quardeen
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Ιουλ 2009
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
ελεοςη βίλλα μου στο σχίστο σου
οχι αλλους πουτσους και μουνια Κυπριακα
ελεοςη βίλλα μου στο σχίστο σου
Αυτο το ξεχασα μου τρυπαει τα εγκεφαλικα κυτταρα μου ερχετε να αρχισω τα χαστουκια ............
ελεος
οχι αλλους πουτσους και μουνια Κυπριακα
εκτός των άλλων θεμάτων υγείας σε αυτές τις περιπτώσεις να πούμε ότι το κυριώτερο μη αναστρέψιμο είναι τα γυναικολογικά προβλήματα με αποκορύφωμα την αδυναμία σύλληψης και κύησης.Πεστα γιατι εχθες ενιοθα οτι μαλλον εγω εχω το προβλημα τελικα
Πες τα χρισοστομε,εχω γνωρισει αυτη την εποχη ενα κοριτσι παρα πολυ ομορφο,εχει και αυτη τη σεξι κοιλιτσα που με τρελεναινει,αυτη ενω εχει την ιδανικη αναλογια υψους-βαρους νομιζει οτι εχει ασχημο σωμα και ντρεπετε.κοίτα επειδή εκτός της κουαντρίν είστε οι περισσότερες εδώ μέσα το ελάχιστο μαλακισμένες και καμμένες να πούμε σύντομα.
α.
οι φωτός πάντα παχαίνουν όπως και η τιβι.
β.
επειδή έχω κάνει σχεση με τέτοια περίπτωση όχι απλά του θανατά.....
για το νοσοκομείο κατευθείαν λέμε.
και συ για το δρομοκαίτειο.
αιντε μαλακισμένες σας έχουν κάνει πρότυπα τα ανορεκτικά ζόμπι του καμπάνα και του γκούτσι και νομίζετε ότι δεν τρέχει και τίποτα.
ηλίθιες.
Ετσι ακριβως ειναι αλλα οταν αρρωσταινει το μυαλο τους οτι και να τους πεις περισσευει..εκτός των άλλων θεμάτων υγείας σε αυτές τις περιπτώσεις να πούμε ότι το κυριώτερο μη αναστρέψιμο είναι τα γυναικολογικά προβλήματα με αποκορύφωμα την αδυναμία σύλληψης και κύησης.
και μετά ξεκινάνε (εφόσον δεν έχει επέλθει το μοιραίο) τα κλάματα και τα ψυχολογικά λόγω έλλειψης μητρότητας αλλα βέβαια μετά είναι αργά.
κλείνοντας να πούμε ότι το θέμα της μητρότητας στις γυναίκες είναι όπως η μπάλλα για τους ποδοσφαιριστες.
μετά τα 35 καλύτερα να σταματούν να ασχολούνται.
Ξερω και εσυ ξεχνας να φας :S ξερω
εκτός των άλλων θεμάτων υγείας σε αυτές τις περιπτώσεις να πούμε ότι το κυριώτερο μη αναστρέψιμο είναι τα γυναικολογικά προβλήματα με αποκορύφωμα την αδυναμία σύλληψης και κύησης.
και μετά ξεκινάνε (εφόσον δεν έχει επέλθει το μοιραίο) τα κλάματα και τα ψυχολογικά λόγω έλλειψης μητρότητας αλλα βέβαια μετά είναι αργά.
κλείνοντας να πούμε ότι το θέμα της μητρότητας στις γυναίκες είναι όπως η μπάλλα για τους ποδοσφαιριστες.
μετά τα 35 καλύτερα να σταματούν να ασχολούνται.
Πες τα χρισοστομε,εχω γνωρισει αυτη την εποχη ενα κοριτσι παρα πολυ ομορφο,εχει και αυτη τη σεξι κοιλιτσα που με τρελεναινει,αυτη ενω εχει την ιδανικη αναλογια υψους-βαρους νομιζει οτι εχει ασχημο σωμα και ντρεπετε.
Την επομενη φορα που θα την δω θα της πω "ΞΥΠΝΑ ΡΕΕΕ,ΕΙΣΑΙ ΚΑΒΛΑ" μπας και βαλει μυαλο.
τεκνοποιουν μετα απο 10 εξωσωματικες,και συνηθως κανουν και διδυμα.φιλε συμφωνω,στα παραπανω..μονο στο θεμα ηλικιας- μητροτητας θα διαφωνησω..γυναικες κ ανω των 35 μια χαρα τεκνοποιουν..
σαφώς.φιλε συμφωνω,στα παραπανω..μονο στο θεμα ηλικιας- μητροτητας θα διαφωνησω..γυναικες κ ανω των 35 μια χαρα τεκνοποιουν..
δεν τιθεται καν θεμα σε αυτο. ειναι σιγουροη τζουλια ειμαι σιγουρος οτι μεχρι και η περιοδος τις εχει κοπει στην φαση που ειναι τωρα.
σελφ μπιρθ κοντρολδεν τηθετε καν θεμα σε αυτο. ειναι σιγουρο
αιντε μαλακισμένες σας έχουν κάνει πρότυπα τα ανορεκτικά ζόμπι του καμπάνα και του γκούτσι και νομίζετε ότι δεν τρέχει και τίποτα.
ηλίθιες.
δεν τηθετε καν θεμα σε αυτο. ειναι σιγουρο
Καλα ντε εκανα ενα λαθακι ορθογραφικο πολυ πρωτοτυπο για εμενα ξερωδε τη θεμε με τιποτα
σελφ μπιρθ κοντρολ
κοίτα επειδή εκτός της κουαντρίν είστε οι περισσότερες εδώ μέσα το ελάχιστο μαλακισμένες και καμμένες να πούμε σύντομα.
α.
οι φωτός πάντα παχαίνουν όπως και η τιβι.
β.
επειδή έχω κάνει σχεση με τέτοια περίπτωση όχι απλά του θανατά.....
για το νοσοκομείο κατευθείαν λέμε.
και συ για το δρομοκαίτειο.
ηλίθιες.