Νέα

Τζούλια Αλεξανδράτου - Το ΚΑΥΤΟ πορνό video!!!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

τι εκαματε οταν ειδατε το καθτο βιντεο της τζοθλιασ -παραγωγη σιρηνα!

• εκαμα χειρογλυκανη!

Ψήφοι: 56 50,5%
  • δεν εκαμα χειρογλυκανη!

Ψήφοι: 27 24,3%
  • πηγα αμεσωσ σε πορδελλο!

Ψήφοι: 6 5,4%
  • δεν βλεπω τετοιεσ ταινίεσ!μονο ντοκιματερ!

Ψήφοι: 10 9,0%
  • δεν ξερω ειμε αδερφή ποθστραδελλα !

Ψήφοι: 12 10,8%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    111

kavlokatsika

Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2010
Like
0
Πόντοι
0
είναι ασκήσεις που σφίγγεις και ξεσφίγγεις το μουνί ώστε να ελέγχεις τα τοιχώματα. εγώ έχω καταφέρει να σφίγγω ανεξάρτητα το μπροστινό, το πίσω και τα δύο πλαϊνά μέρη, αν το συνεχίσεις δεν ξέρω τι γίνεται, μπορεί να αρχίσει να χορεύει κιόλας  :2funny: :2funny:

δίνει καλύτερη αίσθηση στο σεξ..

ουυυυ ναιιι  :2funny:

Ναι, αρχίζει να χορεύει. Ατελείωτοι σπασμοί που λαμβάνουν χώρα στους μύς του πυελικού εδάφους, σε συνδυασμό πάντα με το φυσικό χάρισμα. Είναι απίστευτο πόσες μυικές ομάδες έχουμε σε ανύποπτα σημεία. Η Τζούλια έχει αφήσει τους μύς της αγύμναστους και παρακαλώ τον Σειρηνάκη να επιληφθέι. Σορρυ αλλά ακόμα είμαι στην 627 σελίδα.

Wonderful

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
66
η αλήθεια είναι ότι δεν  :fuck2: καλά η τζούλια σύμφωνα με το βίντεο
θέλει εκπαίδευση από πεπειραμένους και όχι θαυμαστές και χειροκροτητές

pokahontas

Μέγας
Εγγρ.
24 Αυγ 2008
Κριτικές
16
Like
1.806
Πόντοι
4.655
παιδες, η γκομενα ειναι ξενερωτη και γαμησε τα. Η πιπα που εδωσε ηταν αρκετα καλη αν και φαινοταν οτι ηταν μηχανικη. Αν ηταν εσκορτ δε θα την επελεγα. απλα!

Π

kavlokatsika

Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2010
Like
0
Πόντοι
0
Μα καλα, τι αηδιες ειναι αυτα??... αν καθοματε να ασχολουμεθα με τετοιες διαδικασιες ζητω που καηκαμε :S
Δεν ειναι πιο ευκολο να πιανεις τη καριολα απ το μαλι και απλα να τη κατευθυνεις προς το σηκωμενο εργαλειο σου για τα περαιτερω? :grin:Αν κυκλοφορουσε τετοιο βιντεο θα το ειχαμε δει ηδη.

Τη χτυπάς και με το ρόπαλο, φωνάζεις ούγκ και μετά βγαίνεις να κυνηγήσεις το ζαρκάδι φανάζομαι.

graziano

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2009
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
παιδες χτες το βραδυ βρηκα τη τζουλια σε νεο βιντεο για δειτε και πειτε μ την γνωμη σας
:fuck2:e.com/watch.php?v_user_id=takis07&idx=7&v=n8JL7-S840-&cl=396bH-S840-&from=&ver=3&ccaa=1&qid=&qidx=&qnum=&preview_flag=

easyrider77

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2007
Κριτικές
6
Like
242
Πόντοι
86
χαχααα!!  να μπαινει στο κλιμα σιγα σιγα ε..?

kavlokatsika

Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2010
Like
0
Πόντοι
0
Καυλώς σας βρήκα βρέ.
Πρακολουθώ, το γνωρίζω το κλίμα. Είστε οι διαδικτυακοί μου μέντορες :smitten:
Απλά η Τζούλια μας έφερε πιο κοντά :)

i_am_back

Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2008
Κριτικές
1
Like
4
Πόντοι
16
Κάπου άκουσα για 3ήμερο στο κότερο το μωρό... :fuck1: :pipa2: :2on1: :pipa3: :fuck2: :knockinb: :pipa1: :tits2: :cum: :tits: :zfuck:

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
52
Πόντοι
166
Καυλώς σας βρήκα βρέ.
Πρακολουθώ, το γνωρίζω το κλίμα. Είστε οι διαδικτυακοί μου μέντορες :smitten:
Απλά η Τζούλια μας έφερε πιο κοντά :)

Καυλώς να περάσεις, τότε.....! ;) ;) ;)

Τα πατουσάκια (αν είναι δικά σου) στο avatar, είναι πολύ μπάνικα.

