Επισκέπτης
πιστεύεις ότι μπορείς να πεις παραπάνω;
μαλακιες?
μονο αν ειμασταν εσυ!
υπεροπτη
πιστεύεις ότι μπορείς να πεις παραπάνω;
μαλακιες?
μονο αν ειμασταν εσυ!
υπεροπτη
και γω σ αγαπάω κι ας είσαι μαλάκας.
γιατί πιστεύεις ότι όσοι λένε πολλά εδώ μέσα έχουν μυαλό;πιστεύεις ότι μπορείς να πεις παραπάνω;
γιατί πιστεύεις ότι όσοι λένε πολλά εδώ μέσα έχουν μυαλό;
δεν είναι και τίποτα δύσκολο, απλά θα εντάξω στο λεξιλόγιο μου το
"κλάψεεεεεεεεεε"
"άη γαμήσουυυυυυυυυυ"
"δεν είσαι ούτε τρίχα από τα αρχίδια μου"
"δε γαμάω στράκια λέμε"
"χου ρε"
"γκεμπελίσκοι"
"παπάρα"
είναι πλούσιο το λεξιλόγιο, ας είναι καλά ο μπαμπινιώτης... 100 ευρώ μου έφαγε αλλά νιώθω ήδη πιο ευφραδής
επειδή όσο μεγαλώνεις μαθαίνεις αν θες ρίξε και μια ματιά εδώ.
υπάρχει και η ομορφιά από επιστημονικής πλευράς... ανεξάρτητα από τις διαστροφές του καθενός.
[glow=red,2,300]εφαρμόστε την τεχνική αυτή στην μάπα της ιουλίας[/glow] και αποφασίστε με ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΑ κριτήρια αν είναι όμορφη ή όχι
http://[URL unfurl="true"]www.world-mysteries.com/sci_17mask3.jpg[/img[/URL]]
Υ.Γ. αν δεν μπορείς να αποδείξεις αυτό που λες με κάποιον τρόπο παραμένει μία υποκειμενική άποψη(λάθος ή σωστή , fifty-fifty) που παίζει με την λέξη "υποκειμενικά", εκτός και αν πήρες τους δρόμους και έκανες γκάλοπ.
[/quote]το κανα!! :dancing:
τι λετε μοιαζει????την πετυχα??? :dancing:
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
πςςςςςςςς ιδια ειναι!!!το κανα!!
τι λετε μοιαζει????την πετυχα???
ρε μάστορα αυτή είναι η λίλατο κανα!!
τι λετε μοιαζει????την πετυχα???
επειδή όσο μεγαλώνεις μαθαίνεις αν θες ρίξε και μια ματιά εδώ.
υπάρχει και η ομορφιά από επιστημονικής πλευράς... ανεξάρτητα από τις διαστροφές του καθενός.
εφαρμόστε την τεχνική αυτή στην μάπα της ιουλίας και αποφασίστε με ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΑ κριτήρια αν είναι όμορφη ή όχι
http://[URL unfurl="true"]www.world-mysteries.com/sci_17mask3.jpg[/img[/URL]]
Υ.Γ. αν δεν μπορείς να αποδείξεις αυτό που λες με κάποιον τρόπο παραμένει μία υποκειμενική άποψη(λάθος ή σωστή , fifty-fifty) που παίζει με την λέξη "υποκειμενικά", εκτός και αν πήρες τους δρόμους και έκανες γκάλοπ.
[/quote]Καλο το αρθρο.Αλλα , πως μπορεις να αντικειμενικοποιησεις την ομορφια π.χ. στην μουσικη ?
έχω πολύ λίγες έως μηδαμινές γνώσεις μουσικής.Καλο το αρθρο.Αλλα , πως μπορεις να αντικειμενικοποιησεις την ομορφια π.χ. στην μουσικη ?
εσύ ξέρεις.για να το λες εσύ έτσι θα ναι...........
στείλε και καμμιά βοήθεια γιατί δεν την παλεύω.......
Υ.Γ.
τα ποσοστά πώς τα υπολόγισες;
έχεις βάλει ταχύμετρο;
δεν σε πιάνω........Ρε παίχτη, σόρυ κιόλας αλλά, από άποψη χρόνου τουλάχιστον, κοίτα πού παίζεις
Περνάει κι αυτός πολύ χρόνο στο σάιτ και δεν έχει νόημα να την λέει σε κάποιον γι' αυτό τον λόγο(έτσι κι αλλιώς δηλαδή δεν είχε)δεν σε πιάνω........
σπουδάζω προγραμματιστής οποτε οτιδήποτε κάνω, διάβασμα/project, παιρνώ άρκετές ώρες κάθε μέρα στον υπολογιστή και πάντα ένας browser είναι ανοιχτός.Ρε παίχτη, σόρυ κιόλας αλλά, από άποψη χρόνου τουλάχιστον, κοίτα πού παίζεις