Ο ΑΡΕΙΑΝΟΣ
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 20 Οκτ 2010
- Κριτικές
- 127
- Like
- 22.570
- Πόντοι
- 29.667
Καλή μετάδοση, λοιπόν!!!Και το ενα και το αλλο
Καλή μετάδοση, λοιπόν!!!Και το ενα και το αλλο
θέλω 10 μέρες για την πρωτη και 1 μηνα και για τη 2η! Αντε γιατί έχω βαρέσει κόκκινο από την αγαμία!!!Με την πρωτη η μετα τη δευτερη δοση;
Σωστότατος!!! Έτσι πρέπει!! Ήδη μετράω τις μέρες. Η Τζούλια είναι μέσα στις 2-3 προεπιλογέςΝαι αλλά η ανυπομονησία είναι αυτή που μας οδηγεί σε λάθη.
Εγώ το έχω πει ,κάνω πρώτα τις δύο δόσεις και μετά περιμένω δύο εβδομάδες και μετά ορμαω. Μάλιστα η Τζούλια θα είναι από τα πρώτα κορίτσια που θα συναντήσω!!!
Μακαρι να υπηρχε τετοιο εμβολιο.Σωστότατος!!! Έτσι πρέπει!! Ήδη μετράω τις μέρες. Η Τζούλια είναι μέσα στις 2-3 προεπιλογές
Και κάτι ακόμα! Αφού θα το κάνουμε το γαμοεμβόλιο δεν βάζουν και τίποτα μέσα για ΣΜΝ? Να έχουμε το κεφάλι μας ήσυχο κι από αυτό?
Ωρε βυζάρες για χούφτωμα,σώμα για αμαρτίες και μουνακι για σκίσιμο!!!Καληνύχτα μωρουλινια μου
Όλοι αυτό θέλουμε, να ησυχάσουμε αλλά που...Μακαρι να υπηρχε τετοιο εμβολιο.
καλη θα ειναιιιιιιιιι ειδικα οποιος θα ηταν παρωνΚαληνύχτα μωρουλινια μου
Παρών και πηδών.καλη θα ειναιιιιιιιιι ειδικα οποιος θα ηταν παρων
Όλοι αυτό θέλουμε, να ησυχάσουμε αλλά πουΜακαρι να υπηρχε τετοιο εμβολιο.
Άμα ήσουν εκεί, γράψε και μια κριτικήΠαρών και πηδών.
Και πως να κοιμηθούμε.... δυο λόγια για το πρόγραμμα σου και τιμούλες θα μας πεις;Καληνύχτα μωρουλινια μου
Καληνύχτα μωρουλινια μου
Ναι μαναρακι μουΑδυνατισες ή μου φαίνεται?
Καλησπέρα Τζούλια,να μην αδυνατίζεις, ούτε να αδυνατίσεις,η αδυναμία είναι πολύ κακό πράγμα σε μια γυναίκα,η γυναίκα κατά την ταπεινή μου προσωπική άποψη πρέπει να έχει και τα πιασίματα της και το μεγάλο στήθος της!!Ναι μαναρακι μου