You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Τζούλια Αλεξανδράτου
- Μέλος που άνοιξε το νήμα dantis
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 9K
- Εμφανίσεις 2M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 12 άτομα (0 μέλη και 12 επισκέπτες)
zaraboukas
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Ιαν 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
ναι λες και το 1ο ήταν softcore, ολόκληρο τον μπουτάρη έβαλε στον μούνο της
Επισκέπτης
Έχω μια απορία...γιατί αυτό το πορνίδιο η Τζούλια,είναι η μοναδική που έχει στίκυ θρεντ;
Έχω μια απορία...γιατί αυτό το πορνίδιο η Τζούλια,είναι η μοναδική που έχει στίκυ θρεντ;
ειναι γιατι το ανοιξα εγω!!!
Επισκέπτης
ZIGOLLO
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Μαρ 2010
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
αυτος ειμαι!!!
Επισκέπτης
αυτος ειμαι!!!
Ρε μαλάκα ρίχνε και καμιά προειδοποίηση.......νόμιζα ότι είναι μπαλάντα και ξαφνικά στο 1:40κατι αρχίζουν οι τσιρίδες :S
Ρε μαλάκα ρίχνε και καμιά προειδοποίηση.......νόμιζα ότι είναι μπαλάντα και ξαφνικά στο 1:40κατι αρχίζουν οι τσιρίδες :S
χαχαχαχαχαχαχα
μα το τραγουδι μιλαει για την κολαση!!!
χαχαχαχαχαχαχα
Επισκέπτης
Παίζει μια φήμη οτι το dvd θα κυκλοφορήσει ως ένθετο με την πρώτη κυκλοφορία του sirina news,την εφημερίδα του Σειρηνάκη,κάπου τον Φλεβάρη.
η τζουλια ειναι μια τσονταThanks ρε φιλε ωραιο site. αλλα τη σχεση με την τζουλια?
MASTORAS
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Νοε 2010
- Κριτικές
- 7
- Like
- 169
- Πόντοι
- 0
thanks kotso
καμια σχεση. to site ειναι της γνωστης αμερικανικης εταιρειας evilangel που βγαζει περι τις 20 τσοντες το μηνα και σε αυτο το site απλως παιζει κομματια απο ταινιες της που εχουν ηδη κυκλοφορησει. πιστεψε με σε καμια τοσντα της δεν εχει παιξει οχι μονο η τζουλια αλλα και καμια ελληνιδα ( μονο τη Sasha Grey μπορει να πεις αλλα ειναι ελληνοαμερικανιδα)
καμια σχεση. to site ειναι της γνωστης αμερικανικης εταιρειας evilangel που βγαζει περι τις 20 τσοντες το μηνα και σε αυτο το site απλως παιζει κομματια απο ταινιες της που εχουν ηδη κυκλοφορησει. πιστεψε με σε καμια τοσντα της δεν εχει παιξει οχι μονο η τζουλια αλλα και καμια ελληνιδα ( μονο τη Sasha Grey μπορει να πεις αλλα ειναι ελληνοαμερικανιδα)
σε χαλαει
Thanks ρε φιλε ωραιο site. αλλα τη σχεση με την τζουλια?
εχει σχεση με τον IAN SCOTT που π...... την τζουλια
χαρισαν σε καποιον γαιδαρο και τον κοιταζε στα δοντια
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 62
- Εμφανίσεις
- 4K
- Απαντήσεις
- 14
- Εμφανίσεις
- 1K
- Απαντήσεις
- 217