Νέα

Τζούλια Αλεξανδράτου

• Μέλος που άνοιξε το νήμα dantis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 9K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

??

• τζουλια

Ψήφοι: 408 29,9%
  • λοιπες

Ψήφοι: 56 4,1%
  • παρτη μια χτυπα την αλλη

Ψήφοι: 158 11,6%
  • στις αρχιδαρες μου με τις ξεφτιλισμενες

Ψήφοι: 539 39,5%
  • μου ειναι ολες πολυ συμπαθεις

Ψήφοι: 205 15,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    1.366

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
επιλογή σου δεν ήταν? με μπερδεύεις ρε μαλάκα μεσημεριάτικα και μου χαλάς τη σιέστα
σαφώς.
τό ότι όλα τα μαλακοπιτούρια της παρέας μου στα 18 με κορόιδευαν που ενώ είχα φράγκα το κάρο ήταν μόν ο60 αλογα τότε δεν επηρέασε καθόλου την τελική μου επιλογή.
Αλλωστε στα 18 του κανείς έχει πλήρη κοινωνική επαγγελματική συναισθηματική και προσωπική ταυτότητα. δεν επηρεάζεται απο κανέναν και τίποτα.

petrosyn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
σαφώς.
τό ότι όλα τα μαλακοπιτούρια της παρέας μου στα 18 με κορόιδευαν που ενώ είχα φράγκα το κάρο ήταν μόν ο60 αλογα τότε δεν επηρέασε καθόλου την τελική μου επιλογή.
Αλλωστε στα 18 του κανείς έχει πλήρη κοινωνική επαγγελματική συναισθηματική και προσωπική ταυτότητα. δεν επηρεάζεται απο κανέναν και τίποτα.
και στα 18 και στα 38 επηρεαζόμαστε από διάφορα ερεθίσματα. Στο τέλος όμως ρε φίλε η επιλογή είναι δική μας

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
σαφώς.

Πολλά όμως δεν επηρεάζονται.
Το θέμα μου ήταν το καθολικό και γενικά αυτή η άποψη που είναι καραμέλα πλέον.

τον επαιζα και ντράπηκα.

Αφού είμαι αρρωστημένα αδύνατη. :(

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.449
Πόντοι
25.467
Μια μας κράζετε για μπαζολοκυταρρυτιδιασμένες ,την άλλη μας τη λέτε οτι επηρεαζόμαστε απο τα media με τις celebrity και τις δίαιτες και οτι γινόμαστε σα φρόκαλα ...οτι να΄ναι..

Ο οικονομικός ντετερμινισμός φταίει.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.274
Πόντοι
8.006
Μια μας κράζετε για μπαζολοκυταρρυτιδιασμένες ,την άλλη μας τη λέτε οτι επηρεαζόμαστε απο τα media με τις celebrity και τις δίαιτες και οτι γινόμαστε σα φρόκαλα ...οτι να΄ναι..
Μέτρο δεν υπαρχει?

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.449
Πόντοι
25.467
σαφώς.

Συγγνώμη που επεμβαίνω άκομψα, αλλά είναι πολλά τα πράγματα που μπορεί να επηρεάσουν κάποιον στα 28 στα38 στα 48 κ.ο.κ.

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
και γω αρρωστημένα ανώμαλος.

Θες να τα φτιάξουμε?
URL]]

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Συγγνώμη που επεμβαίνω άκομψα, αλλά είναι πολλά τα πράγματα που μπορεί να επηρεάσουν κάποιον στα 28 στα38 στα 48 κ.ο.κ.
σαφώς.
όπως και μέγιστη μαλακία αυτό το "Η ΕΠΙΛΟΓΗ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΗ ΣΟΥ"  :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

κανείς σε ένα κοινωνικό σύνολο με συγκεκριμένες δομές και λειτουργίες δεν επιλέγει μόνο του.

για παράδειγμα το άκρον αωτον της κοινωνικης υποκρισίας είναι πχ
Ελα μωρέ με το μαλακισμένο το πρεζάκι. Ας πρόσεχε.
Εάν όμως ως γείτονας έβλεπες το μπαμπά να πλακώνει στις μάπες τη μάνα του εκανες καταγγελία και η κοινωνία έκανε τα δεοντα και όχι τον κινέζο όπως κάνει ο μέσος μαλακας τότε θα είχες κάθε δικαίωμα να κράζεις μετά το πρεζάκι.

βεβαίως ως γνωστόν και ευρέως διαδεδομένο στη μαλακισμένη κοινωνία που ζούμε...
όταν κάνει ένα άγνωστο παιδί μια μαλακία είναι αληταράς τους αισχίστου είδους και πρέπει να τον λιθοβολήσουμε δημοσίως.
όταν το κάνει το παιδί μας είναι απλά ένα στιγμιαίο ολίσθημα ενός κρυστάλλινου χαρακτήρα πως ως παιδί λύγισε κάτω απο τις περιστάσεις.

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
και πολύ πριν τον γάμο επιλέγει ο άλλος, πίστεψέ με  :2funny:

τι να λεμε, εδω καταφερε εμενα γκομενα να τη συνοδεψω στον ψυχολογο που εβλεπε για τη νευρικη ανορεξια. και καταφερε να με βαλει και μεσα να ακουσω και καλα τη συζητηση για να ξερω πως να βοηθησω. στα 2 λεπτα εφυγα μπινελικωνοντας  :2funny:

sakhs_go

Μέλος
Εγγρ.
25 Νοε 2011
Like
4
Πόντοι
1
καμια βοηθεια για εμας που τρωμε και τα πιατα μετα το φαγητο?  >:(

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
τι να λεμε, εδω καταφερε εμενα γκομενα να τη συνοδεψω στον ψυχολογο που εβλεπε για τη νευρικη ανορεξια. και καταφερε να με βαλει και μεσα να ακουσω και καλα τη συζητηση για να ξερω πως να βοηθησω. στα 2 λεπτα εφυγα μπινελικωνοντας  :2funny:
τον εαυτό σου που πήγες φαντάζομαι.  :grin:

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.449
Πόντοι
25.467
σαφώς.
όπως και μέγιστη μαλακία αυτό το "Η ΕΠΙΛΟΓΗ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΗ ΣΟΥ"  :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

κανείς σε ένα κοινωνικό σύνολο με συγκεκριμένες δομές και λειτουργίες δεν επιλέγει μόνο του.

για παράδειγμα το άκρον αωτον της κοινωνικης υποκρισίας είναι πχ
Ελα μωρέ με το μαλακισμένο το πρεζάκι. Ας πρόσεχε.
Εάν όμως ως γείτονας έβλεπες το μπαμπά να πλακώνει στις μάπες τη μάνα του εκανες καταγγελία και η κοινωνία έκανε τα δεοντα και όχι τον κινέζο όπως κάνει ο μέσος μαλακας τότε θα είχες κάθε δικαίωμα να κράζεις μετά το πρεζάκι.

βεβαίως ως γνωστόν και ευρέως διαδεδομένο στη μαλακισμένη κοινωνία που ζούμε...
όταν κάνει ένα άγνωστο παιδί μια μαλακία είναι αληταράς τους αισχίστου είδους και πρέπει να τον λιθοβολήσουμε δημοσίως.
όταν το κάνει το παιδί μας είναι απλά ένα στιγμιαίο ολίσθημα ενός κρυστάλλινου χαρακτήρα πως ως παιδί λύγισε κάτω απο τις περιστάσεις.

Δείτε,

Το "Η επιλογή είναι δική σου" ισχύει.

Το πρόβλημα έγκειται στο τι εύρος επιλογών έχεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom