pipadoros
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 9
- Like
- 1.838
- Πόντοι
- 216
Τύπε έχεις info για Αλεξάνδρου; Ψήνομαι.δουλευει κανονικοτατα
Τύπε έχεις info για Αλεξάνδρου; Ψήνομαι.δουλευει κανονικοτατα
Ε εννοείται μας έχει τύχει. Σε στριπ ήταν συνηθισμένο όταν σου χορεύει η γκόμενα μετά από λίγο να σου φεύγουνεχει τυχει σε κανεναν αλλον ?
στα 18 μου ειχα παει σε ενα στριπτιζαδικο στο εξωτερικο ,
και ηρθε μια τρομερη μουναρα , μου τρεχανε τα σαλια ,
και με το που εκατσε πανω στην πουτσα μου στον χορο , εχυσα μεσα στο παντελονι κατευθειαν
6 ευρω αν θελειεχει κοψει τα βυζια μιλαμε για πλακα ουτε ασσος δεν ειναι αντρικο στηθος..και θελει και 600 βρε ουυυστττ
Με τόσες χρήσεις και καταχρήσεις επόμενο ήταν.Στο δικαστήριο Φουρθιώτης-Αλεξανδράτου για τα 200.000 ευρώ της Τζούλιας που έκαναν «φτερά»
«Αυτός με έκλεψε, γνώριζε τους κωδικούς» κατέθεσε το μοντέλοwww.protothema.gr
Τέρμα ηλιθια η κοπέλα! Στα ορια της εγκεφαλικής βλάβης!
Κάποτε πουλούσε το κορμί. Τώρα πουλάει το όνομαΠιάνει ακόμα 600 η Τζούλια;
Δηλαδή στα ντουζένια της πόσα έπιανε;
ετσι ακριβως...κριμα το παρταλι...Αν δεν ηταν πυροβολημενη θα εκανε High-class βίζιτες σε Ελλάδα, Ντουμπαι κ.α. και θα ειχε βγαλει λεφτα με το τσουβαλι.
Εκανε την τσοντα, έμπλεξε με τον πουστη και καταστράφηκε.
Ο καθένας όπως στρώνει έτσι κοιμάται φίλε μου ...ετσι ακριβως...κριμα το παρταλι...
γλυκαθηκε με τα 200.000 που πηρε με την τσοντα της, τα εφαγε γρηγορα κανωντας σπαταλες και χοντρες μαλακιες, μετα δεν ειχε να φαει και εμπλεξε με τα ναρκωτικα και εγινε οπως εγινε...
Δεν την λυπαμαι καθολου ομως...
Με αυτά που έκανε τέτοια αποτελέσματα έπρεπε να περιμένειΟ καθένας όπως στρώνει έτσι κοιμάται φίλε μου ...
Μιας και αναφέρθηκε, που χάθηκε η Πετρουλα;;δυσκολο να υπαρχει εστω κι ενας στη χωρα που τον την εβρεξε για παρτυ της.
την θυμαμαι στο καραμελα να 'τραγουδα" με το baby doll.
ενας φιλος την ειχε για μηνες στη βιλλα του, επι ρεβη.
ηταν και η Πετρουλα μαζι, η οποια τελικα εμεινε σπιτι για χρονια, βασικα ακομα μενει.