Νέα

Τζούλια Αλεξανδράτου

• Μέλος που άνοιξε το νήμα dantis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 9K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

??

• τζουλια

Ψήφοι: 408 29,9%
  • λοιπες

Ψήφοι: 56 4,1%
  • παρτη μια χτυπα την αλλη

Ψήφοι: 158 11,6%
  • στις αρχιδαρες μου με τις ξεφτιλισμενες

Ψήφοι: 539 39,5%
  • μου ειναι ολες πολυ συμπαθεις

Ψήφοι: 205 15,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    1.366

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Tρίτο θέμα τώρα!!! :headbang:

Παίδες ο μισθός κανενός πλην ελάχιστων δεν είναι ικανοποιητικός με βάση τα ευρωπαικά δεδομένα!!! :P
τυπε εδω ειναι λαμογισταν
και τα λαμογια παιρνουν ικανοποιητικους μισθους και για ελλαδα και για ευρωπη

fantaros25

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
16
Μα εσείς συγκρίνατε την βούρτσα(εργάτες) με την πούτσα(καθηγητές),εγώ σύγκρινα ΔΥ(καθηγητές) με ΔΥ σε ΟΤΕ/ΔΕΗ κτλ και μου την λέτε κιόλας!!! :idiot: :uglystupid:

ναι ρε στη λεμε... και γιατι να ειναι ο εργατης η βουρτσα και οχι η πουτσα? οι καθηγητες ειναι ουτως η αλλως τα αρχιδια συνηθως...

on the road

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2009
Like
1
Πόντοι
66
Σε αδίκησε κάποιος από δαύτους και τέτοιο μίσος;! :2funny: :2funny: :2funny:

μηπως επειδη οταν ολοι δουλευουν 8ωρο αυτοι πανε κανα τριωράκι και την κανουν?

μηπως επειδη αν τα σκατώσω στη δουλεια εχω αστικες και ποινικες ευθυνες, αλλοι κινδυνευουν με απολυση ενω αυτοι δεν προκειται να παθουν ποτέ τιποτα?

fantaros25

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
16

μηπως επειδη αν τα σκατώσω στη δουλεια εχω αστικες και ποινικες ευθυνες, αλλοι κινδυνευουν με απολυση ενω αυτοι δεν προκειται να παθουν ποτέ τιποτα?
καλα, τι δουλεια κανεις ?

Υ.Γ. δικιο εχεις παντως...

Επισκέπτης
πολλοι και διαφοροι...
μην τα θυμαμαι....ο θεος ξερει μονο πως πηρα απολυτηριο....
Eμένα με αγαπούσαν γιατί ήμουν καλό παιντί!!! 0:)

Εσύ μάλλον θα έκανες αταξίες!!! :grin:

Υ.Γ.Σοβαρά τώρα: για εμένα όλοι οι μισθοί είναι χάλια,τώρα γιατί κ πώς έχει περάσει ο μισθός εργάτη ότι πρέπει να είναι κατώτερος ψάξε στα καλά του καπιταλισμού!!! ;)

Επισκέπτης

Μα και εγώ δεν τους αγιοποίησα έτσι και αλλιώς,απλά σε σχέση με του ΔΥ σε ΟΤΕ/ΔΕΗ κτλ είναι καλύτεροι και πιο χρήσιμοι είπα κ ότι χρειάζεται να γίνουν προσλήψεις.

Κανονικά και αυτοί θα έπρεπε να είχαν κάποια ποινική ευθύνη για τα ζώα που βγάζουν μετά τα 9-12 έτη φοίτησης.

on the road

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2009
Like
1
Πόντοι
66
Υ.Γ.Σοβαρά τώρα: για εμένα όλοι οι μισθοί είναι χάλια,τώρα γιατί κ πώς έχει περάσει ο μισθός εργάτη ότι πρέπει να είναι κατώτερος ψάξε στα καλά του καπιταλισμού!!! ;)

Οι μισθοι που αξιζουν οι εκπαιδευτικοι εχουν καθοριστει στην ελευθερη αγορα.
Οι κρατικοι μισθοι δεν ειναι αποτελεσμα καπιταλισμου αλλα λαικισμου

fantaros25

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
16
Eμένα με αγαπούσαν γιατί ήμουν καλό παιντί!!! 0:)

Εσύ μάλλον θα έκανες αταξίες!!! :grin:

γλυφτη... η οπως λεγαμε στο στρατο, τσιμπουκι....

μη με πας σε μαλακιες περι καπιταλισμου τωρα και πιασουμε κουβεντα για την παλη των ταξεω γιατι δε θα κοιμηθουμε σημερα...

Επισκέπτης
Οι μισθοι που αξιζουν οι εκπαιδευτικοι εχουν καθοριστει στην ελευθερη αγορα.
Οι κρατικοι μισθοι δεν ειναι αποτελεσμα καπιταλισμου αλλα λαικισμου
Στην ελεύθερη αγορά είναι πολλές φορές παραπάνω ο μισθός καθηγητή από ότι δημόσιο.

Η αξιολόγηση της δουλειά2 εργάτη για 700e αν δεν είναι αποτέλεσμα καπιταλισμού τότε ποιο είναι;!

fantaros25

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
16
Στην ελεύθερη αγορά είναι πολλές φορές παραπάνω ο μισθός καθηγητή από ότι δημόσιο.

Η αξιολόγηση της δουλειά2 εργάτη για 700e αν δεν είναι αποτέλεσμα καπιταλισμού τότε ποιο είναι;!

ναι πραγματι... ο μισθος του καθηγητη δημοσιου ειναι χαμηλοτερος... αλλα τοσο ειναι και οι απαιτησεις απο αυτον....

ειναι αποτελεσμα καπιταλισμου... αλλα και αγορας και ζητησης... για να παιρνουν τοσα, σημαινει οτι ειναι διατεθημενοι να δουλευουν για τοσα....
γιατι αν κανεις τους δε δουλευε για τοσα, θα τους πληρωναν παραπανω.... (μην πεις τωρα τιποτα κομμουνιστικο θα τα παρω κρανιο)

Επισκέπτης
γλυφτη... η οπως λεγαμε στο στρατο, τσιμπουκι....

μη με πας σε μαλακιες περι καπιταλισμου τωρα και πιασουμε κουβεντα για την παλη των ταξεω γιατι δε θα κοιμηθουμε σημερα...
Ok ας καλαμπουρίσουμε λοιπόν λίγο ακόμα και νανί,θα πούμε άλλη φορά για τα ''καλά'' κ δίκαια του καπιταλισμού!!! :rockon:

Το μόνο καλό που έχει ο καπιταλισμός είναι οι άντρες αν έχουν λεφτά να μπορούν να γαμήσουν εύκολα ωραία μουνιά( :knockinb:)!!! :cheesy:

Δεν ήμουν γλύφτης ρε,απλά καθόμουν ήσυχα στην γωνίτσα μου και δεν λαλούσα,ούτε μιλούσα!!! :2funny: :2funny: :2funny:

on the road

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2009
Like
1
Πόντοι
66
ναι πραγματι... ο μισθος του καθηγητη δημοσιου ειναι χαμηλοτερος... αλλα τοσο ειναι και οι απαιτησεις απο αυτον....

ειναι αποτελεσμα καπιταλισμου... αλλα και αγορας και ζητησης... για να παιρνουν τοσα, σημαινει οτι ειναι διατεθημενοι να δουλευουν για τοσα....
γιατι αν κανεις τους δε δουλευε για τοσα, θα τους πληρωναν παραπανω.... (μην πεις τωρα τιποτα κομμουνιστικο θα τα παρω κρανιο)

αν παμε με την ωριαια αντιμισθία ομως?

σε παω λέμε!!!!!

Επισκέπτης

Όσο οι εργατές απεναντί τους δεν θα τάσσονται γαλαζοπράσινες χούντες θα εναλάσονται,έχεις δίκιο!!! ;)

fantaros25

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
16
Ok ας καλαμπουρίσουμε λοιπόν λίγο ακόμα και νανί,θα πούμε άλλη φορά για τα ''καλά'' κ δίκαια του καπιταλισμού!!! :rockon:

Το μόνο καλό που έχει ο καπιταλισμός είναι οι άντρες αν έχουν λεφτά να μπορούν να γαμήσουν εύκολα ωραία μουνιά( :knockinb:)!!! :cheesy:

Δεν ήμουν γλύφτης ρε,απλά καθόμουν ήσυχα στην γωνίτσα μου και δεν λαλούσα,ούτε μιλούσα!!! :2funny: :2funny: :2funny:

φιλε μου αν δεν υπηρχε καπιταλισμος, δε θα μπορουσες να βγαζεις το γκομενακι για καφε στο κολωνακι και μετα ακρωτηρι για ποτακια..

απλα πραματα....

Επισκέπτης
φιλε μου αν δεν υπηρχε καπιταλισμος, δε θα μπορουσες να βγαζεις το γκομενακι για καφε στο κολωνακι και μετα ακρωτηρι για ποτακια..

απλα πραματα....
Εγώ πάλι λέω ότι απλά δεν θα είχε ο καφές 4e Κωλονάκι κ το ποτό 12e!!! ;)

Γμτ κρίση αριστεράς με έπιασε απόψε πάλι!!! :2funny: :2funny: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom