nickpie2008
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 15 Ιουλ 2010
- Like
- 5.303
- Πόντοι
- 1.106
Trollαρει ρε
για οσους ενδιαφερονται
Να φτιαξει το μικροφωνο...
Τι να ψάχνει το κορίτσι ?
600 μόνο για το όνομα είναι πολλαΔεν θυμίζει σε τίποτα τον παλιό καλό της εαυτό, παρόλα αυτά θα έσπαγα τον κουμπαρά μου για πάρτη της έτσι για να εκπληρώσω άλλη μια παιδική μου φαντασίωση! Επιφυλάσσομαι για το κοντινό μέλλον.
δυστυχως ειναι πανω απο 600.Εκτοσ και αν την ετυχεσ στισ εκπτωσεις600 μόνο για το όνομα είναι πολλα
δυστυχως ειναι πανω απο 600.Εκτοσ και αν την ετυχεσ στισ εκπτωσεις
Απο τα 600 ποθ ειχεσ πει μεχρι τα 9.000 ειναι μεγαλη διαφορα.λολ.Παντωσ μονο το ονομα ανεβαζει το κασε της αν και μεταξυ μασ γιατι να παρεισ τη τζουλια αφου με 850 εως 1100 κλεινεις μια πορνοσταρ για αγρια βιτσια για σκ.Ισχύει, το 2012 ήμουν γι επαγγελματικούς λόγους στην Αγγλία σε μια πόλη έξω από το Λονδίνο και την είχα πετύχει μαζί με έναν Ελληνοκύπριο επιτυχημένο δικηγόρο της περιοχής. Ρώτησα κάποιους Έλληνες γνωστούς που ηταν μόνιμοι κάτοικοι πως την είχε κλείσει για σ/κ μαζί με αεροπικα εισιτήρια 6,000λιρες Αγγλίας (δηλαδή με τότε αναλογία 9χιλιαδες ευρώ περίπου).
Δεν εγγυωμαι την φερεγγυότητα του ποσού αλλά σίγουρα παίρνει πολλά λόγω ονόματος.
Εχςι κανει κωλαρα η μεριλιν. Πηρε λιγα κιλα και εφτιαξε. Πολυ ακριβη ομως και με κινδυνο να βγει παλτο.
Απο τα 600 ποθ ειχεσ πει μεχρι τα 9.000 ειναι μεγαλη διαφορα.λολ.Παντωσ μονο το ονομα ανεβαζει το κασε της αν και μεταξυ μασ γιατι να παρεισ τη τζουλια αφου με 850 εως 1100 κλεινεις μια πορνοσταρ για αγρια βιτσια για σκ.
χαζεψαν ολοι στο καζινο :S :S :S ...
χαζεψαν ολοι εκει μεσα...
Το μουνι της εκεινο το βράδυ πρεπει να εκανε μεγαλυτερο τζιρο και απο το ιδιο το καζινο :S :S :S