Επισκέπτης
αμα δεν μπαζοσεις δεν χτιζειςΕγώ τολμώ να πω πως είμαι μπαζοφονιάς, αλλά όχι ψεύτης
αμα δεν μπαζοσεις δεν χτιζειςΕγώ τολμώ να πω πως είμαι μπαζοφονιάς, αλλά όχι ψεύτης
Οποιος μου πει οτι δεν γαμαει αυτο το μουνι ειναι ψευτης και μπαζοφονιας!τοσο απλα!Φιλια!
ασε μας ρε φιλαρακι εμεις οι ελληνες γαμαμε καλυτερα μουνια απο την Τζουλια...Οποιος μου πει οτι δεν γαμαει αυτο το μουνι ειναι ψευτης και μπαζοφονιας!τοσο απλα!Φιλια!
ασε μας ρε φιλαρακι εμεις οι ελληνες γαμαμε καλυτερα μουνια απο την Τζουλια...
[size=18pt]Η Τζούλια Αλεξανδράτου θα κάνει «Διονυσιακά όργια» το χειμώνα στο θέατρο![/size]
Η Τζούλια είναι κορίτσι του θεάματος όπως έχει αποδείξει,
αφού έχει περάσει από την τηλεόραση, τον κινηματογράφο, το τραγούδι και βέβαια από το dvd player των περισσότερων Ελλήνων. Τώρα ήρθε και η σειρά του θεάτρου… γι’αυτό η Τζούλια θα κάνει αυτό που ξέρει καλύτερα! Θα γδύνεται τον χειμώνα στη θεατρική παράσταση «Διονυσιακά όργια», που ανεβάζει ο Όμηρος Ευστρατιάδης.Ο γνωστός σκηνοθέτης δήλωσε στην εφημερίδα «Espresso»: «Είμαι πολύ ευχαριστημένος από την πρώτη μας συνεργασία με την Τζούλια και όντως της πρότεινα να συνεργαστούμε και θεατρικά».
http://[URL unfurl="true"]www.tempo.gr/images/stories/images1/tzoulia_42956771.jpg[/img[/URL]]
[/quote]Θα παίζει την καλόγρια :S
τι κανεις μωρο?Ηγουμένη θα είναι η Ζωζώ.. :S :S
καμια απ αυτες δεν ειναι η ζωζω...η μια ειναι η ματουλα κι η καλογρια ειναι μια αλλη ,δεν ξερω ονομα(αλλα μεγαλη καυλα σαν κι εσενα :-* )Ηγουμένη θα είναι η Ζωζώ.. :S :S
τι κανεις [size=20pt]μωρο[/size]?
τρελο μωρο
η φωτο ειναι παλια οταν μετραγε καπως , τωρα ειναι ενα απλο κατασπρο junkie.
η φωτο ειναι απο το καλοκαιρι 2011 στην μυκονο στην παραγκα στο καλουα.
ναι ε πασο , καλα φαινεται εδω.
την ειχα δει μεσα ιουλιου κ ηταν οπως ακριβως περιγραφω.
τον Αυγουστο μαυρισε το μωρο στην Μυκονο.Ναι οντως τον ιουνιο και ιουλιο ηταν κατασπρη αλλα σταρχιδια μαςςςςςςςςςςς
εντελως στα αρχιδια μας ομως!
εμενα οχι με ενδιαφερει το χρωμα της