Επισκέπτης
Μου τα χαλάτε αγαπητέ.
9ρι η Σκορδά και 10ρι τούτο το απολειφάδι ;
Ἡ Σκορδᾶ χάνει στὸ πρόσωπο, ἀλλιῶς εἶναι τσολιάς.
Ὅμως ἡ Οὐκρανίδα εἶναι περίπτωση ἐφάμιλλη τῆς Δούκισσας Νομικοῦ καὶ τῆς Schwanepoel.
Μου τα χαλάτε αγαπητέ.
9ρι η Σκορδά και 10ρι τούτο το απολειφάδι ;
Ἡ Σκορδᾶ χάνει στὸ πρόσωπο, ἀλλιῶς εἶναι τσολιάς.
Ὅμως ἡ Οὐκρανίδα εἶναι περίπτωση ἐφάμιλλη τῆς Δούκισσας Νομικοῦ καὶ τῆς Schwanepoel.
Ενα ακομη ταιριαστο ζευγαρι ζει τον έρωτά του στη Μυκονο
Αυτος ο καραγκιοζης τι εχει ντυθει μαυρος πανθηρας ?
Οτι και να ντυθει,σουλατσαρει στα στενακια και λεει μεσα του 'Κοιταξτε μαλακες τι ΜΟΥΝΑΡΑ γαμαω'...Αυτος ο καραγκιοζης τι εχει ντυθει μαυρος πανθηρας ?
Οτι και να ντυθει,σουλατσαρει στα στενακια και λεει μεσα του 'Κοιταξτε μαλακες τι ΜΟΥΝΑΡΑ γαμαω'...
Και πολυ καλα κανει....
Εγω γουσταρω τυπο επιχειρηματια..με τη ΤΖΟΥΛΙΑ ΝΟΒΑ διπλα του!!!!!!!!!!γουστάρω τυπο επιχειρηματια σιτεμενο με μπλουζακι πανθηρέ
Οτι και να ντυθει,σουλατσαρει στα στενακια και λεει μεσα του 'Κοιταξτε μαλακες τι ΜΟΥΝΑΡΑ γαμαω'...
Και πολυ καλα κανει....
Ρε φακιρι μας δουλευεις τωρα ας μην ειχε φραγκα και θα σου λεγα τι θα γαμουσε ουτε κλεφτη ματια δε θα του εριχνε του τυπου αν την ειχε με με το σπαθι του θα τον παραδεχομουν με τα φραγκα ο καθενας μπορει να εχει 10 φορες καλητερα μουνια απο τη νοβαΟτι και να ντυθει,σουλατσαρει στα στενακια και λεει μεσα του 'Κοιταξτε μαλακες τι ΜΟΥΝΑΡΑ γαμαω'...
Και πολυ καλα κανει....
Γ αυτο και την εχειΕπισης μπορει να λεει "Κοιταξτε μαλακες, δεν φτανουν 3 οθονες ΑΤΜ για να δειξουν το υπολοιπο του λογαριασμου μου".
ΡΑΠΤΟΡΑ διαβασε καλα τι εγραψα..Ρε φακιρι μας δουλευεις τωρα ας μην ειχε φραγκα και θα σου λεγα τι θα γαμουσε ουτε κλεφτη ματια δε θα του εριχνε του τυπου αν την ειχε με με το σπαθι του θα τον παραδεχομουν με τα φραγκα ο καθενας μπορει να εχει 10 φορες καλητερα μουνια απο τη νοβα
Εμεινα στο πρωτο απο τα 2 που εγραψεςΡΑΠΤΟΡΑ διαβασε καλα τι εγραψα..
Δεν λεω οτι λεει τι μουνι γαμαει με τη μαγκια του...
Συμφωνώ και μπράβο του, αλλά η εμφάνισή του είναι τουλάχιστον γελοία.Οτι και να ντυθει,σουλατσαρει στα στενακια και λεει μεσα του 'Κοιταξτε μαλακες τι ΜΟΥΝΑΡΑ γαμαω'...
Και πολυ καλα κανει....
Σταρχιδια του!!Συμφωνώ και μπράβο του, αλλά η εμφάνισή του είναι τουλάχιστον γελοία.
Δεν διαφωνώ, το έγραψα και παραπάνω.Σταρχιδια του!!
Αλλα μετρανε για να γαμησεις επωνυμες...
Αν ηταν ωραιος αλλα μπατιρης,θα γαμουσε καλες αλλα ανωνυμες...