napoleonV1
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 9 Αυγ 2016
- Κριτικές
- 69
- Like
- 8.010
- Πόντοι
- 24.436
Με το μέτρο πάει τύπε;Μόλις τον δει θα κόψει την τιμή
Με το μέτρο πάει τύπε;Μόλις τον δει θα κόψει την τιμή
Δεν λέω για τους μαύρους , αλλά γενικά , το πως την άφησαν και μπηκε στα ναρκωτικά ,την πορνεία , πως την διαμόρφωσαν ώστε να λέει μαγκιά μου που είμαι πουτάνα κ.α.Μιλάμε για γκραν μαλάκα πατέρα!Βλέπει την κόρη του να πεθαίνει (σε δημόσια θέα) και δεν κάνει τίποτα .Αυτός είναι χειρότερος και από την Αιμιλία! :SΜα γιατί το λες αυτο τύπε;;; Μπορεί οι μαύροι να ήταν καλά παιδιά...
Δεν λέω για τους μαύρους , αλλά γενικά , το πως την άφησαν και μπηκε στα ναρκωτικά ,την πορνεία , πως την διαμόρφωσαν ώστε να λέει μαγκιά μου που είμαι πουτάνα κ.α.Μιλάμε για γκραν μαλάκα πατέρα!Βλέπει την κόρη του να πεθαίνει (σε δημόσια θέα) και δεν κάνει τίποτα .Αυτός είναι χειρότερος και από την Αιμιλία! :S
[/quote
Aν δεν υπηρχαν τετοιοι γονεις,
δεν θα υπηρχαν πουτανες ρε φιλε!!!
Τύπε μου και από την καλύτερη οικογένεια να είσαι εύκολα μπορεί να πάρεις λάθος στροφή. Μετά ο γυρισμός είναι δύσκολοςΔεν λέω για τους μαύρους , αλλά γενικά , το πως την άφησαν και μπηκε στα ναρκωτικά ,την πορνεία , πως την διαμόρφωσαν ώστε να λέει μαγκιά μου που είμαι πουτάνα κ.α.Μιλάμε για γκραν μαλάκα πατέρα!Βλέπει την κόρη του να πεθαίνει (σε δημόσια θέα) και δεν κάνει τίποτα .Αυτός είναι χειρότερος και από την Αιμιλία! :S
Λογικά, δεν ξέρω. Εγώ άλλες έχω πάρει απο κει. Δεν ψάχνω για τέτοιες φίρμες.Η Μεριλιν ειναι;;
Δεν λέω για τους μαύρους , αλλά γενικά , το πως την άφησαν και μπηκε στα ναρκωτικά ,την πορνεία , πως την διαμόρφωσαν ώστε να λέει μαγκιά μου που είμαι πουτάνα κ.α.Μιλάμε για γκραν μαλάκα πατέρα!Βλέπει την κόρη του να πεθαίνει (σε δημόσια θέα) και δεν κάνει τίποτα .Αυτός είναι χειρότερος και από την Αιμιλία! :S
[/quote
Ο πατέρας της ήταν τραπεζικός υπάλληλος(τίποτα το ιδιαίτερο) και η μάνα της αγγλίδα από αυτές που κουνούσαν τον κώλο τους συνέχεια ως παντρεμένες (είχε μπόλικους γκόμενους), και την γνώριζα προσωπικά...
Όταν ξεκίνησε την καριέρα η Τζούλια, γελούσαν τα μουστάκια όλης της οικογένειας...Τώρα η οικογένεια έχει σκορπίσει και ο καθένας τραβάει τους δρόμους (ή τα πεζοδρόμια...).
Αυτό που έκτισε πριν τη τσόντα ήταν κρυφό πουτανιλίκι και μετά τη τσόντα φανερό πουτανιλίκι.Δεν αλλάζει τίποτα ούτε προς την ίδια ούτε προς τους γαμογονείς της.εγω πιστευω πως η τζουλια εφόσον αναδειχτηκε και εγινε διασημη η καριερα της αλλα και η φημη της επιασαν πατο γιατι ειτε καποιος μανατζαρεος δεν την προωθησε η συμβουλεψε σωστα στο τι να κανει για να φτιαξει καριερα και να αναδειχτει ειτε εκανε του κεφαλιου της πραγματα νομιζοντας ότι θα γινει αστερι.
πολλες ξεκινησαν με το μοντελινγκ πολλες πηδησαν διάσημοι επιχειρηματιες κλπ. και τωρα φιγουραρουν στα καναλια ως μεγαλοκυριες και παρουσιαζουν απογευματινα κουτσομπολια ειτε πρωινα κλπ.
ηταν λαθος κινηση η τζουλια να γυρισει πορνο και κυριως στον σειρηνακη γιατι ετσι διαλυθηκε ότι ειχε χτυσει τοσο καιρο.αν ηθελε να γινει πορνοσταρ επρεπε να γυρισει πορνο στο εξωτερικο γιατι εκει τα χρηματα και οι προτασεις είναι πολλες.
Έχεις απόλυτο δίκιο.Απλά με ενόχλησε το γεγονός ότι ενώ είναι τελειωμένη και σωματικά και ψυχικά , και εξαρτημένη απότην ηρωίνη με κίνδυνο ΝΑ ΠΕΘΑΝΕΙ , έχουμε γονείς , νταβατζήδες , συναγωνιστές που δεν τους ενδιαφέρει.Οι δεύτεροι βγάζουν λεφτά και ίσως της δίνουν τα ναρκωτικά αδιαφορόντας για την υγεία της , οι τρίτοι να την γαμήσουν σε αυτή την κατάσταση .Για τους πρώτους τα είπα πριν.ενήλικη είναι,
σε μπουρδελοσάιτ είμαστε,
δεν θα εξετάσουμε και τα κίνητρα της κάθε πουτάνας...
οι συναγωνιστές που θα την γαμήσουν αδιαφορούν και για την δική τους υγεία αν έχει τέτοια θέματαΈχεις απόλυτο δίκιο.Απλά με ενόχλησε το γεγονός ότι ενώ είναι τελειωμένη και σωματικά και ψυχικά , και εξαρτημένη απότην ηρωίνη με κίνδυνο ΝΑ ΠΕΘΑΝΕΙ , έχουμε γονείς , νταβατζήδες , συναγωνιστές που δεν τους ενδιαφέρει.Οι δεύτεροι βγάζουν λεφτά και ίσως της δίνουν τα ναρκωτικά αδιαφορόντας για την υγεία της , οι τρίτοι να την γαμήσουν σε αυτή την κατάσταση .Για τους πρώτους τα είπα πριν.![]()
Ακόμα χειρότερα αν είναι τραπεζικός υπάλληλος.Σημαίνει ότι είχαν άνεση οικονομική .Στις ανατολικοευρωπαϊκές χώρες και στην Άπω Ανατολή υπάρχει πολύ φτώχια για αυτό υπάρχει μεγάλη πουτανιά.Τρέφονται ολόκληρες οικογένειες στη Ταϋλλάνδη, την Ουκρανία κ.α.Εδώ δεν υπάρχει καμιά δικαιολογία για αυτόν τον αρχιδοπατέρα.![]()
Ξεφεύγουμε από το απλό πουτανιλίκι.