loukritia!
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Δεκ 2008
- Like
- 14
- Πόντοι
- 366
αν μου το αιτιολογησεις θα το δεχτω χωρις αντιρρηση.επισης εισαι και μεγαλη πουτανοψυχη να ξερεις.
αν μου το αιτιολογησεις θα το δεχτω χωρις αντιρρηση.επισης εισαι και μεγαλη πουτανοψυχη να ξερεις.
Τύπε είχα σκεφτεί να προτείνω τον dr.Whitey για ειδικό στα θέματα συμπεριφορών που κατά καιρούς μας δυσκολεύουν.
Έχω παρακολουθήσει διαλέξεις του στα πολιτικά θέματα και θεωρώ ότι η προσέγγιση του θα μας χρησιμεύσει αρκετά σε αναρχοαριστεροαξυριστογκόμενες. Ειδικά σε πρώτες γνωριμίες νομίζω ότι θα μπορούμε να εξάγουμε χρήσιμα συμπεράσματα για το ποιόν των νέων μας μαθητριών.
το μαλακισμενο σου μυαλο νομιζει οτι τα ξερει ολα.αν μου το αιτιολογησεις θα το δεχτω χωρις αντιρρηση.
ο whitey ειναι μυστηριος τυπος,τυπε να ξερεις.
δεν ειναι ακομα για ειδικες αποστολες.
ναι αλλα αυτο δε με κανει πουτανοψυχη...το μαλακισμενο σου μυαλο νομιζει οτι τα ξερει ολα.
ενω το μονο που ξερεις,ειναι να μετρας πουτσοτριχες,και αυτες μεχρι το 10
Πάντως η λουκ θα αποτελούσε ένα δυνατό τεστ για τον οποιοδήποτε.Επίσης τον τελευταίο καιρό ο παπατσόλο δείχνει ότι χάνει το δρόμο του.
Οι ανάγκες τρέχουν και το καθηγητικό team είναι σε απόγνωση
εισαι κακιασμενη ζηλιαρα και πουταναρα.ειδες οτι δεν μπορεις να τα βαλεις με την σχολη και πουλας μαγκιες με πουστικο τροπο.να ξερεις οτι ολοι οι καθηγητες τις σχολης ξερουν οτι εισαι σκουλικι,και δεν σε περνουν στα σοβαρα. εχεις βαλθει να κανεις ζημια στην σχολη.αλλα οπως καταλαβαινεις δεν μπορεις να καταφερεις κατι τετοιο.λουκ παρε χαμπαρι οτι για τι σχολη εισαι ενα μουνοπανο λερωμενο.ναι αλλα αυτο δε με κανει πουτανοψυχη...
απλα ηλιθια...
το πουτανοψυχη αιτιολογησε...
φανταζομαι οτι ξερεις οτι το θρεντ της σχολης εχει να ανεβει κατι μερες...εισαι κακιασμενη ζηλιαρα και πουταναρα.ειδες οτι δεν μπορεις να τα βαλεις μρ την σχολη και πουλας μαγκιες με πουστικο τροπο.να ξερει οτι ολο οι καθηγητες τις σχολης ξερουν οτι εισαι σκουλικι,και δεν σε περνουνβ στα σοβαρα. εχεις βαλθει να κανεις ζημια στην σχολη.αλλα οπως καταλαβαινεις δεν μπορεις να καταφερεις κατι τετοιο.λουκ παρε χαμπαρι οτι για τι σχολη εισαι ενα μουνοπανο λερωμενο.
α!σε ποιον πουλησα μαγκια με πουστικο κιολας τροπο?εισαι κακιασμενη ζηλιαρα και πουταναρα.ειδες οτι δεν μπορεις να τα βαλεις με την σχολη και πουλας μαγκιες με πουστικο τροπο.να ξερεις οτι ολοι οι καθηγητες τις σχολης ξερουν οτι εισαι σκουλικι,και δεν σε περνουν στα σοβαρα. εχεις βαλθει να κανεις ζημια στην σχολη.αλλα οπως καταλαβαινεις δεν μπορεις να καταφερεις κατι τετοιο.λουκ παρε χαμπαρι οτι για τι σχολη εισαι ενα μουνοπανο λερωμενο.
φανταζομαι οτι ξερεις οτι το θρεντ της σχολης εχει να ανεβει κατι μερες...
κ οτι δεν εχω γραψει καν...
τι ζημια να κανω στην σχολη?!
στο ιντερνετ ημαστε...θυμασαι?
παντως αληθεια..εχεις πιει?
δε σου θυμωνω..απλα αναρωτιεμαι...
γιατι ρε γουατυ?ποτε μαλωσα παλιοτερα?Το συμπερασμα ειναι οτι ο γκομενος σου σε γαμησε καλα τελευταια.
Εισαι γαληνια και ανεκτικη σε καθε προσβολη.Μια προοδος ειναι και αυτη
α!σε ποιον πουλησα μαγκια με πουστικο κιολας τροπο?
mpa...δε ψηνομαι....λουκριτια παταβουρα εγω ειμαι μια χαρα.εσυ απο καιρο θελεις να δημιουργεις προβληματα στην σχολη. η σχολη πουτανες σαν και εσενα συναντησε πολλες στο δρομο τις.το αποτελεσμα ειναι να γινουν ολες καθαριστριες τις σχολης.το μονο που εχεις να κανεις,ειναι να καταθεσεις τα χαρτια σου, μηπως και σε παρουμε για καθαριστρια
σε τι?mpa...δε ψηνομαι....
αλλα δε μου απαντας...
σε οτι σε ρωτησα 2 ποστ πιο πανω...σε τι?
εισαι βρωμιαρα ρε λουκριτια.σε οτι σε ρωτησα 2 ποστ πιο πανω...
1.δε στο ζητησα...εισαι βρωμιαρα ρε λουκριτια.
δεν γαμω πατσαβουρες να ξερεις.
σορρυ αλλα δεν γινετε.
σε τι?
ποσο μαλακισμενη μπορει να εισαι τελικα?1.δε στο ζητησα...
2.υπεκφευγεις αλλα οκ...δικαιωμα σου να μην απαντησεις...
3.που ειναι οι αλλοι να πουμε καμια μαλακια...
βαριεμαι...