Νέα

Τζούλια Αλεξανδράτου

• Μέλος που άνοιξε το νήμα dantis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 9K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

??

• τζουλια

Ψήφοι: 408 29,9%
  • λοιπες

Ψήφοι: 56 4,1%
  • παρτη μια χτυπα την αλλη

Ψήφοι: 158 11,6%
  • στις αρχιδαρες μου με τις ξεφτιλισμενες

Ψήφοι: 539 39,5%
  • μου ειναι ολες πολυ συμπαθεις

Ψήφοι: 205 15,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    1.366

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Πεστα γιατι εχθες ενιοθα οτι μαλλον εγω εχω το προβλημα τελικα  :2funny: :2funny:

:rockon:
εκτός των άλλων θεμάτων υγείας σε αυτές τις περιπτώσεις να πούμε ότι το κυριώτερο μη αναστρέψιμο είναι τα γυναικολογικά προβλήματα με αποκορύφωμα την αδυναμία σύλληψης και κύησης.
και μετά ξεκινάνε (εφόσον δεν έχει επέλθει το μοιραίο) τα κλάματα και τα ψυχολογικά λόγω έλλειψης μητρότητας αλλα βέβαια μετά είναι αργά.
κλείνοντας να πούμε ότι το θέμα της μητρότητας στις γυναίκες είναι όπως η μπάλλα για τους ποδοσφαιριστες.
μετά τα 35 καλύτερα να σταματούν να ασχολούνται.

Επισκέπτης
κοίτα επειδή εκτός της κουαντρίν είστε οι περισσότερες εδώ μέσα το ελάχιστο μαλακισμένες και καμμένες να πούμε σύντομα.
α.
οι φωτός πάντα παχαίνουν όπως και η τιβι.
β.
επειδή έχω κάνει σχεση με τέτοια περίπτωση όχι απλά του θανατά.....
για το νοσοκομείο κατευθείαν λέμε.
και συ για το δρομοκαίτειο.

αιντε μαλακισμένες σας έχουν κάνει πρότυπα τα ανορεκτικά ζόμπι του καμπάνα και του γκούτσι και νομίζετε ότι δεν τρέχει και τίποτα.
ηλίθιες.
Πες τα χρισοστομε,εχω γνωρισει αυτη την εποχη ενα κοριτσι παρα πολυ ομορφο,εχει και αυτη τη σεξι κοιλιτσα που με τρελεναινει,αυτη ενω εχει την ιδανικη αναλογια υψους-βαρους νομιζει οτι εχει ασχημο σωμα και ντρεπετε.
Την επομενη φορα που θα την δω θα της πω "ΞΥΠΝΑ ΡΕΕΕ,ΕΙΣΑΙ ΚΑΒΛΑ" μπας και βαλει μυαλο. :cheesy:

quardeen

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2009
Like
4
Πόντοι
66
εκτός των άλλων θεμάτων υγείας σε αυτές τις περιπτώσεις να πούμε ότι το κυριώτερο μη αναστρέψιμο είναι τα γυναικολογικά προβλήματα με αποκορύφωμα την αδυναμία σύλληψης και κύησης.
και μετά ξεκινάνε (εφόσον δεν έχει επέλθει το μοιραίο) τα κλάματα και τα ψυχολογικά λόγω έλλειψης μητρότητας αλλα βέβαια μετά είναι αργά.
κλείνοντας να πούμε ότι το θέμα της μητρότητας στις γυναίκες είναι όπως η μπάλλα για τους ποδοσφαιριστες.
Ετσι ακριβως ειναι αλλα οταν αρρωσταινει το μυαλο τους οτι και να τους πεις περισσευει..
Ειλικρινα λυπαμε..

Ξερω και εσυ ξεχνας να φας  :S ξερω

frankiee

Νέο Μέλος
Εγγρ.
2 Αυγ 2012
Like
0
Πόντοι
0

φιλε συμφωνω,στα παραπανω..μονο στο θεμα ηλικιας- μητροτητας θα διαφωνησω..γυναικες κ ανω των 35 μια χαρα τεκνοποιουν..

arcans82

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2012
Like
20
Πόντοι
16
καθεστε ασχοληστε με ενα πρεζονι.
και ο γκομενος οπως οταν εκοψα στις φωτος, η κανενας αγαθιαρης ειναι εντελως,η κανενας τηλεκατευθυνομενος μαστουρης ειναι.
να πανε στην αυστρια και να βρουνε μια κλινικη μηπως και την γλυτωσουν και οι δυο.
η τζουλια ειμαι σιγουρος οτι μεχρι και η περιοδος τις εχει κοπει στην φαση που ειναι τωρα.

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Πες τα χρισοστομε,εχω γνωρισει αυτη την εποχη ενα κοριτσι παρα πολυ ομορφο,εχει και αυτη τη σεξι κοιλιτσα που με τρελεναινει,αυτη ενω εχει την ιδανικη αναλογια υψους-βαρους νομιζει οτι εχει ασχημο σωμα και ντρεπετε.
Την επομενη φορα που θα την δω θα της πω "ΞΥΠΝΑ ΡΕΕΕ,ΕΙΣΑΙ ΚΑΒΛΑ" μπας και βαλει μυαλο. :cheesy:

:2funny:

arcans82

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2012
Like
20
Πόντοι
16
φιλε συμφωνω,στα παραπανω..μονο στο θεμα ηλικιας- μητροτητας θα διαφωνησω..γυναικες κ ανω των 35 μια χαρα τεκνοποιουν..
τεκνοποιουν μετα απο 10 εξωσωματικες,και συνηθως κανουν και διδυμα.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
σαφώς.
και ο ζιντάν στα 35 του ήταν κατάλληλος για πρωταθλητισμό.
:rockon:

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
αιντε μαλακισμένες σας έχουν κάνει πρότυπα τα ανορεκτικά ζόμπι του καμπάνα και του γκούτσι και νομίζετε ότι δεν τρέχει και τίποτα.
ηλίθιες.

Γαμώ ρε.
Γιατί πρέπει πάντα να παρασυρόμαστε από κάτι? Άβουλα όντα κι έτσι. Κάποιος άλλος φταίει, εμείς δεν έχουμε κρίση. Μαλακισμένη κρίση έστω, αλλού είναι το πόιντ.
Σε λίγο θα πούμε και για τοους κακούς μόδιστρους, τους γκέι εννοείται.
Α να δώσουμε και κούντος στο μαλακισμένο άρθρο του Καμπουράκη στο protagon που του αρέσει να πηδάει χοντρούλες και είναι και καλά κόντρα στο κατεστημένο.
Πατριαρχία ftw.

Εγγρ.
20 Νοε 2010
Like
17
Πόντοι
166
κοίτα επειδή εκτός της κουαντρίν είστε οι περισσότερες εδώ μέσα το ελάχιστο μαλακισμένες και καμμένες να πούμε σύντομα.
α.
οι φωτός πάντα παχαίνουν όπως και η τιβι.
β.
επειδή έχω κάνει σχεση με τέτοια περίπτωση όχι απλά του θανατά.....
για το νοσοκομείο κατευθείαν λέμε.
και συ για το δρομοκαίτειο.

ηλίθιες.

Ναι ευτυχώς υπάρχουν κ παραδείγματα πνευματικής διαύγειας λαικ γιου ένα πράμα κ αντισταθμίζεται η μαλακία κ τ κάψιμο μας ...
Θα μου δώσεις καναν συμβουλευτικο πίνακα για το τι πρέπει να μ αρέσει κ τι όχι ?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom