Νέα

Τζούλια Αλεξανδράτου

• Μέλος που άνοιξε το νήμα dantis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 9K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

??

• τζουλια

Ψήφοι: 408 29,9%
  • λοιπες

Ψήφοι: 56 4,1%
  • παρτη μια χτυπα την αλλη

Ψήφοι: 158 11,6%
  • στις αρχιδαρες μου με τις ξεφτιλισμενες

Ψήφοι: 539 39,5%
  • μου ειναι ολες πολυ συμπαθεις

Ψήφοι: 205 15,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    1.366

TAFTAAR

Μέγας
Εγγρ.
25 Ιουλ 2007
Κριτικές
13
Like
202
Πόντοι
4.525
13408.gif

λιγο τυπε :grin:
όσο πατάει η γάτα… :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

punter

Μέλος
Εγγρ.
12 Νοε 2007
Like
11
Πόντοι
16
100.000 χιλ εχει το αμαξι...

ολα μια φουσκα τελικα... το αγορασε με πολλα χιλ, το εβαψε οπως το εβαψε, εκανε την μαγκια της κ τωρα στην μουναρα της...

VASILIAS

Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2005
Like
4
Πόντοι
16
αντε να το δωσει τωρα με τετοιο χρωμα :rolleyes:

punter

Μέλος
Εγγρ.
12 Νοε 2007
Like
11
Πόντοι
16
το χρωμα ειναι το λιγοτερο... του λες να στο βαψει..

με τετοιο σημα να λες ποιος θα το παρει

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.411
Πόντοι
5.006
http://[URL unfurl="true"]www.gossip-tv.gr/sites/default/files/imagecache/large_20_normal_excl/2011_09/julia_times.jpg[/img[/URL]]
[img]http://[URL unfurl="true"]www.gossip-tv.gr/sites/default/files/imagecache/originalg_excl/slideshow/photographia_2.JPG[/img[/URL]]
[img]http://[URL unfurl="true"]www.gossip-tv.gr/sites/default/files/imagecache/originalg_excl/slideshow/photographia1.JPG[/img[/URL]]
[img]http://[URL unfurl="true"]www.gossip-tv.gr/sites/default/files/imagecache/originalg_excl/slideshow/photographia4_0.JPG[/img[/URL]]
[img]http://[URL unfurl="true"]www.gossip-tv.gr/sites/default/files/imagecache/originalg_excl/slideshow/photographia5_0.JPG[/img[/URL]]

[color=red]Η «ακριβή»  ;D δεσποινίς  :2funny:  Τζούλια![/color]

Τι κι αν ο Βενιζέλος έχει «λιώσει» στα τηλέφωνα και στις τηλεδιασκέψεις… Τι κι αν η χώρα παραλύει, είναι ένα βήμα πριν την πτώχευση και η Τρόικα απαιτεί 220.000 απολύσεις δημοσίων υπαλλήλων; Αυτά για την Τζούλια Αλεξανδράτου αποτελούν απλώς… ηχορύπανση στ΄ αυτιά της! Όπως σας αποκαλύπτει αποκλειστικά το gossip-tv.gr, η Τζούλια Αλεξανδράτου μπορεί να έβαλε σε αγγελία την ροζ Porsche με ονοματεπώνυμο που είχε και να την πούλησε αλλά από πίσω υπήρχε απώτερος σκοπός! Το κορίτσι που έχει συνηθίσει στα «πάρε-δώσε», έδωσε Porsche πήρε Porsche. Αυτή τη φορά απλώς προτίμησε τζιπ cayenne και μαύρο αλλά όχι για πολύ αφού όπως μας ενημέρωσε η Τζούλια έχει σκοπό πολύ σύντομα να το βάψει και αυτό στο αγαπημένο της χρώμα! Τώρα η tv persona έχει στην κατοχή της 2 τζιπ αξίας 60.000 το κάθε ένα. Και να ’ταν μόνο αυτά…

Όπως βλέπετε και στη φωτογραφία η Τζούλια Αλεξανδράτου το «φυσάει» από πάνω ως κάτω! Αυτοκίνητο αξίας 60.000 ευρώ, τσάντα 500 ευρώ, μπλούζα 120 ευρώ, πλατφόρμες 100 ευρώ, γυαλιά 400 ευρώ, μαγιώ 150 ευρώ το μόνο που μας θυμίζει την κρίση και ρίχνει το κόστος είναι ο καφές που πίνει το κορίτσι ο οποίος ανέρχεται στα 2 ευρώ και 20 λεπτά. Αχ Τζούλια…

Την άλλη φορά πρέπει να πάρεις ένα κάραμελ μακιάτο, βέντι, με χαμηλά λιπαρά μιας και προσέχεις και τη σιλουέτα σου αξίας 5,75 ευρώ. Με μικρούς υπολογισμούς λοιπόν ένα κλικ του φωτογραφικούς φακού του gossip-tv.gr με την Τζούλια σε νούμερα μας κάνει 61.772,50 ευρώ. Και να σκεφτείτε πως η νεαρά σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, μετακομίζει όχι γιατί χωρίζει απεναντίας επειδή παντρεύεται! Στο περίπου δηλαδή… Η Τζούλια Αλεξανδράτου μετακομίζει τον επόμενο μήνα από τη Γλυφάδα στα Βόρεια Προάστια και συγκεκριμένα σε μια μεζονέτα με σκοπό να συζήσει με τον αρραβωνιαστικό της! Συμπέρασμα; Πολλά τα λεφτά Τζούλια…!

*Πάρτε κανα κολλητό σας στην τροχαία να δούμε αν όντως είναι δικό της το αυτοκίνητο ή είναι μούφα  ;)

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.105
Πόντοι
22.785
*Πάρτε κανα κολλητό σας στην τροχαία να δούμε αν όντως είναι δικό της το αυτοκίνητο ή είναι μούφα  ;)

Ταπεινός δούλος της πένας σας , μα άθεράπευτα τελειομανής , καλώ την μεγαλειότητα σας να άποκαταστήσει γλωσσικό όλίσθημα , κατά το μάλλον πραχθέν προς έντοπισμό όσων δεν μελετούν έπιμελώς !!!!!!

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.411
Πόντοι
5.006
Ταπεινός δούλος της πένας σας , μα άθεράπευτα τελειομανής , καλώ την μεγαλειότητα σας να άποκαταστήσει γλωσσικό όλίσθημα , κατά το μάλλον πραχθέν προς έντοπισμό όσων δεν μελετούν έπιμελώς !!!!!!
τηλέφωνο

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.411
Πόντοι
5.006
:think: Δεν μπορεί ...γνωστός σου θά'ναι !
Αγαπητέ εν Χριστό αδελφέ Αμτζίκιε
όπως γνωρίζετε είμαι ένας πτωχός και μόνος ερευνητής του διαδικτύου
μήπως θα μπορούσατε αν είχατε την ευγενική καλοσύνη να μου εξηγήσετε ποιό ήταν το ατόπημα μου
Σας ευχαριστώ θερμά
Ταπεινός σας δούλος
*το ναι (ανήκει) ή όχι (δεν ανήκει) θα το έχεις σε πμ

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.105
Πόντοι
22.785
Αγαπητέ εν Χριστό αδελφέ Αμτζίκιε
όπως γνωρίζετε είμαι ένας πτωχός και μόνος ερευνητής του διαδικτύου
μήπως θα μπορούσατε αν είχατε την ευγενική καλοσύνη να μου εξηγήσετε ποιό ήταν το ατόπημα μου
Σας ευχαριστώ θερμά
Ταπεινός σας δούλος
*το ναι (ανήκει) ή όχι (δεν ανήκει) θα το έχεις σε πμ

Κανένα άτόπημα άγαπητέ , λεξική γλαύκος έσείς  θα βομβαρδίζετε με Σαίξπηρ καί γώ με Πετράρκα ...καί ο όχτρός θά σημάνει άτακτον ...

Κυνικός , τό ξέρω , άλλά ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΕΙΛΙΚΡΙΝΗΣ !!!!!!

trikardos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2008
Like
31
Πόντοι
166
Κανένα άτόπημα άγαπητέ , λεξική γλαύκος έσείς  θα βομβαρδίζετε με Σαίξπηρ καί γώ με Πετράρκα ...καί ο όχτρός θά σημάνει άτακτον ...

Κυνικός , τό ξέρω , άλλά ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΕΙΛΙΚΡΙΝΗΣ !!!!!!

Λατρεμένη μου φιλουνάδα, που ταμαθες εσύ μωρη όλα αυτούνα;;;;;;;; αφου στα λατινικά εισουνα χάλια

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.105
Πόντοι
22.785

Stories

Νέο!