dimmits
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 2 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 183
- Like
- 3.254
- Πόντοι
- 8.535
Εξηκίου 18Γεξηκιου18α
Εξηκίου 18Γεξηκιου18α
αλλου γραφουν οτι παντρευτηκε.
αλλου γραφουν οτι παντρευτηκε.
Ακούμε φήμες για περιπτώσεις όπου τέως πόρνες, στον γάμο τους απεδείχθησαν καλές και αφοσιωμένες σύντροφοι...ακυρο αυτο ηταν τελικα για αλλη τζουλια. απλα επειδη εχω ακουσει κι αλλες κυριες να παντρευονται αναρωτιεμαι ποιος μ@@@@@@ τις παιρνει αυτες?
δεν κανει η τζουλια για σπιτι!
κατι ασχετο. το μιχαηλ βοδα 192 ηταν δικο της? πως καταντησε απο δημαρχος κλητηρας?
...
...
...
δεν κανει για αφεντικο αυτη
...
Ο χρήστης-μέλος είμαι εγώ κ.Πύραυλε. Πραγματικά μου το είχε προτείνει εν αιθρία μετά το τέλος μιάς συνάντησης και με ρώτησε αν θα μπορούσα να το αποφασίσω λόγω του ιστορικού της. Εγώ της είπα οτι δεν με ενοχλεί γιατί και το δικό μου είναι παρόμοιο.Συμφωνήσαμε και οι δύο οτι ψάχνουμε την πραγματική αγάπη και οτι θα το σκεφθούμε.Εξ άλλου έχει και μεγάλη προίκα !Σας πληροφορώ ότι η Τζούλια έχει κάνει πρόταση σύναψης σοβαρής σχέσεως σε χρήστη - μέλος του site.
Η πρότασή της ήταν μεταξύ αστείου και σοβαρού, ωστόσο με τον τρόπο της έδωσε πολλά περιθώρια στο χρήστη - μέλος, ώστε αυτός να μπορέσει να το δει σοβαρά, σε περίπτωση που τον ενδιέφερε μια τέτοια προοπτική.
Τόσα χρόνια εργάζεται ακατάπαυστα. Δεν θα έχει αποκτήσει μεγάλη περιουσία ;θα εχει γερο κομποδεμα η γρια!
Έκλεισε γιατί ήταν κοντά σε σχολείοκατι ασχετο. το μιχαηλ βοδα 192 ηταν δικο της? πως καταντησε απο δημαρχος κλητηρας?
Ίσως πρέπει να αλλάξετε το ψευδώνυμό σας, από "Ορεινός Λέων", σε "Πεδινός Γαμβρός".Ο χρήστης-μέλος είμαι εγώ κ.Πύραυλε. Πραγματικά μου το είχε προτείνει εν αιθρία μετά το τέλος μιάς συνάντησης και με ρώτησε αν θα μπορούσα να το αποφασίσω λόγω του ιστορικού της. Εγώ της είπα οτι δεν με ενοχλεί γιατί και το δικό μου είναι παρόμοιο.Συμφωνήσαμε και οι δύο οτι ψάχνουμε την πραγματική αγάπη και οτι θα το σκεφθούμε.Εξ άλλου έχει και μεγάλη προίκα !
Ακούμε φήμες για περιπτώσεις όπου τέως πόρνες, στον γάμο τους απεδείχθησαν καλές και αφοσιωμένες σύντροφοι...
δεν ηταν το μονο.Έκλεισε γιατί ήταν κοντά σε σχολείο