Κατ αρχήν, εννοείται πώς θα πάρω θέση στον ελληνορωσικό πόλεμο και θα καταθέσω τα πυρά μου. Οι ρωσίδες έχουν λεπτεπίλεπτα, συμμετρικά, καλοσχηματισμένα χαρακτηριστικά και ανεπανάληπτες γωνίες στο πρόσωπο. Οι συμμετρίες στην Ελλάδα είναι σπάνιο φαινόμενο. Επίσης οι Ελληνίδες, έχουμε μπερδέψει λίγο τα... χρώματα. Μαλλιά, δέρμα, φρύδια: άλλα αντί άλλων!
Kοιταξε, εσυ βλεπεις επιφανειακα τα πραγματα. Κρινεις τις ρωσιδες απ το δειγμα που υπαρχει εδω ή που προβαλλεται, δηλ. ειτε απ τις νεαρες πουτανες που
κατεβηκαν στη χωρα μας με το που ανοιξαν τα συνορα, ειτε απ αυτες που παιζουν στις τσοντες και τις φωτογραφησεις. Ενω τις ελληνιδες τις ξερεις καλα σε τεραστιο δειγμα. Μην κανεις λοιπον αδικες συγκρισεις. Σε βεβαιωνω παντως οτι οι ελληνιδες ειναι σαφως καλυτερες στο συνολο τους απ τις ρωσιδες, η μεσογειακη ομορφια και το φλογερο ταμπεραμεντο δε συγκρινεται με τις ψυχρες ρωσιδες ;)
Οσο για τα χρωματα, να σε βεβαιωσω παλι πως ολες οι ρωσιδες πουτανες ειναι τιγκα στο μακιγιαζ και το χρωμα, ολα τα μοντελα εχουν χρωματισμενα ματια(φακοι επαφης), παντα μαλλια βαμμενα κλπ.
Κατά τα άλλα Τζούλια δεν το'χει, ας μην κοροιδευόμαστε. Κυτταρίτιδες και λοιπές λεπτομέρειες τ' ακούω βερεσέ, γιατί και η flower tucci τίγκα στην κυτταρίτιδα είναι αλλά κατεβάζει ποτάμια και όποιος μου πεί ότι τη σνομπάρει, θα λυπηθώ πολύ και θα τον χαρακτηρίσω επιφανειακό γαμιά. Άλλωστε μιλάμε για γ@μήσι, όχι για το με ποιά θα θέλατε να κυκλοφορήσετε στην παραλιακή και να σας εθαυμάσουν τα πλήθη... Παρ'ολα αυτά θα της δώσω μια δεύτερη ευκαιρία, μπορεί στο ομαδικό να της ανάψουν τα λαμπάκια!
Μου κανει εντυπωση που γνωριζεις τη Φλαουερ Τουτσι, βλεπεις τσοντες?... σπανιο αυτο για γυναικα. Η Φλ.Τουτσι εχει ενα κωλο 3πλασιο απ της τσουλιας και μια πολυ ελαστικη κωλοτρυπιδα
Συνηθιζει κατα τη διαρκεια της τσοντας να πεταει συντριβανια... δεν ειμαι σιγουρος τι περιεχουν αυτα
Φυσικα δεν θα συγκρινουμε την τσουλια με την τουτσι που ειναι χρονια στο κλαρι και εχει γυρισει 100δες ωρες.