LION7
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 16
- Like
- 10.297
- Πόντοι
- 8.645
Γιατί, τόσο καιρό τι κανεις;αυτο που κανεις εσυ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ μπορω να το κανω κ γω...
δεν ειναι δυσκολο...
Γιατί, τόσο καιρό τι κανεις;αυτο που κανεις εσυ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ μπορω να το κανω κ γω...
δεν ειναι δυσκολο...
η ομορφια ειναι υποκειμενικη φιλε μου......
αλλα τα ματια του λαγου κι αλλα της κουκουβαγιας !!!!!
η καθε γυναικα και ο καθε ανδρας εχει την δικη του ομορφια και χαρη
Μετα μην περιμενετε σε ενα στουντιο η σε εναν οικο ανοχης να βρειτε φωτομοντελο !!!!!!!!!!
ΕΛΕΟΣ ΔΗΛΑΔΗ.............
εσύ εκεί να γιορτάσεις ντέ και καλά τον Αη φρύδη 2 φορές το χρόνο.Κι άμα της βγάλουν όλο το φρύδι απ' αυτό που 'χει μείνει θα 'ναι αντικειμενικά άφρυδη
υπάρχουν και αντικειμενικά κριτήρια.
Η Τζούλια είναι ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΑ ΟΜΟΡΦΗ και η ΜΠΕΛΛΟΥ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΑ ΑΣΧΗΜΗ.
Πώς να το κάνουμε τώρα.
αυτή είναι η ζωή.
Και η Τζούλια ΜΕ ή ΧΩΡΙΣ πρέζα, ΜΕ ή ΧΩΡΙΣ μέικαπ, όσες ΧΟΛΕΣ και ΚΟΜΠΛΕΞ να βγάλετε είναι ΑΚΟΜΑ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΑ ΟΜΟΡΦΗ.
πες τα ρε κομπρεσορατευπάρχουν και αντικειμενικά κριτήρια.
Πώς να το κάνουμε τώρα.
αυτή είναι η ζωή.
Και η Τζούλια ΜΕ ή ΧΩΡΙΣ πρέζα, ΜΕ ή ΧΩΡΙΣ μέικαπ, όσες ΧΟΛΕΣ και ΚΟΜΠΛΕΞ να βγάλετε είναι ΑΚΟΜΑ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΑ ΟΜΟΡΦΗ.
δεν ειναι ο ασπρουληςsymfvνω με [glow=red,2,300]γουαιτυ[/glow] φυσικα...
φανατικ δεν εχει νοημα να συνεχισω...οι παρωπιδες σου με ενοχλουν πολυ..
παω να δω το american gigolo...
πες τα ρε κομπρεσορατε
δημιουργουν μια εν γενει και υποσυνειδητα απομυθοποιηση της εκαστοτε ''τζουλιας'' γιατι δεν θα μπορεσουν ποτε τους να αποκτησουν ποτε κατι τετοιο...
*τωρα τελευταιως αρχιζω και συμφωνω πλειστακις με την αφεντια σου...
περιεργο :-
μεγαλώνεις και συντάσσεσαι με το σωστό.
πςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςεπειδή μερικοί ζείτε 24 ώρες το 24ωρο σε φόρουμ και παπαρολογείτε ασύστολα θέλω να σας ενημερώσω ότι αυτή που λέτε εδώ όμορφη είναι το μέσο 18χρονο-20χρονο αμερικανάκι που κάνει διακοπούλες στην κρήτη,
καλά και εσύ πας φιρί φιρί.μαλιστα κυρ αινσταιν!
οσο συμφωνουμε μαζι σας ειμαστε σωστοι
δεν λέω ότι τα έχω δει όλα... δεν έχω δει άνθρωπο με αρχίδια στο κεφάλι.... ψήνεσαι να μου στείλεις φωτό σου;πςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςς
τι λες ρε 20άρη που ταχεις δει όλα ως φοιτητάκος.....
ρισπέκτ ρε τιτανοτεράστιε.
πςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςς
τι λες ρε 20άρη που ταχεις δει όλα ως φοιτητάκος.....
ρισπέκτ ρε τιτανοτεράστιε.
καλά και εσύ πας φιρί φιρί.
μην του πας κόντρα γιατί θα φέρει τον πατέρα του και τα εκατομύριά του και την εταιρία του και την ορθογραφία του.
επειδή όσο μεγαλώνεις μαθαίνεις αν θες ρίξε και μια ματιά εδώ.υπάρχουν και αντικειμενικά κριτήρια.
Πώς να το κάνουμε τώρα.
αυτή είναι η ζωή.
δεν λέω ότι τα έχω δει όλα... δεν έχω δει άνθρωπο με αρχίδια στο κεφάλι.... ψήνεσαι να μου στείλεις φωτό σου;
http://[URL unfurl="true"]www.icanhazfishtaco.com/wp-content/uploads/2009/11/manthong.jpg[/img[/URL]]λες πολλά όμως και δεν είσαι ούτε μια τρίχα ακόμα απ τ αρχίδια μου.
για το δεύτερο κοίτα στον καθρέπτη......
δεν λέω και πολλά. ούτε το 1/10 δεν έχω πει από αυτά που λες