Ρε συ φίλε σίγουρα μιλάς για την Τζούλια? Έχεις πάει μαζί της? Τι πίπα δυνατή και παπαριές!! Περισσότερο από το πουτσοκεφαλο δεν έβαλε μέσα! Ασε που τα αρχιδια μόνο με το χέρι τα ακούμπησε! Ασε που το περιβόητο ερωτικό μασάζ είναι λίγο λάδι και λίγο τρίψιμο με τα βυζιά, αφού τελείωσα και έψαχνα το μασάζ! Τα πιο χαμένα 100 ευρώ για 20 λεπτά που λογιστηκαν σαν 1 ώρα. Αφού είχα πάρει το ερωτικό μασάζ και τη μια εκτόνωση. Πρόσωπο συμπαθητικό, σώμα οκ με αρκετά κιλά παραπάνω αλλά σφιχτά και όχι άσχημα. Φιλιά, ίσως καλύτερα να τα αποφεύγουμε γιατί το στόμα της δεν έχει και την πιο ευχάριστη οσμή. Όμως πολύ ξεπετα. Πολύ ξεπετα. Έλεος πια με την προμοτορικη!!!
Όπως είπα και άλλη φορά, μόνο εφόσον έχω άποψη για μία κοπέλα γράφω. Ναι δεν είναι χάλια, αλλά είναι χάλια οι υπηρεσίες που παρέχει.
Αδερφέ μου, ναι, για την Τζούλια μιλάω.
Εμένα και όλο μέσα μου το έβαλε και τα αρχίδια μου ρούφηξε/έγλειψε (πήγε και πιο χαμηλά) και όταν σηκώθηκα να πάω στο μπάνιο μου έριξε ένα μπατσάκι στον κώλο για παιχνίδι και μετά από λίγο ήρθε στην ντουζιέρα και τον πήρε πάλι στο στόμα.
Μασάζ δεν δοκίμασα γιατί κάναμε το πρόγραμμα με τους 2 γύρους όπως λέω και πιο πάνω.
Για την εμφάνιση λέμε τα ίδια. Στα φιλιά δεν με χάλασε τίποτα καθώς πρώτον δεν μύριζε, δεύτερον έπλυνε δόντια και έβαλε listerine μετά το χύσιμο, φαντάζομαι θα το είχε κάνει και πριν έρθει. Η μόνη στιγμή που με χάλασε είναι όταν άναψε τσιγάρο γιατί δεν καπνίζω.
Για το προμόσιον που αναφέρεις δεν απαντάω καν γιατί δεν έχω τίποτα να κερδίσω, κλισέ ατάκα που λέτε όλοι όταν σας χαλάει κάτι. Δεν σχολίαζα ποτέ, απλά έκανα την δουλειά μου μέσω του φόρουμ και τέλος. Απλά τώρα λόγω χρόνου αφού οι δουλειές πάνε χάλια, είπα να γράψω ώστε να βοηθήσω.
Ναι λοιπόν, η κοπέλα μάλλον δεν κάνει για επαγγελματίας, γιατί από ότι φαίνεται βγάζει καύλα και γούστα μόνο όπου νιώθει άνετα. Κάτι που για κοπέλες αυτού του επαγγέλματος δεν πρέπει να ισχύει. Πρέπει σε κάθε ραντεβού να είναι άψογες.
Παρόλα αυτά, εγώ πέρασα μια χαρά και γούσταρα. Όμως δεν την έχω συναντήσει έκτοτε και ίσως δεν την ξανασυναντήσω γιατί ψάχνω κατηγορία MILF, κάτι που σαφώς η Τζούλια δεν είναι.