Νέα

Τζούλια Αλεξανδράτου

• Μέλος που άνοιξε το νήμα dantis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 9K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

??

• τζουλια

Ψήφοι: 408 29,9%
  • λοιπες

Ψήφοι: 56 4,1%
  • παρτη μια χτυπα την αλλη

Ψήφοι: 158 11,6%
  • στις αρχιδαρες μου με τις ξεφτιλισμενες

Ψήφοι: 539 39,5%
  • μου ειναι ολες πολυ συμπαθεις

Ψήφοι: 205 15,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    1.366

liberog0

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Like
0
Πόντοι
6
Μ αρεσει που οταν λενε αναλογα για σενα τα παιρνεις, αλλα και εσυ τα ιδια λες για αλλες! Οχι οτι δεν ισχυει για αυτην, αλλα οσο το ξερει καποιος για σενα (ή το υποθετει γιατι σε βλεπει σε αισθησιακες φωτος), τοσο ισχυει και για αυτην (γιατι πηδιεται on camera) ;)
σε παρακαλώ μην την λες στην ανναμαρία.
είναι το μέλλον στην ελληνική σοουμπιζ :2funny: :2funny: :2funny:

annamaria88

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαρ 2010
Like
0
Πόντοι
16
Μ αρεσει που οταν λενε αναλογα για σενα τα παιρνεις, αλλα και εσυ τα ιδια λες για αλλες! Οχι οτι δεν ισχυει για αυτην, αλλα οσο το ξερει καποιος για σενα (ή το υποθετει γιατι σε βλεπει σε αισθησιακες φωτος), τοσο ισχυει και για αυτην (γιατι πηδιεται on camera) ;)

δεν εισαι και εντελως σωστος
μου στελνουν πολλες φορες μηνυματα και με ρωτανε ποσο παει η ωρα, λογικο να το υποθετουν καποιοι οπως ειπες λογω των αισθησιακων φωτο και της παρουσιας μου στο site
και απλα απανταω οτι σορρυ δεν ειμαι βιζιτα
εκει που τα περνω ειναι οταν ο αλλος επιμενει και προσπαθει να με βγαλει βιζιτα σωνι και ντε απο εμπαθεια η απο δεν ξερω κι εγω τι
οπως ειπες ειναι κατι που δεν μπορει κανεις να το γνωριζει
αλλα και παλι απεχει αρκετα θα λεγα μια αισθησιακη φωτογραφηση απο μια τσοντα δεν νομιζεις?
και στη τελικη δεν ειμαι εγω αυτη που βαζει σαμπανια 300 ευρο στο μουνι της  :P

annamaria88

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαρ 2010
Like
0
Πόντοι
16
οποια τα παιρνει απο αυτον που ταχει, κ με τροπο τετοιο ωστε αυτος που ταχει να της τα δινει κ να ειναι ευχαριστημενος γιαυτο που κανει δεν ειναι δυνατον να κατηγορειται επειδη τα παιρνει για οποιον λογο κ αν τα παιρνει

ειναι συναλλαγη κυριε δεν ειναι κλοπη

δινεις κατι παιρνεις κατι, δινω κατι παιρνω κατι

με πιανεις...

οχι μη με πιασεις ασε

παω κατριν μοιυ απαντας αυριο

νταξει απλα υποτιθεται το σεξ ειναι κατι που το κανεις για την ευχαριστιση σου οχι για να τα κονομησεις
οποιος το κανει για να κονομησει ειναι εξ ορισμου πουτανα
οχι οτι εχω τιποτα με τις πουτανες αλλα λεμε τωρα  :P

pizzi4

Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2009
Like
1
Πόντοι
0
δεν εισαι και εντελως σωστος
μου στελνουν πολλες φορες μηνυματα και με ρωτανε ποσο παει η ωρα, λογικο να το υποθετουν καποιοι οπως ειπες λογω των αισθησιακων φωτο και της παρουσιας μου στο site
και απλα απανταω οτι σορρυ δεν ειμαι βιζιτα
εκει που τα περνω ειναι οταν ο αλλος επιμενει και προσπαθει να με βγαλει βιζιτα σωνι και ντε απο εμπαθεια η απο δεν ξερω κι εγω τι
οπως ειπες ειναι κατι που δεν μπορει κανεις να το γνωριζει
αλλα και παλι απεχει αρκετα θα λεγα μια αισθησιακη φωτογραφηση απο μια τσοντα δεν νομιζεις?
και στη τελικη δεν ειμαι εγω αυτη που βαζει σαμπανια 300 ευρο στο μουνι της  :P

μα δεν λεω για καποιον που θα ναι βλακας και θα σου στειλει να σε ρωτησει. Γενικα (και καλα κανεις, με αυτη τη λογικη ειμαι) συχνα πυκνα τα παιρνεις και κανεις posts υπερασπιζομενη το οτι δεν κανεις βιζιτες απλα και μονο γιατι κανεις και τετοιες φωτογραφισεις. Απλα με την ιδια λογικη και η αλλη δεν κανει απαραιτητα βιζιτες επειδη πηδιεται για μισο - ενα εκατομμυριο €.

