Τζουλια μασαζ
Call-Girl
- Εγγρ.
- 7 Οκτ 2019
- Like
- 2.926
Καληνύχτα μωρουλινια μου
Δευτέρα έως Σάββατο μαναρακι μουΣαββατοκύριακα δουλεύεις όμορφη;
Ελπίζω να τα πούμε σύντομα. Βασικά μόλις επιστρέψω από διακοπές.Δευτέρα έως Σάββατο μαναρακι μου
Οπότε θες μαναρακι μουΕλπίζω να τα πούμε σύντομα. Βασικά μόλις επιστρέψω από διακοπές.
Τι καυλιάρα που είσαι;?️?Καλημέρουδια μαναρακια μου
Μια φορα περσυ ... τιποτα το σπεσιαλ προς το βαρετο θα ελεγα ... αρκετα τα κιλα της τοτε ... και για το υποτιθέμενο καλο της πακετο 100 € / ωρα .... πολλα τα λεφτα ΑρηΈχει κανείς συναντηθεί μαζί της να μας πει την εμπειρία του; Όχι τίποτα άλλο να ξέρουμε και εμείς οι υπόλοιποι το έχουμε να αντιμετωπίσουμε. Το μωρό πάντως από τις φωτογραφίες φαίνεται τούμπανο.
Καλό μήνα μανάρι μου ναι από 80 στα 100 γιατί 80 το έκανα για το covit ο καθένας κρίνει και αξιολογεί όπως θέλει... Φιλάκια πολλά πολλάΑπο 80 στα 100 ???
????????Καλησπέρα μαναρακια μου για κάποιο λόγο μου διαγράφτηκε 2 φορά η σελίδα μου όλοι με ρωτάτε αν σταμάτησα... Όχι δεν σταμάτησα απλά κάτι γίνετε και δεν ξέρω τον λόγο ελπίζω να μου το φτιάξουν το τοπικ μου και να μην ξανά γίνει αυτό γιατί το θεωρώ πολύ άδικο
Για την καραντινα εννοεις γιατι ο ιος δεν εφυγε.Καλό μήνα μανάρι μου ναι από 80 στα 100 γιατί 80 το έκανα για το covit ο καθένας κρίνει και αξιολογεί όπως θέλει... Φιλάκια πολλά πολλά
Ναι για τότε το είχα κάνει όπως και τώρα κατανοώ την κατάσταση στην οποία βρίσκομαστε όλοι και γιαυτό έκανα εκ νέου μια προσφορά η οποία κάθε ΠαρασκευήΓια την καραντινα εννοεις γιατι ο ιος δεν εφυγε.
Καλημέρα κορίτσι.Καλημέρουδια μαναρακια μου
Καλημέρα όμορφηΚαλημέρα μαναρακια μου κάποιοι μου είπαν ότι η προσφορά δεν τους βολεύει κάθε Παρασκευή και έτσι είπα να το κάνω για άλλη 1 μέρα??πείτε μου πια και αυτή που είναι ποιο πολύ θα την ανακοίνωσω για να ξέρετε ότι εκτός από Παρασκευή θα είναι και η τάδε μέρα... Περιμένω μήνυματακια σας ?
Καλησπέρα μανάρι μουΚαλημέρα όμορφη