Δασύστερνος
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Οκτ 2018
- Like
- 491
- Πόντοι
- 26
Γιάννης Μάρκου. Μάλιστα. Δεν τον γνώριζα τον βαψομαλλιά βόδαρο
Πως γινεται λεει ποτε να σκεφτει κανεις κατι τετοιο
Σημερινη συνεντευξη.
Απο το 2:30 και μετα το καλο κομματι..
Πως γινεται λεει ποτε να σκεφτει κανεις κατι τετοιο
αυτό ακριβώςΣαν γυναίκα οφείλω να ομολογήσω ότι είναι στάνταρ 10/10, ειδικά στο πρόσωπο, αψεγάδιαστη. ΄Οχι σαν κάτι μπάζα στυλ Κρεμλίδου και Τούνη που εκθειάζετε ορισμένοι κακόγουστοι εδώ μέσα. Μόνο η Δούκισσα μπορεί να την ανταγωνιστεί σε ομορφιά αλλά νομίζω η Νόβα νικά στις λεπτομέρειες.
www.espressonews.gr/celebrities/254557/emeine-spiti-i-meletiri-nova-ki-esteile-adiavastoys-toys-arsenikoys-followers-tis/]https://www.espressonews.gr/celebrities/254557/emeine-spiti-i-meletiri-nova-ki-esteile-adiavastoys-toys-arsenikoys-followers-tis/[/url]
https://[URL unfurl="true"]www.espressonews.gr/wp-content/uploads/2020/03/f6-Nova-Karantina.jpg[/img[/URL]]
[/quote]Δεν έπρεπε να μου το δείξεις τώρα αυτό :wanker:
ΔΕν θελειΞερει να μας καβλωνει ο μουναρος!!!!
Δεν χρειαζεται και κατι για να το κανει..Ξερει να μας καβλωνει ο μουναρος!!!!
ε ναι ρε, και αν χρειαστει να παρουν μονο ενα πραγμα μαζι τους σε ενα ερημονησι θα παρουν ενα βιβλιο.Αυτό πάντως που το κάθε τουβλοκαβλίδιο ποστάρει φωτό να διαβάζει (τάχα) ένα βιβλίο ενώ από την άλλη το μόνο που πιάνουν στα χέρια τους, εκτός από π#$*ες και τις πιστωτικές των χορηγών τους, είναι τα lifestyle σκουπιδοπεριοδικά....πραγματικά με ξεπερνά
'Εχω προκαλέσει τύπους σαν και εσάς από PM, να ανοίξουμε cam και να αποδείξω πως είμαι γυναίκα. Κανείς δεν μου έστειλε πίσω pm. Μάγκες του κώλου και του πληκτρολογίου είστε. Αλλά φαντάζομαι φοβάστε μπας και σκιαχτώ από αυτό που βλέπω (λογικό) ή έχετε τραυματικές εμπειρίες από άλλα γυναικεία προφίλ έδω μέσα σε σημείο που έχετε παρανοήσει και νομίζετε είμαστε όλες άνδρες, τραβέλια, μπάζα, ή εκδιδόμενες γ' κατηγορίας. Σας οικτρώ...
'Εχω προκαλέσει τύπους σαν και εσάς από PM, να ανοίξουμε cam και να αποδείξω πως είμαι γυναίκα. Κανείς δεν μου έστειλε πίσω pm. Μάγκες του κώλου και του πληκτρολογίου είστε. Αλλά φαντάζομαι φοβάστε μπας και σκιαχτώ από αυτό που βλέπω (λογικό) ή έχετε τραυματικές εμπειρίες από άλλα γυναικεία προφίλ έδω μέσα σε σημείο που έχετε παρανοήσει και νομίζετε είμαστε όλες άνδρες, τραβέλια, μπάζα, ή εκδιδόμενες γ' κατηγορίας. Σας οικτρώ...