Το οτι απεχει απεχει. Αλλα δεν νομιζω οτι το ενα σημαινει οτι κανεις βιζιτες, ενω το αλλο οχι. Και στην τελικη, οι περισσοτεροι και με τις δυο, στο τελος καταληγουν να την παιζουν. ;)

Υ.Γ: Τι ηθελες να βαλει; Καϊρ, ελληνικη των 10€; :P

erevnitis

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2006
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
16
Αννα μαρια 88 ,τελικα εισαι τοξοτης?

annamaria88

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαρ 2010
Like
0
Πόντοι
16
Σε καποιες φωτο μοιαζεις στο προσωπο με την πωλινα σανταλοβακη ,στα νιατα της ,που ειναι τοξοτης.
Τοξοτης στο ζωδιο ειναι και η (πρωτη) γυναικα σκηνοθετης που
κερδισε το οσκαρ φετος.
Επισης το αγαπημενο μου ζωδιο ειναι ΤΟΞΟΤΗΣ .

annamaria88

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαρ 2010
Like
0
Πόντοι
16
Σε καποιες φωτο μοιαζεις στο προσωπο με την πωλινα σανταλοβακη ,στα νιατα της ,που ειναι τοξοτης.
Τοξοτης στο ζωδιο ειναι και η (πρωτη) γυναικα σκηνοθετης που
κερδισε το οσκαρ φετος.
Επισης το αγαπημενο μου ζωδιο ειναι ΤΟΞΟΤΗΣ .

ομορφη ειναι την εχω πετυχει στο modeling.gr δεν τρελαινομαι κιολας
thanks παντως

annamaria88

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαρ 2010
Like
0
Πόντοι
16
μα δεν λεω για καποιον που θα ναι βλακας και θα σου στειλει να σε ρωτησει. Γενικα (και καλα κανεις, με αυτη τη λογικη ειμαι) συχνα πυκνα τα παιρνεις και κανεις posts υπερασπιζομενη το οτι δεν κανεις βιζιτες απλα και μονο γιατι κανεις και τετοιες φωτογραφισεις. Απλα με την ιδια λογικη και η αλλη δεν κανει απαραιτητα βιζιτες επειδη πηδιεται για μισο - ενα εκατομμυριο €.

Το οτι απεχει απεχει. Αλλα δεν νομιζω οτι το ενα σημαινει οτι κανεις βιζιτες, ενω το αλλο οχι. Και στην τελικη, οι περισσοτεροι και με τις δυο, στο τελος καταληγουν να την παιζουν. ;)

Υ.Γ: Τι ηθελες να βαλει; Καϊρ, ελληνικη των 10€; :P

δεν ειπα οτι ειναι απαραιτητα βιζιτα χαριτολογοντας το πα
μαλιστα ειμαι απ τα λιγα ατομα που επιμενουν οτι δν ειναι απαραιτητα ολες οι κοπελες που ασχολουνται με το μοντελινγκ και γενικα με τη σοουμπιζ βιζιτες και πουτανες και εχω διαφωνησει με πολλους γι αυτο το θεμα.
απλα η συγκεκριμενη λιγο πολυ λογω συμπεριφορας, σχεσης με Ψηνακη, ποσο μαλλον και με τη τσοντα σου βγαζει κατι τετοιο

apoc

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Κριτικές
31
Like
393
Πόντοι
3.115
Ρε παιδια σαν τον ζαφειρη μου φέρνει ο ΑΡΧΗΓΑΜΙΣΤΡΟΣ της τσουλιας

trikardos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2008
Like
31
Πόντοι
166
Μόλις είδα αποσπάσματα από το 3ο dvd της Τζούλια

Εσείς ακόμα το 2ο ψάχνεται;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
έχει από όλα ;)

trikardos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2008
Like
31
Πόντοι
166
Στο 3ο dvd της Τζούλιας υπάρχει και σκηνή με τον Ζαχόπουλο :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked:

Ασέ ρε συ,με τόσα που θα θες γαμάς 10 ct!!! :P

Τζάμπα εννοούσα φυσικά

υγ, ξέρεις πόσοι εργολάβοι με παρακαλάνε να τους τον ακουμπίσω

trikardos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2008
Like
31
Πόντοι
166
Ρε συ, πάλι Τριανταφυλλόπουλο έβλεπες; :2funny:

Δεν βλέπω Μάκη γιατί μου προκαλει εμμετό.

Να δείτε όμως οτι προσεχώς θα βγουν πολλα άπλητα στη φόρα με πολιτικούς και την Τζούλια
Τους έχει όλους στο χέρι ;)

enetline

Μέλος
Εγγρ.
12 Φεβ 2008
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
1
Έμαθα ότι η αγαπητή Τζούλια έκανε και δεύτερο καυτο video. Ξερει κανένας τη πηγή που το έχει και τον τρόπο να το καταβάσουμε; :) :) :) :) :) :)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom