arwstaki10
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Ιουλ 2021
- Κριτικές
- 11
- Like
- 1.240
- Πόντοι
- 376
συζει πολλα χρονια μ ενα τυποΜιας και αναφέρθηκε, που χάθηκε η Πετρουλα;;
συζει πολλα χρονια μ ενα τυποΜιας και αναφέρθηκε, που χάθηκε η Πετρουλα;;
Τα εγκατέλειψε έχει δηλώσει...Απίστευτο μωρόΜιας και αναφέρθηκε, που χάθηκε η Πετρουλα;;
Κάπως έτσι . Τωρα έτσι όπως έγινε ούτε δωρεάν δεν την πηδαγα και ας είμαι άνω των 50 . Σίχαμα ..ετσι ακριβως...κριμα το παρταλι...
γλυκαθηκε με τα 200.000 που πηρε με την τσοντα της, τα εφαγε γρηγορα κανωντας σπαταλες και χοντρες μαλακιες, μετα δεν ειχε να φαει και εμπλεξε με τα ναρκωτικα και εγινε οπως εγινε...
Δεν την λυπαμαι καθολου ομως...
Και εσύ Γλυφαδιώτης?Παιδιά είχα την τύχη να την γνωρίζω πριν αρχίσει να κάνει ότι έκανε μιας και έμενα ακριβώς απέναντι της . Μιλάμε για το ΚΟΡΜΙ αλλά από μυαλό να κλαίνε και οι ρέγγες .Οι δικοί της έχουν τεράστια ευθύνη για το κατάντημα της .
Αλλού έμενε πριν την Γλυφάδα ,,,,Και εσύ Γλυφαδιώτης?
Σαν τις κατσαρίδες είστε....
?Αλλού έμενε πριν την Γλυφάδα ,,,,
Άλιμος ,Άνω Καλαμάκι.
Ψινάκης;Όσο τη μανάτζαρε ο Ψινάκης καλά το πήγαινε μετά τα γάμησε όλα.
Ψινάκης;
Πού κολλάει;
Μάλλον μπερδεύτηκες.
Το άρθρο πάσχει από παντού.Η Τζούλια "σούταρε" τον Ψινάκη!
Αγαπημένε μου Σωτήρη,«Αχός βαρύς ακούγεται, πολλά κανόνια πέφτουν Ηλία μου», διότι να βγει και να πει ο Sakis Ρουβάς ότι σε σούταρε, είναι κάτι που ψιλό ? καταπίνεται Αγαπημένε μου Σωτήρη,«Αχός βαρύς ακούγεται, πολλά κανόνια πέφτουν Ηλία μου», διότι να βγει και να πει ο Sakis Ρουβάς ότι σε...m.womenonly.gr
τυπε σου βαζει ενα αρθρο για να σου αποδειξει την επαγγελματικη συνυπαρξη ψινακη-τζουλιας που αμφισβητησες. Το τι γραφει το αρθρο περι σουταρισματος μπορει να ειναι πιπες, το οτι την μανατζαρε για μια περιοδο ειναι δεδομενο ομωςΤο άρθρο πάσχει από παντού.
Μην πιστεύεις ό,τι διαβάζεις.
Μάλιστα.τυπε σου βαζει ενα αρθρο για να σου αποδειξει την επαγγελματικη συνυπαρξη ψινακη-τζουλιας που αμφισβητησες. Το τι γραφει το αρθρο περι σουταρισματος μπορει να ειναι πιπες, το οτι την μανατζαρε για μια περιοδο ειναι δεδομενο ομως
εμφανισεις, φωτογραφησεις, συνεντευξεις... μεχρι και τραγουδιστρια το επαιζε. Τι ρωτας τωρα; Να σου βρουμε υπογεγραμμενες τις συμφωνιες που της εκλεισε;Μάλιστα.
Αφού το κατέχετε τόσο καλά και πιστεύετε ότι σας σερβίρουν, θέλεις να μας πεις τι ακριβώς συμφωνίες έκλεισε για την Τζούλια ο Ψινάκης;
Συναυλίες; Μπουρδέλα; Τι ακριβως;
Καλώς ήλθες στον πλανήτη μας.Που χάθηκε αυτή η ψυχή η Τζούλια ρε γμτ