαμουσα μεχρι να σβησει ο ηλιος
την γαμαγα 24ωρο τύπε , σαν τις καντίνες και τα πατσατζιδικαΤο θέμα είναι να της κάνεις πρωινό σεξ τύπε βράδυ όλοι τη γαμούσαμε
Αν κρίνω απο τη σιλουέτα της τύπε ανθυγιεινά όχι αλλά σίγουρα της το έχωναν βαρέωςελπιζω να την ειχαν στα βαρέα και ανθυγιεινά τουλάχιστον
Πιες και λίγο νερό άνθρωπέ μου ... αλλιώς θα τη χύνεις και θα πετάει ταλκτην γαμαγα 24ωρο τύπε , σαν τις καντίνες και τα πατσατζιδικα
θα πινω κρυφα απο το λαστιχο που βγαζει τα νερα το αιρκοντισιον τυπε, δεν φευγω απο το δωματιοΑν κρίνω απο τη σιλουέτα της τύπε ανθυγιεινά όχι αλλά σίγουρα της το έχωναν βαρέως
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Πιες και λίγο νερό άνθρωπέ μου ... αλλιώς θα τη χύνεις και θα πετάει ταλκ