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.278
Πόντοι
8.645
Μπορεί και να είναι αλμπάνικα

kavlokatsika

Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2010
Like
0
Πόντοι
0
Πολλά μπορεί, μην αγχώνεστε, δεν κινδυνεύετε... κρυφακούω.
Είδες όμως, ακόμα δεν συστηθήκαμε και ξέσπασα το βλάκ χιούμορ μου στον κύριο πρεχίστορικ. Ελεεινίδα φίλοι μου.. γαρ.

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
52
Πόντοι
166
Πολλά μπορεί, μην αγχώνεστε, δεν κινδυνεύετε... κρυφακούω.
Είδες όμως, ακόμα δεν συστηθήκαμε και ξέσπασα το βλάκ χιούμορ μου στον κύριο πρεχίστορικ. [size=13pt]Ελεεινίδα φίλοι μου.. γαρ.[/size]

Εχεις πάντως εγκλιματισθεί με την φρασεολογία κάποιων από τα threads του site!
:thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:

poulopaixtis

Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2010
Like
0
Πόντοι
1
Κατ αρχήν, εννοείται πώς θα πάρω θέση στον ελληνορωσικό πόλεμο και θα καταθέσω τα πυρά μου. Οι ρωσίδες έχουν λεπτεπίλεπτα, συμμετρικά, καλοσχηματισμένα χαρακτηριστικά και ανεπανάληπτες γωνίες στο πρόσωπο. Οι συμμετρίες στην Ελλάδα είναι σπάνιο φαινόμενο. Επίσης οι Ελληνίδες, έχουμε μπερδέψει λίγο τα... χρώματα. Μαλλιά, δέρμα, φρύδια: άλλα αντί άλλων!
Kοιταξε, εσυ βλεπεις επιφανειακα τα πραγματα. Κρινεις τις ρωσιδες απ το δειγμα που υπαρχει εδω ή που προβαλλεται, δηλ. ειτε απ τις νεαρες πουτανες που
κατεβηκαν στη χωρα μας με το που ανοιξαν  τα συνορα, ειτε απ αυτες που παιζουν στις τσοντες και τις φωτογραφησεις. Ενω τις ελληνιδες τις ξερεις καλα σε τεραστιο δειγμα. Μην κανεις λοιπον αδικες συγκρισεις. Σε βεβαιωνω παντως οτι οι ελληνιδες ειναι σαφως καλυτερες στο συνολο τους απ τις ρωσιδες, η μεσογειακη ομορφια και το φλογερο ταμπεραμεντο δε συγκρινεται με τις ψυχρες ρωσιδες ;)
Οσο για τα χρωματα, να σε βεβαιωσω παλι πως ολες οι ρωσιδες πουτανες ειναι τιγκα στο μακιγιαζ και το χρωμα, ολα τα μοντελα εχουν χρωματισμενα ματια(φακοι επαφης), παντα μαλλια βαμμενα κλπ.
Κατά τα άλλα Τζούλια δεν το'χει, ας μην κοροιδευόμαστε. Κυτταρίτιδες και λοιπές λεπτομέρειες τ' ακούω βερεσέ, γιατί και η flower tucci τίγκα στην κυτταρίτιδα είναι αλλά κατεβάζει ποτάμια και όποιος μου πεί ότι τη σνομπάρει, θα λυπηθώ πολύ και θα τον χαρακτηρίσω επιφανειακό γαμιά. Άλλωστε μιλάμε για γ@μήσι, όχι για το με ποιά θα θέλατε να κυκλοφορήσετε στην παραλιακή και να σας εθαυμάσουν τα πλήθη... Παρ'ολα αυτά θα της δώσω μια δεύτερη ευκαιρία, μπορεί στο ομαδικό να της ανάψουν τα λαμπάκια!
Μου κανει εντυπωση που γνωριζεις τη Φλαουερ Τουτσι, βλεπεις τσοντες?... σπανιο αυτο για γυναικα. Η Φλ.Τουτσι εχει ενα κωλο 3πλασιο απ της τσουλιας και μια πολυ ελαστικη κωλοτρυπιδα :rolleyes: Συνηθιζει κατα τη διαρκεια της τσοντας να πεταει συντριβανια... δεν ειμαι σιγουρος τι περιεχουν αυτα :)
Φυσικα δεν θα συγκρινουμε την τσουλια με την τουτσι που ειναι χρονια στο κλαρι και εχει γυρισει 100δες ωρες.

Wonderful

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
66
Εχεις πάντως εγκλιματισθεί με την φρασεολογία κάποιων από τα threads του site!
:thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:
εκπαίδευσέ την και για τα OASE
όπου όταν έρθουν κατά δω θα χτυπάει μύγες ή πακιστανούς να την  :fuck2: :fuck2:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom