Νέα

Τζούλια Αλεξανδράτου

• Μέλος που άνοιξε το νήμα dantis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 9K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

??

• τζουλια

Ψήφοι: 408 29,9%
  • λοιπες

Ψήφοι: 56 4,1%
  • παρτη μια χτυπα την αλλη

Ψήφοι: 158 11,6%
  • στις αρχιδαρες μου με τις ξεφτιλισμενες

Ψήφοι: 539 39,5%
  • μου ειναι ολες πολυ συμπαθεις

Ψήφοι: 205 15,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    1.366

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
σε τιποτε,σχεδον..
εγραψες "ολες οι γκομενες οταν θελουν κοκο βρισκουν και συνηθως χωρις κουραση...." & εγω διεγραψα το "συνηθως χωρις κουραση" γιατι οντως δεν χρειαζεται να κουραστουν καθολου αφου οι ελληνες ειναι σαβουρογαμηδες & γαμανε οτι εχει τρυπα στο φτερο..
οχι ολοι ευτυχως αλλα ετσι ειναι ναι....

kaytos

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2007
Like
14
Πόντοι
66
ενταξει αυτοι οι ανθρωποι ειναι κομπλεξικοι και δειλοι..
ειναι πολυ βολικο να κρινεις τον αλλον απο την εμφανιση...ο ωραιος ηλιθιος,σκουλαρικια και τατουαζ =αλητες και τετοια...
ασε ρε...
καλυτερα που δεν ασχολουνται ...χασιμο χρονου.[size=12pt]..κανεις δε θελει διπλα του τετοια ατομα...[/size]

Είναι όμως η πλειοψηφία  :think:

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
Αμα δεν τοχειs το μπλα μπλα.....να χωνεσαι
Αs εισαι και με το σορτσακι και αξυριστοs

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
Θέλουμε δε θέλουμε μας νοιάζει, αφού αποτελούν το περιβάλλον μας...
δεν αποτελουν το περιβαλλον μου...
απλα υπαρχουν γυρω μας...
τα βλεπω...τα σχολιαζω αλλα ως εκει...
μου ειναι παντελως αδιαφοροι τετοιοι ανθρωποι...

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357

sarouman

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2007
Κριτικές
69
Like
535
Πόντοι
7.125
Σκατά! Και μετά λέμε γιατί αναβιώνει η τρομοκρατία...
αλλά κάποια στιγμή θα αφυπνιστούμε από τη μαλακία που μας δέρνει... μας ταϊζουν συνέχεια σκατά, πρεζο-γκόμενες, παρθενοπουτάνες, πουστράκια, και όλα αυτά (απαιτούν) σε high definition... στο σαλόνι μας.
Το θέμα δεν είναι πόσο μάγκας έγινε ο τυπάκος που μπαλαμούτιασε την Τζούλια, αλλά πόσο αποχαυνωμένοι είμαστε εμείς που ενώ μετράμε τα 5ευρα για να γαμήσουμε σε Φυλής και Μεταξουργείο, ασχολούμαστε με το κάθε τσογλάνι που πατάει στις πλάτες μας και στην πλάτη κάθε παιδιού που τρεχει σε ασκησεις και κανει 8ωρες σκοπιες λόγω έλλειψης προσωπικού..
Και το τζογλανοπαιδο φυλάει το Μουσείο μη λακίσουν τα εκθέματα...!

Εγγρ.
14 Μαΐ 2009
Κριτικές
7
Like
2
Πόντοι
66
αλλά κάποια στιγμή θα αφυπνιστούμε από τη μαλακία που μας δέρνει... μας ταϊζουν συνέχεια σκατά, πρεζο-γκόμενες, παρθενοπουτάνες, πουστράκια, και όλα αυτά (απαιτούν) σε high definition... στο σαλόνι μας.
Το θέμα δεν είναι πόσο μάγκας έγινε ο τυπάκος που μπαλαμούτιασε την Τζούλια, αλλά πόσο αποχαυνωμένοι είμαστε εμείς που ενώ μετράμε τα 5ευρα για να γαμήσουμε σε Φυλής και Μεταξουργείο, ασχολούμαστε με το κάθε τσογλάνι που πατάει στις πλάτες μας και στην πλάτη κάθε παιδιού που τρεχει σε ασκησεις και κανει 8ωρες σκοπιες λόγω έλλειψης προσωπικού..
κοψε ρε μαλακα την κλαψα
και κανονισε να καβατζωθεις
μπας και πηδηξεις καμια στα μετρα της τζουλιας
και οχι μονο πεταμενες πουτανιτσες του 20ευρου....

majestic69

Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2009
Κριτικές
4
Like
277
Πόντοι
36
λετε να την πηραν παρτουζα στο πολεμικο μουσειο??

korkonas

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουν 2010
Like
0
Πόντοι
0
λοιπον καρντασια αυτο που εχω να πω ειναι οτι αλεξανδρουτου και καθε μοντελο σαν αυτη και μπαστα μπορεις να τις εχεισ με 2000 ευρω και  πανω και αυτο το ξερω απο εναν φιλο μου γιατρο που κατεβαινει συχνα για σεμιναρια με φαρμακευτικες και μαζι με το δωματιο τους μεγαλογιατρους τους εχουν και οποια βιζιτα θελουν ξενη ελληνιδα μοντελα....και δεν γνωριζω αν ισχυει αυτο που λενε για το hilton οτι κατα στο φουαγιε κανουν πολλες πιατσα απο αυτες...αν κανω λαθος διορθωστε με...

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Τι γίνεται?Νέο βίτσιο είναι αυτό με τα μουσεία και τα αξιοθέατα?  :grin:

Α-Ω

Μέγας
Εγγρ.
15 Σεπ 2009
Κριτικές
14
Like
4.863
Πόντοι
3.715
ρε την ξεκωλιάρα...

Analyst

Μέλος
Εγγρ.
27 Απρ 2009
Like
1
Πόντοι
1

+1000

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.345
Πόντοι
22.785
Άπό νωρίς τό πρωί  παίρνω τηλέφωνο τόν ψυχοθεραπευτή μου,  και δέν άπαντάει στο τηλέφωνο...
[move] :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:[/move]

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
50
Πόντοι
166
Άπό νωρίς τό πρωί  παίρνω τηλέφωνο τόν ψυχοθεραπευτή μου,  και δέν άπαντάει στο τηλέφωνο...
[move] :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:[/move]

Δεν τον βρίσκεις γιατί κάνει συνεδρία στον υιό του μεγαλοστελέχους της Ν.Δ.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom