Νέα

Τζούλια Νόβα (Julia Cherenova)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ntelikanis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 516K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

noctilucent1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2015
Κριτικές
8
Like
307
Πόντοι
346
Γάμαγες δηλαδή μόνο μουνί ;
Ανυπόφορο.
Αν δεν πρόκειται να ξεκωλιάσω μία γκόμενα, δεν την γαμάω καθόλου.

Συμβιβάζομαι :rolleyes:
Μονο σε θεματα εμφάνισης κρατάω ακομα

μαρουλιας

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
93
Πόντοι
66
Ξέχνα την απαίσια προφορά της. Ελληνίδες σαν αυτή είναι μετρημένες στα δάκτυλα του ενός χεριού.

zeljko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2016
Κριτικές
4
Like
235
Πόντοι
346
Καλό γκομενάκι , αλλά ευθραυστο.
Δεν είναι όπως η Εύα Λάσκαρη π.χ. που σου δίνει τη βεβαιότητα ότι ακόμη κι αν είσαι 100 κιλά, μπορείς να τη σοδομίζεις 8ωρο κάθε μέρα και να βαστάξει χρόνια ...

τούτη σου δίνει την αίσθηση ότι θα την ξεκωλιάσεις την πρώτη μέρα
και θα κάθεται όρθια για 6 μηνες ...

zeljko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2016
Κριτικές
4
Like
235
Πόντοι
346
Δεν παθαίνει τίποτα
Εχω ξεμουνιάσει μινιατουρες της χωρίς κανένα προβλημα :grin:
Ξεκώλιασμα δεν αντέχουν τόσο  :S

Γάμαγες δηλαδή μόνο μουνί ;
Ανυπόφορο.
Αν δεν πρόκειται να ξεκωλιάσω μία γκόμενα, δεν την γαμάω καθόλου.

gerontikos 27

Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2015
Like
0
Πόντοι
1
Σε σχεση με τη κοντοστραβοκανα ντορετα,τη γυφτονταρντανα φαιη ,τη μπατσολα κωνσταντινα και το λοιπο συνοθυλευμα μπορει,
στη πραγματικοτητα αβυζη πλαστικοποιημενη καραρετουσαρισμενη  σλαβικη σανιδα που συναντας κατα εκατοντάδες στις χώρες τους

πες τα ρε μαν την εχουν κανει θεομουνο το πουπουλο ΕΛΕΟΣ σιγα το μουνι ρε!!!!

noctilucent1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2015
Κριτικές
8
Like
307
Πόντοι
346
Σε σχεση με τη κοντοστραβοκανα ντορετα,τη γυφτονταρντανα φαιη ,τη μπατσολα κωνσταντινα και το λοιπο συνοθυλευμα μπορει,
στη πραγματικοτητα αβυζη πλαστικοποιημενη καραρετουσαρισμενη  σλαβικη σανιδα που συναντας κατα εκατοντάδες στις χώρες τους

Δεν έχω πάει ακομα στις χώρες τους αλλά η Νοβα παιζει εκτος ανταγωνισμού στην Ελλάδα

noctilucent1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2015
Κριτικές
8
Like
307
Πόντοι
346
στα κυβικα της παιζουν δουκισσα,αραβανη,στικουδη,νικ.καρα ισως και η οικονομακου

Αν μου καθοντουσαν και μπορούσα να διαλέξω μονο μια :headbang: :headbang: πάλι Τζούλια θα επέλεγα :grin:

poppop

Μέγας
Εγγρ.
30 Ιουλ 2006
Κριτικές
11
Like
4.591
Πόντοι
4.765
10ρι καθαρό, τὶ νὰ λέμε.

poppop

Μέγας
Εγγρ.
30 Ιουλ 2006
Κριτικές
11
Like
4.591
Πόντοι
4.765
Δεν έχω πάει ακομα στις χώρες τους αλλά η Νοβα παιζει εκτος ανταγωνισμού στην Ελλάδα
στα κυβικα της παιζουν δουκισσα,αραβανη,στικουδη,νικ.ραλλη ισως και η οικονομακου

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
15.011
Πόντοι
6.515

Συνημμένα

• olga2.jpg
    olga2.jpg
    64,7 KB · Εμφανίσεις: 53

chicharito

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2014
Κριτικές
24
Like
3.907
Πόντοι
2.846
Μου τα χαλάτε αγαπητέ.
9ρι η Σκορδά και 10ρι τούτο το απολειφάδι ;
Με  βρισκει  απολυτα  συμφωνω ο  zeljko , ε  οχι  και  10αρι  το  απολειφαδι  η  Τζουλια  Νοβα , απλα  να τονισω  επισης  οτι  γενικα  δεν ειμαι  φαν κορασιδων  οπως  η  Δουκισσα  Νομικου ,  Τζουλια  Νοβα και  Αραβανη παραειναι  τελειες  για τα γουστα μου
    Προτιμω  γενικα πιο  γηινες  φατσες και πιο μετριοκαβλιαρικα  μωρα , ας πουμε  Ευα  Λασκαρη  και Τονια  Σωτηροπουλου  τις  θεωρω  πολυ πιο  τοπ  μουναρες  :hi: :hi: :hi: :hi:

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
184
Like
45.065
Πόντοι
22.266
Με   βρισκει  απολυτα   συμφωνω ο  zeljko , ε  οχι  και  10αρι  το  απολειφαδι  η  Τζουλια  Νοβα , απλα  να τονισω  επισης  οτι  γενικα  δεν ειμαι  φαν κορασιδων  οπως  η  Δουκισσα  Νομικου ,  Τζουλια  Νοβα και  Αραβανη παραειναι  τελειες  για τα γουστα μου
    Προτιμω   γενικα πιο  γηινες  φατσες και πιο μετριοκαβλιαρικα  μωρα , ας πουμε  Ευα  Λασκαρη  και Τονια   Σωτηροπουλου  τις  θεωρω  πολυ πιο  τοπ  μουναρες  :hi: :hi: :hi: :hi:
εγω παλι και την λασκαρηη κ την σωτηροπουλου της θεωρω πιο κοκετες και τελειες ---------------------ειια φαν σοφια λωρεν καρντιναλε μπελουτσι,,,πιο θυληκα

chicharito

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2014
Κριτικές
24
Like
3.907
Πόντοι
2.846
εγω παλι και την λασκαρηη κ την σωτηροπουλου της θεωρω πιο κοκετες και τελειες ---------------------ειια φαν σοφια λωρεν καρντιναλε μπελουτσι,,,πιο θυληκα
Που εισαι  volcanακο  μου ??? Μου εχεις  λειψει  φιλε μου  :- :- :-
  Καλα  Σοφια  Λωρεν  και Κλαουντια  Καρντιναλε  το  πας  σε αλλο  επιπεδο εσυ το πραγμα , μιλας  για  θεοτητες  παγκοσμιου βεληνεκους  και μουναρομουναρες αρχοντικες , χαιρομαι  που τα γουστα  μας  ειναι  τοσο  κοντα φιλε volcano  :hi: :hi: :hi: :hi:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom