You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Τζούλια Αλεξανδράτου
- Μέλος που άνοιξε το νήμα dantis
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 9K
- Εμφανίσεις 2M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)
oxi_o_nwntas
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Νοε 2009
- Κριτικές
- 2
- Like
- 11
- Πόντοι
- 16
απο τι θελεις να ηταν?δεν την βλεπεις????αυτη βλεπει τον κουβα με τη κοκα και ξεχνιεται και βαζει ολο το κεφαλι μεσα.αφου και η μουρη της κατασπρη ειναι.
Η εντύπωσή μου είναι ότι η κόκα είναι speed, και δε σε κάνει να δείχνεις κοιμισμένος όπως αυτό που είδα.
Αλλά δεν είμαι ειδικός.
Επισκέπτης
Ας αφήσουμε ότι είδε το... Στράτο Διονυσίου!
Δύσκολο είναι?
Κι εγώ κάποια στιγμή που έπαιρνα αντιβίωση και ήπια κάτι μπόμπες στο Λώρα είχα δει το Μπρέζνιεφ
1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 13
- Πόντοι
- 866
Η εντύπωσή μου είναι ότι η κόκα είναι speed, και δε σε κάνει να δείχνεις κοιμισμένος όπως αυτό που είδα.
Αλλά δεν είμαι ειδικός.
μια χαρά τα λες......
ο συνδυασμός με αλκοόλ έχει βέβαια παρόμοια αποτελέσματα.....
Η γκόμενα μπορεί και να είχε να κοιμηθεί 2 24ωρα...............
Συμφωνώ απόλυτα. Σκέτη αηδία η τύπισα....Παίδες εγώ δεν παρακολουθώ όλες αυτές τις εκπομπές που λέτε, αλλά είδα τα αποσπάσματα που έβαλε απόψε ο Λαζόπουλος στο Αλ Τσαντίρ.
Είναι απορίας άξιο πως το ραδιοτηλεοπτικό συμβούλιο (ΕΣΡ) επιτρέπει να εμφανίζονται ΤΟΣΟ έντονα μαστουρωμένα άτομα σε δημόσια θέα. Όταν μάλιστα η εν λόγω είναι "πρότυπο" για πολλά κοριτσάκια που θέλουν να ακολουθήσουν το δρόμο της.
Διότι η κυρία ήταν (από αυτό το λίγο που είδα - όσο έβαλε ο Λαζόπουλος) εντελώς πίτα. Δε μπορούσε να μιλήσει. Ας αφήσουμε ότι είδε το... Στράτο Διονυσίου!
Η εμπειρία μου δέν αρκεί να με κάνει να διακρίνω από τι ήταν "high", δε νομίζω να ήταν από οινόπνευμα πάντως.
jasonbecker
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Ιαν 2008
- Κριτικές
- 1
- Like
- 5
- Πόντοι
- 6
απο τι θελεις να ηταν?δεν την βλεπεις????αυτη βλεπει τον κουβα με τη κοκα και ξεχνιεται και βαζει ολο το κεφαλι μεσα.αφου και η μουρη της κατασπρη ειναι.
Κανονικα.
Οπως ο Al Pacino στο Scarface.
mounopanas
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Νοε 2009
- Like
- 2
- Πόντοι
- 6
κακιεςΚανονικα.
gianevan
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 15 Φεβ 2009
- Like
- 5.780
- Πόντοι
- 1.206
Tα φρύδια της, που έχουν πάει;
Τα φρύδια πες τα ξύρισε, η πρώτη βλαμμένη θα ήταν; Και η Τσιγκολελέτα τα ξυρίζει!
Τα μαλλιά που της πέφτουν;
oxi_o_nwntas
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Νοε 2009
- Κριτικές
- 2
- Like
- 11
- Πόντοι
- 16
ρε παιδιά το χετε γαμήσει!
δε λέω...δεν είναι όπως ήταν...αλλα οποια κοπέλα και να βαφτεί μ αυτά τα χρώματα σαν άρρωστη θα φαίνεται...
δε λέω...δεν είναι όπως ήταν...αλλα οποια κοπέλα και να βαφτεί μ αυτά τα χρώματα σαν άρρωστη θα φαίνεται...
zaraboukas
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Ιαν 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
ζαπρέεεεεε σε λέεεεεεε
loukritia!
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Δεκ 2008
- Like
- 14
- Πόντοι
- 366
ειναι μοντελο κ εχει γυρω της τους καλυτερους μακιγιεζ κ κομμωτες.ρε παιδιά το χετε γαμήσει!
αν δε βαφετε αυτη καλα ποιος θα βαφετε?η θειτσα μου;!
εγω παντως την λυπαμαι πια..
ευχομαι να γινει καλα κ να σταθει ξανα στα ποδια της....
κριμα...
gianevan
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 15 Φεβ 2009
- Like
- 5.780
- Πόντοι
- 1.206
Το πως φαίνεται είναι το χειρότερο ή το που δεν μπορεί να βάλει τρεις λέξεις στην σειρά για να φιάξει μια στοιχειώδη φράση;
boomb
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιαν 2009
- Like
- 18
- Πόντοι
- 166
ποια χρώματα δηλαδή?
δεν μπορεί να βάλει κάτι άλλο, άμα βάλει κάτι πιο σκούρο θα είναι σαν την χάλι μπέρι στο εξ μεν, άμα βάλει κάτι πιο κοκκινωπό θα είναι σαν χωνάκι φράουλα με σαντιγί επάνω.
Δε φταίει το μακιγιάζ, φταίει ότι προσπαθεί να καλυφτεί πίσω από το σοβά αλλά δεν μπορεί
oxi_o_nwntas
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Νοε 2009
- Κριτικές
- 2
- Like
- 11
- Πόντοι
- 16
το πως φαίνεται τύπε μουΤο πως φαίνεται είναι το χειρότερο ή το που δεν μπορεί να βάλει τρεις λέξεις στην σειρά για να φιάξει μια στοιχειώδη φράση;
nacho_scocco
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 3
- Like
- 192
- Πόντοι
- 16
Άσχετο αλλά ατελειώτα respect αρμόζουν στον tony montana όση σκόνη κια να σνιφάριζε...Κανονικα.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 62
- Εμφανίσεις
- 4K
- Απαντήσεις
- 14
- Εμφανίσεις
- 1K
- Απαντήσεις
- 215