on the road
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Αυγ 2009
- Like
- 1
- Πόντοι
- 66
Kαταρχήν το λέει του Σύριζα είναι ανούσιο.αν η επιχειρηση σου βουλιαζε και σου λεγε καποιος να κανεις προσλήψεις ποσες μέρες θα γέλαγες?
Ναι αυτό το συμπέρασμα από πού από τα όσα είπε ο ΠΠ απορέει;!
Με μια διαφορά:απο αυτο που εκανες παραθεση κι εσυ.. .που ελεγε για γερμανικα....
δεν εννοουσα οτι επειδη θα ψηφιζα θα με εκαναν δημ. υπαλληλο... απλα με 100.000 καπου θα χωνομουν κι εγω....
Με μια διαφορά:
100.000 ΔΥ σε παιδεία και ΚΥΡΙΩΣ ΥΓΕΙΑ δεν είναι ξύστες-ρουσφέτι.
Με μια διαφορά:
100.000 ΔΥ σε παιδεία και ΚΥΡΙΩΣ ΥΓΕΙΑ δεν είναι ξύστες-ρουσφέτι.
καλα... μη με πας στο θεμα των καθηγητων γιατι θα φουντωσω νυχτιατικα...
σαφως και ειναι ξυστες....
σε παιδεια δεν χρειαζομαστε παραπανω.
Αρκει οι καθηγητες να σταματησουν να δουλευουν 18 ωρε τη βδομάδα και θα βολευτουμε.
Οι σοβαροί όχι.καλα... μη με πας στο θεμα των καθηγητων γιατι θα φουντωσω νυχτιατικα...
Οι σοβαροί όχι.
Δεν είναι 15 γραφειάδες για δουλειά 5 σε Δημόσια υπηρεσία.
Εξαρτάται για ποιους μιλάς.σε παιδεια δεν χρειαζομαστε παραπανω.
Αρκει οι καθηγητες να σταματησουν να δουλευουν 18 ωρε τη βδομάδα και θα βολευτουμε.
οχι.. απλα πολλοι διδασκουν 15 ωρες τι βδομαδα...καθονται ολο το πασχα... τα χριστουγενα... σχεδον ολο το καλοκαιρι, και αν δουλεψουν καλοκαιρι -δηλαδη διορθωσουν γραπτα-Οι σοβαροί όχι.
Δεν είναι 15 γραφειάδες για δουλειά 5 σε Δημόσια υπηρεσία.
Σαν να υποτιμάς λίγο την δουλειά το καθηγητή μου φαίνεται!!!κοψε τουλάχιστον τη βραδυνη!
κοψε τουλάχιστον τη βραδυνη!
καλα... μη με πας στο θεμα των καθηγητων γιατι θα φουντωσω νυχτιατικα...
ξερεις τι δυσκολο που ειναι να διορθωνεις γραπτα τυπε?οχι.. απλα πολλοι διδασκουν 15 ωρες τι βδομαδα...καθονται ολο το πασχα... τα χριστουγενα... σχεδον ολο το καλοκαιρι, και αν δουλεψουν καλοκαιρι -δηλαδη διορθωσουν γραπτα-
πληρωνονται εξτρα....
χμμμμ....
Οι ώρες που λες είναι λάθος,τα έχω πιο πρόσφατα.οχι.. απλα πολλοι διδασκουν 15 ωρες τι βδομαδα...καθονται ολο το πασχα... τα χριστουγενα... σχεδον ολο το καλοκαιρι, και αν δουλεψουν καλοκαιρι -δηλαδη διορθωσουν γραπτα-
πληρωνονται εξτρα....
χμμμμ....
Σαν να υποτιμάς λίγο την δουλειά το καθηγητή μου φαίνεται!!!
Εντάξει δεν είπα ότι είναι βαρέα και ανθυγειινά!!!
Οι ώρες που λες είναι λάθος,τα έχω πιο πρόσφατα.
Ότι κωλοκάθονται πολύ ναι ισχύει,κακώς κ να αλλάξει.
Βλεπείς το φαουλ σου γλυκιά μου:εσυ απλα την υπερτιμάς.
ειναι αυτη με το μεγαλύτερο αραλικι και την μεγαλύτερη ανευθυνότητα.