Νέα

Τζούλια Αλεξανδράτου

• Μέλος που άνοιξε το νήμα dantis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 9K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

??

• τζουλια

Ψήφοι: 408 29,9%
  • λοιπες

Ψήφοι: 56 4,1%
  • παρτη μια χτυπα την αλλη

Ψήφοι: 158 11,6%
  • στις αρχιδαρες μου με τις ξεφτιλισμενες

Ψήφοι: 539 39,5%
  • μου ειναι ολες πολυ συμπαθεις

Ψήφοι: 205 15,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    1.366

dimline

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2009
Κριτικές
4
Like
4
Πόντοι
6
Το πρόβλημα δεν είναι  τα βίτσια, ούτε το ότι έκανε  κοπάνα ο μικρός  Ζαγορίτης. Το θέμα  είναι που βρήκε τα χιλιάδες  ευρώ που έδωσε στη Τζούλια (και το  φωτογράφο..και το μάνατζερ!0
Μάλλον τα συμβόλαια του Βατοπεδίου που έκανε  η συμβολαιογράφος μαμά του είναι...
Ζώα  ξυπνήστε!!!!!! με τα λεφτά σας πήδηξε τη  Τζούλια!!!!!!

Πέστα χρυσόστομε....

Τα κλεμμένα τρώγονται πιο εύκολα...

Τυχαίο??? Δεν νομίζω ...
:tickedoff:

stamatis57

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Νοε 2007
Like
1.458
Πόντοι
216
tzoulia.jpg

O γιός του Ζαγορίτη χουφτώνει την κωλάρα της Τζούλιας.

anatolgami

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2006
Κριτικές
3
Like
2.221
Πόντοι
506
Μια τσεπη εχεις... :2funny:
Γαμιοντας σε παει ο πεθερος...

80χρονος πυροβόλησε τον γαμπρό του γιατί πάρκαρε το αυτοκίνητό του δίπλα από το υπνοδωμάτιο του γέροντα

Συνελήφθη λίγο μετά τις 7:30 το πρωί ο 80χρονος στο Σκούλλη της Πάφου, ο οποίος αργά χθες το απόγευμα, για άγνωστους μέχρι στιγμής λόγους, πυροβόλησε με το κυνηγετικό όπλο του εναντίον της οικογένειας του, που καθόταν στο μπαλκόνι της οικίας τους...
Ο 80χρονος βγήκε από το περιβόλι στο οποίο κρυβόταν, προσπαθώντας να ξεφύγει. Ο 80χρονος κρατούσε και το κυνηγετικό του όπλο με άγνωστο αριθμό σφαιριδίων και προσπάθησε να διασχίσει το χωρίο μέσα από ρυάκι αλλά έγινε αντιληπτός από αστυνομικούς που βρίσκονταν στο χωρίο κατά τη διάρκεια της νύχτας.
Ο 80χρονος παραθόθηκε χωρίς να φέρει αντίσταση και μεταφέρθηκε στον Αστυνομικό Σταθμό Πάφου για να δώσει κατάθεση.
Από τον χθεσινό πυροβολισμό σφαιρίδια του κυνηγετικού έπληξαν τον γαμπρό του 80χρονου στα πόδια και στην κοιλιακή χώρα. Διακομίστηκε αρχικά στο Νοσοκομείο Πόλεως Χρυσοχούς και στη συνέχεια στο Γενικό Νοσοκομείο Πάφου, όπου κρατήθηκε για νοσηλεία και σήμερα το πρωί εξήλθε του νοσοκομείου.
Σύμφωνα με πληροφορίες της Αστυνομίας, ο 80χρονος αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα και τον τελευταίο καιρό εξέφραζε παράπονα ότι ο 48χρονος γαμπρός του στάθμευε το αυτοκίνητό του έξω από το παράθυρο του δωματίου, με αποτέλεσμα να ενοχλείται από τα καυσαέρια.

...ΦΟΒΕΡΟ ρεπορτάζ από μια καθημερινή ιστορία του persona...

loytsos

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2009
Like
3
Πόντοι
66
Αυτό δεν είναι χούφτωμα...... Κωλονοσκόπηση λέγεται! :grin: :grin: :grin:
τυχαίο ,δεν νομίζω
επικοινωνούν με τον τρόπο που γνωρίζουν και μπορούν, βέβαια για το παλληκαράκι εχω κάτι ελαφρυντικά και χωρίς να τον γνωρίζω. Η Τσούλα απλώς κανει οτι καλύτερο για αυτήν .Δημοσιότητα, ήτε θετική ήτε αρνητική.Σε κάθε περίπτωση έχει όφελος.

gatik

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2005
Like
42
Πόντοι
16
τυχαίο ,δεν νομίζω
επικοινωνούν με τον τρόπο που γνωρίζουν και μπορούν, βέβαια για το παλληκαράκι εχω κάτι ελαφρυντικά και χωρίς να τον γνωρίζω. Η Τσούλα απλώς κανει οτι καλύτερο για αυτήν .Δημοσιότητα, ήτε θετική ήτε αρνητική.Σε κάθε περίπτωση έχει όφελος.

εχεις ελαφρυντικα για το ...'παλληκαρακι'?? τι ειδους ελαφρυντικα? που ξοδεψε 10000$ για λουλουδια? απο που τα βρηκε ? μηπως ειναι τα λεφτα που εχει σουφρωσει ο μπαμπακουλης του απο τις τσεπες μας??
ειναι μωρο ακομα το καυμενουλικο μωρε....δεν ξερει... :s&m_2: :s&m_1:

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
50
Πόντοι
166
τυχαίο ,δεν νομίζω
επικοινωνούν με τον τρόπο που γνωρίζουν και μπορούν, βέβαια για το παλληκαράκι εχω κάτι ελαφρυντικά και χωρίς να τον γνωρίζω. [size=12pt]Η Τσούλα απλώς κανει οτι καλύτερο για αυτήν .Δημοσιότητα, ήτε θετική ήτε αρνητική.Σε κάθε περίπτωση έχει όφελος.[/size]

:thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:

loytsos

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2009
Like
3
Πόντοι
66
εχεις ελαφρυντικα για το ...'παλληκαρακι'?? τι ειδους ελαφρυντικα? που ξοδεψε 10000$ για λουλουδια? απο που τα βρηκε ? μηπως ειναι τα λεφτα που εχει σουφρωσει ο μπαμπακουλης του απο τις τσεπες μας??
ειναι μωρο ακομα το καυμενουλικο μωρε....δεν ξερει... :s&m_2: :s&m_1:
Εχω ελαφρυντικά γιατί στα 18-19 του χρόνια είναι φύση αδύνατο σκεπτόμενος με το κάτω κεφάλι (ας μην ξεχνάμε πως είμασταν εμείς σε αυτήν την ηλικία) να διαχειριστεί μια Τσούλια.Τα λεφτά βεβαια προέρχονται απο τον μπαμπά ως συνηθως σε αυτές τις ηλικίες.Τα βγάλανε με πολύ κόπο οπότε τα τρώνε ανάλογα.Αφού δεν μπορεί να φάει ο πατέρας το γλυκό το δίνει στο γιό του. :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

gatik

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2005
Like
42
Πόντοι
16
Εχω ελαφρυντικά γιατί στα 18-19 του χρόνια είναι φύση αδύνατο σκεπτόμενος με το κάτω κεφάλι (ας μην ξεχνάμε πως είμασταν εμείς σε αυτήν την ηλικία) να διαχειριστεί μια Τσούλια.Τα λεφτά βεβαια προέρχονται απο τον μπαμπά ως συνηθως σε αυτές τις ηλικίες.Τα βγάλανε με πολύ κόπο οπότε τα τρώνε ανάλογα.Αφού δεν μπορεί να φάει ο πατέρας το γλυκό το δίνει στο γιό του. :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

κρεμασμα στον γαμιολη πατερα του!!! στο συνταγμα!!!

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
κρεμασμα στον γαμιολη πατερα του!!! στο συνταγμα!!!

σιγά ηθικολόγε μην σκίσεις κανένα καλτσόν... αμαν πιά με τις κρεμάλες, τα τσεκούρια, τα καλάσνικωφ κλπ.....

loytsos

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2009
Like
3
Πόντοι
66
οτι θέλουν κρεμασμα όλοι τους, είναι σωστό αλλά για άλλους λόγους πουν δεν αναπτύσονται σε αυτό το θρέντ,
εγώ πάντως ρε παιδιά απόλαυσα!!! τον μπουλουκουμέ τον playstesonakia στο συνέδριο. Πήγε να τους δώσει τα φώτα του.!!! χειροκροτούσαν τα ζώα.!!!! Τελικά νομίζεται να είναι τυχαίο!!!!  ????????? :idiot: :idiot: :idiot: :idiot:

gatik

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2005
Like
42
Πόντοι
16
ενώ εσύ που ξεκίνησες την επανάσταση από το διαδίκτυο είσαι καλύτερα.... αει σα πέρα ρε...

δεν ξερεις την δικια μου επανασταση...'σα περα' ειμαι.
αν την ξεκινησεις και εσυ απο το διαδυκτιο...θα εχεις προσφερει κατι...εστω και κατι μικρο

aapostolos

Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2006
Like
0
Πόντοι
1
Παντως ρε παιδια ωραιο κολοδαχτυλο τις βαζει..... Θα εχει μαθει απο τον πατερα του που μας το βαζει μια χαρα τοσα χρονια.... διδακτικη η πολιτικη ακομα και στον τροπο πως να βαζεις κολοδαχτυλο....

Επισκέπτης
που ξοδεψε 10000$ για λουλουδια? απο που τα βρηκε ? μηπως ειναι τα λεφτα που εχει σουφρωσει ο μπαμπακουλης του απο τις τσεπες μας??
Aλλος χουφτωνει κι αλλος πληρωνει (ο μαλακας ελληνικος λαος). Για δεστε καταντια ρε παιδια....
Αυτοι μας κυβερνουσαν πριν ενα χρονο???
Οχι οτι και τουτοι ειναι καλυτεροι, αντε να γαμηθουνε ομαδικως μαζι με ολες τις οικογενειες και τα σογια τους οι 300 της Βουλης. Νισαφι πια τους σιχαθηκα.
Οσο για την Τζουλια το μονο που εχω να πω ειναι οτι πρεπει να τραβαει ληγμενη κοκαινη, δε δικαιολογειται τετοια  :jerking: συμπεριφορα....

giorgos58

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2008
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
166

Ο μάνατζερ της Τζούλιας απειλεί το ΓΕΕΘΑ με αγωγή 1 εκατ. ευρώ

Με αγωγή απειλεί τώρα ο Μένιος Φουρθιώτης, μάνατζερ της Τζούλιας Αλεξανδράτου, ακόμη και στελέχη του Γενικού Επιτελείου Εθνικής Άμυνας, σύμφωνα με το περιεχόμενο τηλεφωνικής συνομιλίας του με τη zougla.gr. O νεαρός μάνατζερ αναφέρει ότι θα απαιτήσει από όσους τον κατηγορούν το ποσό του ενός εκατ. ευρώ ως αποζημίωση για προσβολή προσωπικότητας δια της δικαστικής οδού.

Ο διάλογος της zougla.gr με τον Μένιο Φουρθιώτη
«Θα μηνυθεί και αυτός που το υπονοεί μέσα από το ΓΕΕΘΑ. Επειδή μου είπε θα ζητήσω αποζημίωση με αγωγή ύψους ενός εκατομμυρίου ευρώ για προσβολή προσωπικότητας.
Εγώ δεν είμαι ο άνθρωπος που πρέπει να γνωρίζω αν επιτρέπεται να μπω κάπου ή όχι.
Εκτός τούτου, δεν πήγα μόνος μου, ούτε και η κυρία Αλεξανδράτου, προσκληθήκαμε. Κατόπιν τούτου υπήρχε φρουρός στην είσοδο. Ούτε ταυτότητα μας ζήτησε ούτε μας είπε ότι απαγορεύεται.
Ο κάθε πολίτης δηλαδή που κυκλοφορεί έξω πρέπει να γνωρίζει ότι απαγορεύεται ή επιτρέπεται; Δεν νομίζω ότι οι ευθύνες είναι σε εμάς αλλά τόσο εκεί που πρέπει να είναι οι ευθύνες.
Για ποιο πράγμα με κατηγορεί το ΓΕΕΘΑ. Επειδή μπήκα μέσα στο πολεμικό μουσείο; Στο πάρκινγκ; Αυτή είναι η κατηγορία;
Δεν καταλαβαίνω το θέμα. Να με καλέσει το ΓΕΕΘΑ να πω τι;»
Το σήριαλ συνεχίζεται...
Αυτός στη Λήμνο και αυτή «στον κόσμο τον δικό της»… κάπως έτσι έπεσαν οι τίτλοι τέλους για το πάρτι στο Πολεμικό Μουσείο.
Σε συνέντευξή της, η Τζούλια Αλεξανδράτου περιέγραψε καρέ – καρέ τι συνέβη εκείνο το βράδυ στο μουσείο. Μετά το νυχτοκάματό της παρέα με το νεαρό στρατεύσιμο, Μάκη Ζαγορίτη, πήγαν σε άλλο νυχτερινό κέντρο και αφού διασκέδασαν μέχρι το πρωί, κατέληξαν στο Πολεμικό Μουσείο.
Μάλιστα, η ξανθομαλλούσα τονίζει πως η ιδέα ήταν του Μάκη Ζαγορίτη και ενώ εκείνη αρχικά αρνήθηκε γιατί βαριόταν, εκείνος επέμενε. Πήγαν στο μουσείο και, όπως περιγράφει η Τζούλια, ο φρουρός όχι μόνο δεν της απαγόρευσε την είσοδο, αλλά της ζήτησε και αυτόγραφο.
Στη συνέχεια, ξύπνησαν τους στρατιώτες για να τους δείξει ο νεαρός Ζαγορίτης ποια συνόδευε. Αφού έκαναν την πλάκα τους, όπως είπε η Τζούλια, με τους στρατιώτες, εκείνη αποχώρησε. Όταν, μάλιστα, ρωτήθηκε για τις άσεμνες φωτογραφίες μέσα στους χώρους του μουσείου, εκείνη απάντησε πως δεν θα ήθελε να το σχολιάσει.
Έτσι, χωρίς σχόλια, βγήκε και η απόφαση του ΓΕΕΘΑ. Ποινή τριάντα ημερών αυστηρής και τριάντα ημερών απλής φυλάκισης στον ναύτη Γεράσιμο Ζαγορίτη για την πλάκα που έκαναν στους στρατιώτες.
Ο γιος του Λευτέρη Ζαγοριτή, μάλιστα, από το κέντρο της Αθήνας θα ταξιδέψει μέχρι την όμορφη Λήμνο και θα μείνει εκεί μέχρι τον Σεπτέμβριο, όταν και ολοκληρώνεται η θητεία του. Όλο αυτό το διάστημα, βέβαια, δεν πρόκειται να βγει από το στρατόπεδο.
Ο Μάκης Ζαγορίτης φαίνεται πως πλήρωσε ακριβά τη νύχτα εκείνη που τόσο πολύ ήθελε να πάει την Τζούλια στο Πολεμικό Μουσείο για να κάνει την πλάκα του.
Βέβαια, μαζί με αυτόν, ποινή φυλάκισης 20 ημερών επεβλήθη και στους δύο στρατιώτες σκοπούς του μουσείου.
Την ίδια ώρα, η «πέτρα του σκανδάλου» δίνει συνεντεύξεις και συνεχίζει τη ζωή της κανονικά σαν να μην άλλαξε τίποτα. Άλλωστε, η Τζούλια δεν είχε καμία συνέπεια για εκείνη τη νύχτα στο μουσείο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom