House of Fun
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2009
- Κριτικές
- 5
- Like
- 44
- Πόντοι
- 366
Για το αηδία το λες ε?Εεεπ..σεμνά.
Για το αηδία το λες ε?Εεεπ..σεμνά.
δεν εχει "τζουλιες " στην ομονοια μεγαλε.....Ποιος γουστάρει να γαμαει πρεζουδες ας περάσει απο ομονοια μερια μια βολτα
Διατροχαντήριο κάταγμα μάλλον.δεν ειναι της τζουλιας....ο τυπος εχει κανει και αρθροπλαστικη ισχιου....
Είναι φανερό οτι όλα τα blog και κουτσομπολίστικα site αντιγράφουν όλο το υλικό απο φωτό που έχω ποστάρει κι εγώ και άλλοι σε αυτό το θρεντ(κι όχι μόνο).Δεν γράφει κανένας τους "πηγή"-bourdela.com,αλλά μόλις ποστάρουμε καμιά φωτό που δεν έχει πολυδημοσιευτεί ,τις ποστάρουν στα blog τους ως "ανακάλυψή" τους..
Antistheni θα αρχίσω μου φαίνεται να σου στέλνω τις φωτό να βάζεις το logo του site.
μουρό, βάλε δικό σου υδατογράφημα: αλίντισσα.Είναι φανερό οτι όλα τα blog και κουτσομπολίστικα site αντιγράφουν όλο το υλικό απο φωτό που έχω ποστάρει κι εγώ και άλλοι σε αυτό το θρεντ(κι όχι μόνο).Δεν γράφει κανένας τους "πηγή"-bourdela.com,αλλά μόλις ποστάρουμε καμιά φωτό που δεν έχει πολυδημοσιευτεί ,τις ποστάρουν στα blog τους ως "ανακάλυψή" τους..
Antistheni θα αρχίσω μου φαίνεται να σου στέλνω τις φωτό να βάζεις το logo του site.
Όπως έμαθα η καθυστέρηση δεν οφείλεται στο οικονομικό σκέλος της συμφωνίας αλλά σε κάτι πολύ προσωπικό. Ένα θέμα που την απασχολεί πολύ τον τελευταίο καιρό.
Φοβερη η τζουλια...