dimispagrati7
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Οκτ 2008
- Like
- 14
- Πόντοι
- 16
δεν θα χουν καλους σκαουτερ...Απορω γιατι αυτη η γκομενα δεν εχει προσληφθεί ακομη
στο
φτεη η πιπιλα
ωραία πόδια έχει πάντως..
λίγο στο βυζάκι διακρίνονται
κάτι ραγαδούλες,αλλά κ ποια δεν έχει..
αν ειναι δυνατον.
ωραία πόδια έχει πάντως..
λίγο στο βυζάκι διακρίνονται
κάτι ραγαδούλες,αλλά κ ποια δεν έχει..
ετσι θα γινι ρε σε καμια 60αρα χρονια η τσουλια,εχι ματι προικονομικο σα τον ομιροΜατι που το εχει ομωs!!!!!!!!!!!!!!
ετσι θα γινι ρε σε καμια 60αρα χρονια η τσουλια,εχι ματι προικονομικο σα τον ομιρο
Να πανε να πανε ναι.....Αλλα οχι ομωs με τα δικα μαs τα λεφτα....Φετο δεν πηραμε αυξησιs...ενεκα η κριση......οποτεσ να πανε στα μποντιλαιν να γινουνε αντριανεσ λιμεσ
Και το δικο σου?????? Ωχ..Εδω κανω αμαν κι αμαν να ξεφορτωθω το δικο μου το βουναλακι, την φαλαινιτσα μου....να παρω κι αλλη στην πλατη μου?????? Θα νοικιασουμε νταλικα να τιs βαλουμε μεσα....προορισμοs Καιαδαs!!!!..θα μαs ερθει πιο φτηνα!!!εσι σιοπι λολιποπ,στι τριπα σουαθ σου δοσο εγο,αρκι να φορτοθισ κε το δικο μου γινεκακικε γο τι γνοστισα σε ενα ξεφλοκαρισμα
ρε εχουμε τριαξονικο,διπλομα εχισ???
ρε παρε ενα τζισιμπιOχι βεβαια......για το μοτοσακο που εχω δεν θελει διπλωμα......επιτηδεs δεν παιρνω αμαξι γιατι κανενα δεν εχει μπουκαπορτα....ολα εχουνε απλεs πορτεs!!!! Δεν χωραει να μπει μεσα.......
απο ποτε δε θελει διπλωμα το μοτοσακο?Oχι βεβαια......για το μοτοσακο που εχω δεν θελει διπλωμα......επιτηδεs δεν παιρνω αμαξι γιατι κανενα δεν εχει μπουκαπορτα....ολα εχουνε απλεs πορτεs!!!! Δεν χωραει να μπει μεσα.......
Ελάτε κι από εδώ...